szkoda, ze ten potwor wiecej stoi niz jezdzi. Mam nadzieje ze na wiosne postawisz ja na kola znowu!
Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Honda Civic EG5 B18C6 Turbo
fajny ten fotel. I w lato jak otworzysz okno to nie bedzie w uszy wialo haha
szkoda, ze ten potwor wiecej stoi niz jezdzi. Mam nadzieje ze na wiosne postawisz ja na kola znowu!
- kerni
- Nowy
- Kontakt:
pirat pisze:f
szkoda, ze ten potwor wiecej stoi niz jezdzi!
wypluj te slowa, przeciez to Honda

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jakbys tak kerni ktoregos razu ugryzl sie w dupe i nie napisal nic bzdurnego, to byloby zajebiscie
stoi 2 lata z 3 i najbardziej rozwala mnie to, ze maja z tym problem wszyscy dookola, a ja jeden nie. moze pora zastanowic sie nad tym i nie probowac ciagle pieprzyc tych samych bzdur?
ja mam czym jezdzic, a za pare dni zmienie dupowoz na cos lepszego/nowszego, wiec nadal bede mial czym jezdzic. w zime civic i tak mial nie jezdzic, wiec nijak nie cierpie obecnie z powodu tego, ze stoi w ssg. jak zacznie sie fajna pogoda, a nadal bedzie stal, to pewnie zacznie mnie troche nosic. teraz mi to zwisa.
stoi 2 lata z 3 i najbardziej rozwala mnie to, ze maja z tym problem wszyscy dookola, a ja jeden nie. moze pora zastanowic sie nad tym i nie probowac ciagle pieprzyc tych samych bzdur?
ja mam czym jezdzic, a za pare dni zmienie dupowoz na cos lepszego/nowszego, wiec nadal bede mial czym jezdzic. w zime civic i tak mial nie jezdzic, wiec nijak nie cierpie obecnie z powodu tego, ze stoi w ssg. jak zacznie sie fajna pogoda, a nadal bedzie stal, to pewnie zacznie mnie troche nosic. teraz mi to zwisa.

-
ptaku
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re:
I kto to mówi!markos pisze:jakbys tak kerni ktoregos razu ugryzl sie w dupe i nie napisal nic bzdurnego, to byloby zajebiscie![]()
.
Fotel miazga i całe auto też projekt powolny ale konkretny prawie we wszystkich szczegółach
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Re:
Nie twój jeden!markos pisze:stoi 2 lata ...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- bix
- Nowy
- Imię: Bartek
- Model auta: Grande Punto
- Silnik: 1.2
Wygląda jak kulka do gry 
A masz jakiś pomysł na inny kształt? Bo chyba kulka jest dość wygodna (pod warunkiem że nie trzyma się nonstop na niej ręki). może podcięta z przodu trochę?
A masz jakiś pomysł na inny kształt? Bo chyba kulka jest dość wygodna (pod warunkiem że nie trzyma się nonstop na niej ręki). może podcięta z przodu trochę?
Była: Corsa B x12sz + LPG
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
Był: Rover 416
Była: Audi A6 C5 1.8T
Jest: Grande Punto 1.2
- STELMI
- Moderatorzy

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
zabral jakies lasce z kompletu, musiala sie juz do niej przywiazac skoro tak dobrze wypolerowana jest...

- Gesio_CB
- Nowy
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Eee, tamten fotel bardziej pasowal
sparcowskie sa do rajdowek
ssg sie tak opiertala czy poprostu ci sie nie 'spieszy' ?
ssg sie tak opiertala czy poprostu ci sie nie 'spieszy' ?

- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
fajne siedzicho
tzn nie wiem co nie podobalo Ci sie w poprzednich bo wg mnie byly mega no ale tu masz kolejne +3 do lansu za szparco
pasy tez nice 
c16xe was BIG BUMed...
- cwirus88
- Nowy
- Imię: Michał
Bez złośliwości, podziwiam Cie. Projekt mega, a furacz non toper stoi. Ja bym tak nie mógł... 
Wylyź.
- !markos
- M A S T E R
ja juz tez nie moge, mam dosyc. obecna proba przywrocenia tego samochodu do zycia jest juz ostatnia. jesli po wystrojeniu okaze sie, ze juz go nie kocham, to go rozkladam i pcham na czesci.
poprzedni taboret byl.. no.. elastyczny. za bardzo elastyczny. mozna go bylo poskrecac w kazda strone i nie budzilo to mojego zaufania na tyle, zebym wsadzil go do tego samochodu. ten fotel to zupelnie inna liga. zarowno wykonanie jak i zastosowane materialy calkowicie wymiataja wszystko co ogladalem do tej pory, jest miszcz i kropka.
ze nrg lepiej pasowalo, to sie zgodze. ma tez duzo ladniejsze plecki i jest lans, o ile w ogole mozna rozpatrywac fotele w tej kategorii. tym razem bezpieczenstwo i solidne wykonanie zwyciezyly. wole sobie dupy nie polamac
poprzedni taboret byl.. no.. elastyczny. za bardzo elastyczny. mozna go bylo poskrecac w kazda strone i nie budzilo to mojego zaufania na tyle, zebym wsadzil go do tego samochodu. ten fotel to zupelnie inna liga. zarowno wykonanie jak i zastosowane materialy calkowicie wymiataja wszystko co ogladalem do tej pory, jest miszcz i kropka.
ze nrg lepiej pasowalo, to sie zgodze. ma tez duzo ladniejsze plecki i jest lans, o ile w ogole mozna rozpatrywac fotele w tej kategorii. tym razem bezpieczenstwo i solidne wykonanie zwyciezyly. wole sobie dupy nie polamac

