Corsarz by Deavy (CB GSi)
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Corsarz by Deavy (CB GSi)
a moim zdaniem wygląda bardzo fajnie
połączenie szarego z rudym pierwsza klasa
podobają mi się felgi i wykończenie wnętrza. Do tego audio zasługuje na duże uznanie
startujesz w jakiś zawodach?
-
Fresh
- Bez listowiec ;-)
Przez chwile myslalem nawet ze to ktos Twojego corsolota wyklepal-=m&m=- pisze: to są prawdziwe emocje![]()
- mojo
- Nowy
- Imię: Artur
Trzeba przyznać że się chłop trochę narobił i uważam to za duży plus.
Laminaty i siatki nie za bardzo mi sie podobają wole skromniejsze wykonania. Może to pod NASCAR robione?
Na CS jest jednak w jakimś sensie rodzynkiem
Laminaty i siatki nie za bardzo mi sie podobają wole skromniejsze wykonania. Może to pod NASCAR robione?
doszedł nowy wynalazek 3.0 160 PS 400Nm
- Konik
- Moderatorzy

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- Fortuna
- Nowy
- Kontakt:
jezu pogrzebałeś auto żywcem...
panf.com.pl@gmail.com
http://www.panf.com.pl
Rozpowszechnianie oraz kopiowanie zdjęć bez mojej zgody jest zabronione.
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
juz dawno widzialem te auto ale nie chcialem krzywdzic wlasciciela umieszczajac ten sprzet tu na forum...jak widac wlasciciel sam sie skrzywdzil
dziwie sie tylko ze plastixy sie nie rozlecialy bo ten zderzal dosc nisko...ostatnia fotka z poszerzeniami wymiotla wsio wg mnie
taki filmik pasujacy do tematu wielkiej wsi
taki filmik pasujacy do tematu wielkiej wsi
c16xe was BIG BUMed...
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
boli mnie serce...
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
- mehes
- Moderator Leader

- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
brak słów...
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- deavy
- Bez listowiec ;-)
Re:
'!markos pisze:''ej.. a tak wlasciwie to na cholere ci 2 akumulatory? pod ten jeden wzmacniaczyk co przy dobrym wietrze daje 360w rms?
...2 szt. bo w aucie ma być inny dużo mocniejszy sprzęt do którego potrzeba wiecej pradu...
STEMLI twoja corsa wymiata według mnie jest najlepsza na forum... sporo czasu i kasy poszło Ci w modyfikacje.STELMI pisze:piękna Corsa, zawsze marzyłem o takim bodykicie
Koniecznie wrzucaj zdjęcia z postępu nad pracami. Nie słuchaj zazdrośników - sami na pewno by taką chcieli
...widzę że wielkie poruszenie na forum robi moja corsa-=m&m=- pisze:patrzę z ciekawości na liczbę odwiedzin tego wątku i coś czuję, że idziemy na rekord
... dziękuje, dziękujeKevin_mkIII pisze:ja tu praktycznie nie nie pisze ale po tym jak klari mi wyslal tego rodzyna, nie umie sie powstrzymac....
chłopie... napisze tak... masz talent i fantazje, albo lepiej...... to co bierzesz (bo przeciez na trzeźwo tego nie mozna zrobic) bierz połowe albo zmien dilera
mnie na Sielpi?? byłem raptem 3 razy w 2009 nią w tej okolicyczester 1 pisze:widzialem to auto kiedys na trasie: konskie - sielpia i tak sobie myslalem, co by bylo, jak kolega sie zaloguje na corsasport i pokaze to cacko. i prosze jest
...lubię tego typu modyfikacje jak z "Need for Speed" czy "Szybcy i Wsciekli" orginalne auto mi się nie podoba wole kosmiczne laminaty, z lakierem coś musiałem zrobić bo lewa strona była cała przetarta i przód delikatnie wbitymaximo pisze:...Na początek poprzeglądaj dział projekty i zobacz jak ładnie da się zrobić corse, zauważ że fajnie jest mieć front gsi który ty masz pewnie gdzieś w szopie bo sobie założyłeś jakieś nie wiadomo jakie laminaty, no proszę Cię nie broń się tym ze każdy robi auto pod swój gust, bo to żaden argument. Nie zrozumiem tego chyba nigdy, zamiast zadbać o to żeby auto nie miało rdzy i lakier był w dobrym stanie to lepiej wyjebać, tak wyjebać bo inaczej tego się nie da ująć , pieniążki w laminaty które jakby nie patrzeć też swoje kosztują a nie sa warte swojej ceny. A pro po poruszonego już lakieru, nie chodziło mi o 2-barwne malowanie wzięte z dupy, które nijak ma się do lini samochodu, raczej chodziło mi o odnowienie starego lakieru albo pomalowanie całego auta w jakiś sensowny ładny kolor. Jeszcze ten no, pod maską, przypominają mi sie tandetne samochodziki z odpustów w wiejskich parafiach, tu chromik ze spreja tam chromik ze spreja i już cacy, no klinluk pierwszorzędny. Ale co ja sie czepiam klinluka skoro stylem pasuje do reszty.
"moje małpy, mój cyrk" mi się takie auto podoba
... tak w 2009 startowałem w zawodach "EASCA Poland"(zawody CAR AUDIO) jak skończe auto to pewnie znowu zaczne startować...Aro pisze:a moim zdaniem wygląda bardzo fajniepołączenie szarego z rudym pierwsza klasa
podobają mi się felgi i wykończenie wnętrza. Do tego audio zasługuje na duże uznanie
startujesz w jakiś zawodach?
nie pod NASCAR ale coś w tym stylumojo pisze:Trzeba przyznać że się chłop trochę narobił i uważam to za duży plus.
dziękuje za uwage i pozdrawiam
"Historia" tuningu oraz zerżnięte żywcem z internetu wypowiedzi zostały usunięte
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ojapie*dole.. ogarnij sie.. nie dosyc, ze nie umiesz slowa napisac o tym samochodzie (ale moze to i lepiej, bo nic dobrego nie da sie o nim napisac) i posilkujesz sie cytatami z netu, to przyjmij do wiadomosci, ze masz styl gowniany, a nie mieszany.. nie zapozyczyles nic z niczego, z najnizszej jakosci badziewia ulepiles paskude, ktora nie jezdzi, nie wyglada i nie ma zadnej funkcji poza psuciem ludziom nastroju kiedy musza patrzec na ten twor
JAKOSC - to slowo klucz, ktore powinno pomoc ci zrozumiec, czego w tym samochodzie NIE MA.
ja wysiadam.. niech ktos to zamknie
JAKOSC - to slowo klucz, ktore powinno pomoc ci zrozumiec, czego w tym samochodzie NIE MA.
ja wysiadam.. niech ktos to zamknie

- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Maximo powaliles mnie
Fura fajna czego chcecie jest jak salatka smieciucha
Fura fajna czego chcecie jest jak salatka smieciucha

- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Maximo

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- rQs
- Nowy
- Imię: Bartek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
A ja zastanawiam się cały czas co czuje użytkownik czegoś takiego, wysiadający z tego "samochodu" np na parkingu przed sklepem. Rozpiera go duma, że się wszyscy patrzą, i wytykają palcami (w jego mniemaniu, z powodu posiadania "kozackiej" fury?) jak to jest u Ciebie Deavy?
Do sprzedania -

Granatowe x14sz by Bartek
I najważniejsze
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!

Granatowe x14sz by Bartek
I najważniejsze
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
- bez pozdrowień
- Nowy
ja proponuje temat podwiesić, jak przestroge czego z autem nie robić.
dla mnie srebrzanka jest pogięciem wszystkiego
dla mnie srebrzanka jest pogięciem wszystkiego
-
malcin20
- Świeżak
- Imię: Marcin
Proponuje zapodać to Tedemu z OPT i niech pokaze wszystkim.hehe ale byłby ubaw.

