Staneq pisze:a poka jak to na zew wygląda teraz
tak samo jak wczesniej + dziurawy przedni zderzak i weglowa maska, nie mam zdjec
-=kLaRi=- pisze:Czemu na pierwszym filmiku obroty przeskakują -czas 0:12 ? czy tylko mi się wydaje. ?
nie wydaje ci sie, ale nic nie przerywa, tylko tak sa odczuwalne nierownosci na drodze. niestety wszystkie drogi, ktore do tej pory uwazalem za dobre nagle staly sie prawie nieprzejezdne
cwirus88 pisze:Można powiedzieć że najszybsza Honda w PL?
do najszybszych mocy mi w zasadzie nie brakuje, musze sie z nim tylko ogarnac, jeszcze tego nie opanowalem
STELMI pisze:o matko

Chyba się średnio 1/4 interesujesz
ty sie za to zajebiscie interesujesz, to pewnie wiesz, ze najszybsze doladowane hondy nie maja w zasadzie wiecej niz 350-400 koni.. czyli mniej wiecej moje progi.
STELMI pisze:Jakoś nie przepadam za JDM`owymi kierunkami
jdmowe kierunkowskazy sa biale. ale jak tam wolisz. ja wole to co lubia tez amerykanskie nastolatki, czyli ambery
STELMI pisze:Z chęcią zobaczę wykres a w szczególności czasy na 1/4

na to pierwsze pewnie niedlugo sie doczekasz, na to drugie raczej nie. w moim podejsciu do superemocjonujacych wyscigow na 1/4 mili nic sie nie zmienilo - mam je tak samo w powazaniu jak do tej pory
pirat pisze:Czy to ostateczny setup?
silnikowo tak. moze dojdzie jeszcze traction bar, zebym nie porwal niczego w zawieszeniu, ale mechanicznie to generalnie wszystko co chcialem zrobic.
pirat pisze:Czy teraz nie lyka tyle oleju?
ani grama. teraz wypluwa go przez odme do puszki...
pirat pisze:Jakie spalanie?
jak zapie*dalam to schodzi jakies 17l, normalnie nim jeszcze nie jezdzilem
pirat pisze:Zapodaj fotki z zewnatrz i moze jakis filmik

filmiki masz ze 3

fot z wierzchu nie ma, moze pozniej
civic nie jest daily, kompletnie sie do tego nie nadaje. olej nagrzewam jak zjezdzam do garazu pod budynkiem firmy, w ktorej pracuje, brak wspomagania z tak krotka przekladnia to masakra przy parkowaniu i do tego zawias i poduszki silnika beton.