Może będzie OT ale czytam tak już od dłuzego czasu "nowe projekty" i zaczynam się denerować. Kurde to ja juz dawno powinnam tu umiescić swoja corsę. Moja seryjna jest lepsza od tych waszych projektów.
tomcio pisze:. Jest to corsa B z silniczkiem x12sz (najpewniej do wakacji:D). Narazie tylko wstawiłem licznik z obrotkiem i przed sylwestrem powinien mi przyjść stożek

Jak się zrobi cieplej planuje oczyścić z rdzy podwozie i zakonserwować, Następnie będzie pomalowana na czarną perłę, potem gleba, fele i trzeba będzie zająć się środkiem.
Silnik mam 1.4 90KM, mam obrotek, stożka nie mam ale po dzwonie mam dziurawą puszkę więc dzwięk jest

,przed wakacjami zakonserwowałam podwozie

mam czarną perłę, hmmm glebę tez chyba mam bo wersja sport jest obniżona o 30 mm

alu tez mam co prawda oplowskie ale to nic no środek tez mam zajebisty bo tapicerka jest czarna w kropeczki (taka dla wersji sport) i mam pół kubełki i zrobiłam sobie podświetlenie diodowe. Aha no i miałam soczewki ale się stłukły

Super mody prawda??
Moim zdaniem
tomcio mozesz tutaj opisac swoja corse jak już coś przy niej zrobisz a nie plany jakie masz. Bo marzenia to ma każdy...
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.