-
crash
- Bez listowiec ;-)
Re: Re:
nie pod NASCAR ale coś w tym stylumojo pisze:Trzeba przyznać że się chłop trochę narobił i uważam to za duży plus.
pogrzebałem i znalazłem info gdzie bedziesz startował:
http://auto.fishki.net/comment.php?id=5421
- marmi
- Nowy
To jest chyba jedyne wytłumaczenie robienia czegoś takiego z samochodu... wygląda to tragicznie i tyle...rQs pisze:A ja zastanawiam się cały czas co czuje użytkownik czegoś takiego, wysiadający z tego "samochodu" np na parkingu przed sklepem. Rozpiera go duma, że się wszyscy patrzą, i wytykają palcami (w jego mniemaniu, z powodu posiadania "kozackiej" fury?) jak to jest u Ciebie Deavy?
- deavy
- Bez listowiec ;-)
wysyłałem do OPT kilka razy i nicmalcin20 pisze:Proponuje zapodać to Tedemu z OPT i niech pokaze wszystkim.hehe ale byłby ubaw.
ja nie uważam że mam "kozacką fure" mi takie się podoba i jeszcze nie jest skończone...rQs pisze:A ja zastanawiam się cały czas co czuje użytkownik czegoś takiego, wysiadający z tego "samochodu" np na parkingu przed sklepem. Rozpiera go duma, że się wszyscy patrzą, i wytykają palcami (w jego mniemaniu, z powodu posiadania "kozackiej" fury?) jak to jest u Ciebie Deavy?
ktoś pisał o wzorze do przeróbek o to one:

takie wersje mi się podobają nie orginały...
- cwirus88
- Nowy
- Imię: Michał
No tak, wzory również godne naśladowania. Nie będę się rozpisywał co z tym autem zrobiłeś, !markos i spółka już wystarczająco skomentowali. Drobna rada. Sprzedaj auto, kasa na lokate i wróć do hulajnogi. Albo nie, bo ją też można srebrzanką pociągnąć. Wrotki, takie z lat 60. To jest coś dla Ciebie.
Krzywdzisz wizerunek tuningu, corsy, opla i wszystkiego co związane z motoryzacją.
Krzywdzisz wizerunek tuningu, corsy, opla i wszystkiego co związane z motoryzacją.
Wylyź.
- marmi
- Nowy
Jesli wzorujesz sie na tym co widać na tych fotach to ja proponuję juz tylko na różowo ja śmignąć i nie opędzisz się od wzroku ciekawskich...
Jak rzucisz ja na glebę tak jak na pierwszej focie to masz u mnie etat bo nie mam czym odsniezać
Jak rzucisz ja na glebę tak jak na pierwszej focie to masz u mnie etat bo nie mam czym odsniezać
- Fortuna
- Nowy
- Kontakt:
Przepraszamy cię biedna corsinko za krzywdę którą Ci wyrządzono..
Life is brutal...
Life is brutal...
panf.com.pl@gmail.com
- pajak2444
- Świeżak
Wg mnie zmiana lakieru na metalik lub brokat, ale koniecznie w 1 kolorze mogłaby przynieść pozytywne skutki.
Auto w 2 szarawych kolorach dale złudzenie polepionego.
Zmiana kształtu tylnej części progu również uspokoiłaby wielu czytelników, a auto nadała więcej spójności.
Wrzuć zdjęcia auta na 16" bo wzór 15 niestety nie współkra z okrągławą bryłą corsy.
Fakt jest taki, że nie jest tak źle jak w niektórych francuskich i angielskich projektach, ale mimo wszystko projekt jest bardzo kontrowersyjny.
Auto w 2 szarawych kolorach dale złudzenie polepionego.
Zmiana kształtu tylnej części progu również uspokoiłaby wielu czytelników, a auto nadała więcej spójności.
Wrzuć zdjęcia auta na 16" bo wzór 15 niestety nie współkra z okrągławą bryłą corsy.
Fakt jest taki, że nie jest tak źle jak w niektórych francuskich i angielskich projektach, ale mimo wszystko projekt jest bardzo kontrowersyjny.
-
Smalcyk
- Moderatorzy

o boże ja pier*ole człowieku skąd ty mieszkasz i kaj ty rower stawiasz? większego buractwa nie widziałem już dawno juz bym wolał chyba calibre w laminacie niż tą corsę 
było C14SE - 101 KM 120 NM
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
Później C14NZ -seria
Obecnie C16XE - obecnie seria :->
Pomogłem ? wciśnij pomógł
- Fortuna
- Nowy
- Kontakt:
calibra w laminacie
lol
panf.com.pl@gmail.com
- Fifo
- Swój
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
o jesoo, o jesoo, o bosz..., o ja..., ojejku, o rany, och, ach jakie to brzydkie.... wyluzujcie ludzie, auto jest brzydkie, nikomu się nie podoba, co wcale nie znaczy, ze kazdy musi nabic posta wyrażając ten fakt...smieszne to jest...
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs