jak zdobende aparat cyfrowy to robie fotki i się pochawale
DIODY
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Flipper
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Killer - nie chciałbym być upierdliwy i czepiać się tego samego co chwilę, ale wydaje mi się, że już przerabialismy temat pisowni. Może reszta Forumowiczów nie wie co mi odpisałeś, ale wierz mi - jeżeli by wiedzieli nie byliby zadowoleni Twoim podejściem do, jakby nie było, publicznego miejsca jakim jest to forum.
Postaraj się pisać jednym palcem jeżeli kilkoma masz robić takie homoniewiadomo.
Jeżeliniewieszoczympiszętospróbujprzeczytaćszybkotąlinię...... właśnie tak się czuje czytając Twoje wypowiedzi
Sorki, ale po tamtym liście czuję się sprowokowany do komentarza na ten temat.
W nadziei na szybką poprawę
Postaraj się pisać jednym palcem jeżeli kilkoma masz robić takie homoniewiadomo.
Jeżeliniewieszoczympiszętospróbujprzeczytaćszybkotąlinię...... właśnie tak się czuje czytając Twoje wypowiedzi
Sorki, ale po tamtym liście czuję się sprowokowany do komentarza na ten temat.
W nadziei na szybką poprawę
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Flipper to sie nazywa dysgrafia i nic na to nie poradzisz... killer tez nie... on jest przekonany ze stuka prawidlowo. Wiem cos o tym bo mam takiego goscia obok przy biurku i jak on cos napisze to loj loj loj :0 :0 :0
Trza nam sie chyba przyzwyczaic, a kazdorazowe tepienie osobnika chyba niewiele pomoze.
Pozdro
Beny
Trza nam sie chyba przyzwyczaic, a kazdorazowe tepienie osobnika chyba niewiele pomoze.
Pozdro
Beny
-
PABLO
- Swój
- Kontakt:
Hayabusa wczoraj jak sobie pogadaliśmy to nakręciłem kumpla I POJECHALIŚMY do sklepu dla elektroników i kupiliśmy diodki i zamontowaliśmy za przednią szybą u góy i jest zajebioza. I jak kupuje sobie koszt max 7 PLN jak sam sobie potrafisz zrobić. I zamontuje je tak żeby mi świeciło po dywanikiach alu i będzie chyba super 

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
pablo jakie konkretnie diody kupiliscie i oproniki? chodiz mi o oznaczenia, natezenie swiatla itd.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ta, ile ich kupiliscie zeby to zaczelo swiecic naprawde ? 
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
Skowron
- Świeżak
- Kontakt:
-
Skowron
- Świeżak
- Kontakt:
oo nie !!!
heh nie dzieki ale neony to 900zl a diody to 41zl!!!!!!!!wiec jest zdeka spora roznica...!!!A sponsorem to ja raczej nie jestem!!!Ale mam pytanko to prawda ze w polsce nie mozna jezdzic z poswietlonym podwoziem czy to tylko ploty ???

-
Basista
- Swój
- Kontakt:
Krótko mówiac moga ci skoczyc ja tak jeżdże i raz mnie zatrzymali krótka gadka i pojechalem dalej przepis mówi ze swiatło zółte lub białe z przodu a czerwone z tyłu i nic nie mówi o podwoziu a te swiatlo przecierz nie leci do przodu ani do tylu tylko w dół do ziemi wiec nie ma w przepisach nic na temat swiatła w dół wiec moga ci nagwizdac .A tak jako ciekawostka dowód moze zabrac tylko facet z drogówki i to jak jest radiowozem jak nie jest autem to musi miec specjalne upoważnienie do zabrania dowodu od wojewody czy jakos tak a takich zaswiadczen sie podobno wcale nie wydaje wiec byle jaki patrolowy moze ci skoczyc tylko ze nikt o tym nie wie sam nie wiedziałem ake mam znajomego policjanta i mi powiedział conieco co mam mówic jak mnie zatrzymia bo oni wcale tak duzo nie moga jak oni to sobie mysla.
To tyle ale sie rozpisałem
To tyle ale sie rozpisałem
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Dzięki Basista...przyda się taka wiadomość bo ja to mam niefart i zawsze się muszę z nimi rozgadywać i udowadniać im jakie to oni są.........
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Skowron
- Świeżak
- Kontakt:
dzieks
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a ja bym sie raczej z toba basista nie zgodzil.
moga zabrac dowod za podswietlenie, bo jest taki paragrafik ktory zabrania uzywania tego typu bajerow z powodu rozpraszania uwagi innych kierowcow co moze powodowac zagrozenie na drodze.
tyle odemnie.
moga zabrac dowod za podswietlenie, bo jest taki paragrafik ktory zabrania uzywania tego typu bajerow z powodu rozpraszania uwagi innych kierowcow co moze powodowac zagrozenie na drodze.
tyle odemnie.
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym