Witam wszystkich i proszę o pomoc w diagnozie usterki. na poczatek mam opla corsa b 1.0 2000 rok
kod silnika x10xe.
mam taki problem ze jak przekrecam kluczyk to wskazuwka od temp. silnika idzie mi na maxa i dodam ze juz wymienilem czujnik temperatury w chlodnicy i czasami jak jade to wraca do normalej pozycji a jak wcisne gaz to znowu wraca do maxa. prosze o pomoc dzieki
czujnuk temperatury silnika corsa b x10xe
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Re: wskaznik temperatury silnika corsa b
Czujnik temperatury w chłodnicy nie jest od wskaźnika temperatury.
Zobacz na czujnik przy termostacie
Zobacz na czujnik przy termostacie
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Pomogłem postaw +
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
przy termostacie jest tylko czujnik od cisnienia oleju to maze miec cos wspulnego
- mehes
- Moderator Leader
- Imię: Piotr
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Kontakt:
Sorki małe sprostowanie (nie doczytałem)
[album]3178[/album]
Pomogłem postaw +
Pomogłem postaw +