madre ksiazki pisza ze roznica miedzy cylindrami nie moze przekraczac 1 bara. tak wiec na sile mogło by zostac.
C20XE powinno miec 12-15 bar.
ja bym na twoim miejscu przelatał sezon, bo sam po sobie wiem ze remont tego silnika to cholera wielka

pryma aprilis?Cyna pisze:niestety. 1 kwietnia corsa zakończyła swój żywot.. powodem był wybuch w silniku który zrobił krater w bloku silnika:((((.. w corsę wkładałem przez pół roku prawie całą wypłatę, serce i poświęcałem jej dużo czasu.. jestem załamany. i nie mam wcale chęci składać jej serca na nowo.. stanie się tak że chyba powróci c12nz. a corsa znajdzie sobie innego właściciela:(
pozdrawiam
na prima aprilis troche juz za poznoCyna pisze:niestety. 1 kwietnia corsa zakończyła swój żywot.. powodem był wybuch w silniku który zrobił krater w bloku silnika:((((.. w corsę wkładałem przez pół roku prawie całą wypłatę, serce i poświęcałem jej dużo czasu.. jestem załamany. i nie mam wcale chęci składać jej serca na nowo.. stanie się tak że chyba powróci c12nz. a corsa znajdzie sobie innego właściciela:(
pozdrawiam
U mnie to normarafa pisze:taaaa... nie ma to jak Corsa zapierniczająca na samym kolektorze po 22 na obwodnicy i osiedlu