malowanie indoor polecam tylko w lazience z wiatraczkiem w kratce wentylacyjnej.. z wanny/kafli latwo schodzi farba

Wczesniej mialem pomalowane sama farba bez podkladu i lakieru bezbarwnego i nie bylo odpryskow, a malowalem to rok temu. Takze mysle, ze tym razem pomalowane to tak jak byc powinno od poczatku to tymbardziej nie bedzie.Tom pisze: Z doświadczenia powiem Ci że nie ma się co podniecac... za niedługo na listwie będziesz miał pełno odprysków...
Nie no co Ty! Nie lakierowalem tego w pokoju na parkiecie!Zioo pisze:jestes hardcoremmalujesz na parkiecie
:D:D ja malowalem klape "na" scianie... ale mialem farbe (scienna) w zapasie
:D
malowanie indoor polecam tylko w lazience z wiatraczkiem w kratce wentylacyjnej.. z wanny/kafli latwo schodzi farba(joke) ale jednak wole pomalowac w garazu poczekac, az nada sie do transportu (mam wilgoc w garazu) i do mieszkania, zeby dobrze wyschlo
Co do lakieru to nie komentuje, bo tylko sie zdoluje.marmi pisze:Nieźle ci go rysują ciągle, może komus wyjątkowo podpada ten kolor
To jest ten gwint co był za te grosze na allegro?? Ciekawe jak się będzie jeździło bo na pewno twardo jak to na h&r...
Kumpel miał kit H&R w astrze gsi i super to tam sie sprawowało. Było sztywno ale jednoczesnei w mieście plomby nie wypadałymarmi pisze: Ciekawe jak się będzie jeździło bo na pewno twardo jak to na h&r...
Jaa przecież to będzie obcierac na zawiasie jak nic...Fazzie pisze:elgi 8jx16/et34 w polerce (50% ukonczone) 4 szt.![]()
Aktualnie szukam opon 205/40/R16 mysle, ze bedzie gut.
z doświadczenia wiem że coś takiego to i na równej drodze będzie tarłopirat pisze:aha - i nie sugeruj sie ze niemcy tak wkladaja i im wystarczy lekko przyciac plastiki. oni maja inne drogi i mniej wertepow
I o to chodzilo.-=m&m=- pisze:szkoda tylko ze nei widać wzory felgi![]()
Dziekowka !KonikGSI pisze:No ładnie:] podoba mi sie ta "czarna":] Motorek jeszcze bardziej mi sie podoba:]
powodzenia:]
Hmm, box wpina sie miedzy listwe wtryskowa. A co do spalania to na 99,9% zmalalo !! Ile? Dokladnie jeszcze nie testowalem. Jak cos wiecej bede wiedzial chetnie napisze.Hayabusa pisze:Ten box to przypadkiem nie lipa ? Daje sygnał do pompy zeby podawała więcej pali, przez co masz więcej mocy.
Wielkie dziekuje.Krzy Krzy pisze:Super Corsa![]()
Wentyl jest nietypowy - podoba mi się, ale wg mnie nijak się ma do autka.
Bardzo ładnie wypastowany samochodzik, prawie jak lustro. Jakich preparatów używasz ?
Pomysł z choinką z tyłu![]()
Do pełni szczęścia przydałoby się pomalować wnęki przednich lamp
Zobacz sobie na moją czarną Corsę, a przekonasz się co to jest opłakany stanFazzie pisze: ...Co do lakieru. To moze ladnie wyglada na zdjeciach, jednak jak pisalem kilka postow wyzej jest w oplakanym stanie przez osoby trzecie...No comments.![]()
Fakt to bardzo dobra firma lecz droga. Sam zastanawiam się nad zakupem kilku preparatów Meguiar`s do pielęgnacji lakieru, bo widziałem co potrafiąFazzie pisze: ...Z ostatnich zakupow to nabylem reczniki Meguiar`s Supreme Shine Microfiber Towel. I powiem tak: "szok, szok i jeszcze raz szok!" Przy czarnym kolorze osuszanie to udreka, a dzieki tym recznikom wytarcie Corsy to doslownie 5 minut i zadnego polerowania zeby nie bylo widac wyschnietych kropelek wody. A recznik wilgotny. Kiedy mikrofibry z hipermarketu trzeba 10 razy wykrecac i pozniej polerowac sucha szmatka do polysku.