Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
witam tak jak w temacie opona jest w nadkolu i nie wiem co jest tego przyczyna. Mam nowe amorki i sprężyny nadal jest to samo. Dodam jeszcze ze jak zapakuje się 5 osób to jeszcze coś stuka
[album]3178[/album] Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
gniazdo amorka jest ok a jak patrzyłem na podłużnice to tez wygląda na zdrową
z drugiej strony nasuwa się mi taka myśl że jak mechanik wymieniał sprężynę to nie zauważył by że podłużnica jest zeżarta? Chyba czas zmienić mechanika może znacie jakiegoś dobrego z okolic Żywca?
tak jak pisałem sprawdź podłużnice,jeśli masz kanał odkręć amortyzator od strony belki, podnieść samochód wyciąg sprężynę i będziesz wszystko wiedział
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
dzięki za rady już się wszystko wyjaśniło mechanik dał popis swojej głupoty nie będę tego komentował. Zastanawiam się czy tak ma być mianowicie sprężyna ma podkładkę z gumy przy podłużnicy a z dołu nie ma?
dwie minuty z wujkiem google
na dole też jest podkładka
Załączniki
zawieszenie przednie tylne.png (107.44 KiB) Przejrzano 4133 razy