Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
[album]3178[/album] Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
na OCFC padła propozycja SPOTU Autobusowego, czyli dojazd MPK żebyśmy się mogli napić ....
Była propozycja żeby iść na rynek/kazimierz albo do fantasy parku, z tym że według mnie fantasy park ma troche chore ceny, szczególnie w weekendy.
w takim razie co powiedzielibyście na kręgle (np. na Basenie AGH - bardzo atrakcyjne ceny)
lub na bilarda w BillardClub na ul. Zbożowej (bardzo dobrej jakości stoły i także atrakcyjne ceny)???
i proponowałbym może jednak w niedzielę 16stego, ze względu na sobotni mecz Wisły kończący rundę i ewentualną fetę, więc na mieście będzie dużo ludzi, no i wca;e za bezpiecznie to może nie być
co Wy na to?
Chłopaki mi sie wydaje ze to zalezy od pogody:] Jak przypadło na ostatnim spocie to i na tym moge byc "szefem kuchni":D
Niestety na tym tez bez autka:(
Ja się pisze zwłaszcza ze po swapie silniczek ładnie pracuje.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
to ustalmy że jak będzie ładna pogoda to przylasek, a jakby padało, albo zanosiło się na to (czytać więcej niż 2 chmurki na niebie ) to galeria kazimierz.
Godz. 16sta może być? Oczywiście niedziela.
Tylko jakiś pkt orientacyjny podajcie gdzie możemy się spotkać, bo na przylasku byłem raz tylko.
jak zobaczysz dymek z grilla tzn ze ja tam jestem<lol>:) ej to moze jakis numerek koma by sie do kogoś przydał jak by co:]
513-21-61-41 Konikgsi
mam tu na myśli zeby nie krążyć:]
GALERIA KAZIMIERZ 16sta w niedzielę, parking jasnoniebieski
1. mehes (już x1,6xel)
2.
niestety moja obecność stoi pod znakiem zapytania ponieważ wysypał mi się V bieg a tuż po nim III i IV... :0 Dojechałem więc do mechaniora na dwójce i autko czeka na F16 . Do odbioru we wtorek...