- Krzy Krzy
- Nowy
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Trzymam kciuki aby się udało, bo szkoda tak fajnego projektu!markos pisze:ja juz tez nie moge, mam dosyc. obecna proba przywrocenia tego samochodu do zycia jest juz ostatnia.
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE ...
- przyciaga
- Moderatorzy

- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Kontakt:
No byłoby super gdybyś wreszcie wyjechał tą swoją furą. Trzymam kciuki
. Tylko żebyś nie zepsuł do zlotu 
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
rozumiem, że to był ostatni element układanki, który powstrzymywał auto przed wyjechaniem z garażu ?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- !markos
- M A S T E R
nie wiem na jakim etapie jest ssg. zdaje sie, ze zlozyli juz silnik. musza go jeszcze wlozyc i odpalic. zostal im tez do ogarniecia niedzialajacy po przedluzaniu wiazek abs.
mam tez w domu fragment orurowania, bo docinalem do niego kocyk izolujacy.
zaciski zloze dopiero w weekend, bo jutro dostane nowe tloczki na tyl i odpowietrzniki - trzeba bylo wymienic.
zostaly jeszcze mocowania fotela i montaz pasow. to kwestia paru godzin, bo nie mam pod reka samochodu, a bez tego nie przerobie szyn pod fotel.
pewnie wezme wolne w poniedzialek/wtorek i dogram wszystkie tematy do konca.
mam tez w domu fragment orurowania, bo docinalem do niego kocyk izolujacy.
zaciski zloze dopiero w weekend, bo jutro dostane nowe tloczki na tyl i odpowietrzniki - trzeba bylo wymienic.
zostaly jeszcze mocowania fotela i montaz pasow. to kwestia paru godzin, bo nie mam pod reka samochodu, a bez tego nie przerobie szyn pod fotel.
pewnie wezme wolne w poniedzialek/wtorek i dogram wszystkie tematy do konca.

- corsarz
- Swój
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
mam pytanie, czy u Ciebie w pracy nie ma jakiegos wakatu? bo też chciałbym mieć tyle free-cash
a tak na serio, to ta honda ma banglać w sierpniu, bo chce ją zobaczyć w akcji na torze na zlocie
a tak na serio, to ta honda ma banglać w sierpniu, bo chce ją zobaczyć w akcji na torze na zlocie
- Cougar
- Nowy
Czemu zaciski nie zielone ?? albo cos co by do feli pasowalo...
mam nadzieje ze tym razem zonda juz po raz ostatni wyjedzie z ssg full sprawna i bez dziwnych bolączek.
trzymamy kciuki zebys sie tym pudlem jakos na zlot dokulal...btw jak co to ja tez chce wakat w pracy
mam nadzieje ze tym razem zonda juz po raz ostatni wyjedzie z ssg full sprawna i bez dziwnych bolączek.
trzymamy kciuki zebys sie tym pudlem jakos na zlot dokulal...btw jak co to ja tez chce wakat w pracy
c16xe was BIG BUMed...
- Cougar
- Nowy
wg mnie kazdy inny kolor bylby lepszy od srebrnego 
c16xe was BIG BUMed...
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
z jedna roznica. ocynk bedzie byc moze trwalszy od koloru dostepnego aftermarketowo(np w proszku). wygladaja jak nowe i tyle
- cwirus88
- Nowy
Imho poza tym kolorem i ewentualnie czarnym to nic innego nie widzę dla zacisków
trzymam kciuki za odpalenie i żeby to pudło wkońcu wyjechało na drogi, na wieki wieków!
trzymam kciuki za odpalenie i żeby to pudło wkońcu wyjechało na drogi, na wieki wieków!
Wylyź.