Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Są foty w dziale Club Zone, na razie jak zapewnia Flipper pierwsza cześć, która jest niesamowita a Flip twierdzi że reszta jest jeszcze bardziej emocjonująca
Sorka Flip ale nie moglem się oprzec żeby nie napisac tego posta. Ty tak zakamuflowałeś wiadomośc o fotach w topiku o wynikach. mam nadzieje że nie masz mi za złe
Moją faworytką jest zielona Nova. Ma ona silnik 1.3 i przy takich gumach ciekawe jak jeździ . Ale i tak super. Odjazdowe jest to fioletowe seicento z jasną skórą - dać jeszcze do obróbki Novitecovi i będzie wypas.
Ładne są też: żółte seicento i złoty lanos bez klamków.
"...Wenn wir durch die City düsen,
süßen Ladies uns mit Küsschen grüßen..."
Dzieki Fifo....druga czesc juz jest Z filmikami bedzie gorzej (malo miejsca na serwerze) ale M@verick (szef NTI) to ql gościu wiec moze troche pomoze z przestrzenia na serwerku.......bo warto zapodac te filmiki !!!
Zapraszam do lektury ClubZone !!!
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi
ja pier...le jaki ten film jest zajebi...ty!!! :0 Jeżeli ktoś jeszcze go nie obejrzał to niech to koniecznie zrobi. Marog gratulacje Już go trzy razy oglądałem, pod rząd Rewelacja!!!
zaaaaaaaaaajeboza ten film
serio stary, jeszcze nie widzialem tak fajnie zmontowanego filmu z jakiegokolwiek zlotu ani wogole niczego zwiazanego z samochodami.
naprawde z jajem zrobione i dobrze zmontowane!
zwlaszcza podobaja mi sie dwie sceny, ruszajacy basista w rytm eminema i jadacy na dwie corsy operator jak sie mijacie a ty w srodku.
dla mnie bomba !
pooh pochwale Ci się że większośc scen podczas jazdy z mojego bruma było krecone a pod koniec pojawia się moja Corsina to ta czarna mijająca w końcowych scenach z Basistą jadącego z Flipperem CorsaFuna Hihi ale ze mnie chwalipieta