Witam!
W końcu zebrałem siebie i autko w kupę i postanowiłem, że przedstawie Wam mój dupowozik:
Silnik: x12xe (wszyscy swapują a ja nie może w daaaaaaalekiej przyszłości - studencka kieszeń )
Rocznik: 2000
Kolorek: Granat metalic (pod światło jakby w fiolet wpadał )
Wyposażenie:
-Klima
-Wspomaganie
-Podusia kierownika
-Elektryczne szyby
-a o ABS im się zapomniało
Corsa siedzi na białych stalufelgach, głownie z uwagi na to, że średnio stać mnie na białe alu
Zdjęte zostały oznaczenia z klapy bagażnika, a na zamek wklejony został znaczek Vauxhall'a (wszyscy pytają czy przekładka )
Z przodu zagościł grill bez znaczka.
To chyba wszystko jeśli chodzi o stronę wizualną
Poniżej kilka fotek
Od strony technicznej w Airboxie zostały wycięte dziurki w lewej komorze puchy, po jej lewej stronie i u dołu (łapie powietrze z nadkola). Dzwięk (chyba :0 ) jak ze stożka, przy otwartej przepustnicy fajnie burczy
Sam silnik nie był grzebany.
Jeśli chodzi o wydech to założona jest pucha końcowa, przelotowa. Jednocześnie polecam warsztat gdzie mi ją składali i dopasowywali na życzenie dzwięk i ułożenie końcówki (Luboń koło Poznania, ul. Mokra 6).
W planach, zależnie od przypływu gotówki:
-alufelgi 14"
-przód i tył światełka clear black
-przelot od kolektora, bez kata (warto przy takim silniku ?)
-kusi jakaś niewielka gleba, aczkolwiek przy przejażdżkach na ryby nie byłoby to wskazane
Proszę o komentarze. Miłe czy niemiłe, ważne żeby szczere
pozdrawiam
Kretowa Corsa B :)
- brzoza89
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Kretowa Corsa B :)
Nooo widze ze ty tez sie zabrales za twoje cacko i przedstawiles na forum jak juz wczesniej mowilem elegancka masz ta cosiarke zycze udanych modow, pozdrooo
- G4lu5
- Nowy
- Podziękował;: 1 raz
No ładnie wygląda i wal glebe na ryby będziesz jeździł rowerem Powodzenia w dalszych modach
- STELMI
- Moderatorzy
- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
a dlaczego z tyłu ma przedliftowy zderzak? Dzwonik był ?
Nawet ładnie na tych białych stalufelgach wygląda
Piszesz, że przelot od kolektora bez kata, a w tym silniku katalizator jest w kolektorze Ja bym nie ruszał, bo osiągów nie poprawisz a komfort przez hałas spadnie
Nawet ładnie na tych białych stalufelgach wygląda
Piszesz, że przelot od kolektora bez kata, a w tym silniku katalizator jest w kolektorze Ja bym nie ruszał, bo osiągów nie poprawisz a komfort przez hałas spadnie
- kr3t
- Świeżak
Właśnie a o tym kacie nie wiedzialem Na razie przyjemnie mruczy więc się za to nie będę zabierał
Co do tyłu to poprzedni właściciel miał jakieś małe bum w dupkę, dlatego zderzak nie jest nawet w kolorze auta
Co do tyłu to poprzedni właściciel miał jakieś małe bum w dupkę, dlatego zderzak nie jest nawet w kolorze auta
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ładna seria, zbieraj na jakies fajne felgi to zdecydowanie poprawi wygląd Twojego auta
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert