Witajcie kochani po 12 latach przerwy. Ktoś tęsknił? Mówi się że stara miłość nie rdzewieje (chyba w przypadku opla to nie jest trafne powiedzenie) WRÓCIŁEM! . Jest tu jeszcze ktoś ze starej gwardii?
Wróciłem bo zakupiłem dla żony jakby corsę C tylko w nadwoziu cabrio.
Powrót po latach
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Powrót po latach
Ktoś tu jeszcze jest ale tak jak powiedział ja37 wiekszość dinozurów zmieniła auta i wpada od czasu do czasu sentymentalnie a młodzi na fb siedzą
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Świeżak
- Podziękował;: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Powrót po latach
No ta. Ja jako młody adept sztuki corsowskiej wolałbym żeby forum jednak żyło bardziej niż grupki facebookowe.. straszny tam nieład..