STELMI pisze:!markos pisze:225/40. Musze w koncu stestowac co tak zawsze hejtowalem

Haha, mozna wrzucac te wszystkie cytaty, gdzie hejtowales tak kretynsko duze kola?

Wiesz.. Nadal uwazam, ze 20" w samochodzie 1/3 wielkosci mojego to absurd.. Proporcjonalnie do Soula musialbym wlozyc jakies 22"..
Podejrzewam, ze z tytulu niskiej wagi nie bedzie duzego utrudnienia z przyspieszaniem/hamowaniem/skrecaniem, ale co do marnej amortyzacji paska gumy, w dodatku extra load, jestem 100% pewien.. Zostawie te kola jedynie jesli urwa mi dupe tym jak samochod bedzie na nich wygladal
Bear_ pisze:Albo nawaraca na złoooooooooooo

No.. Widzialbym tu dwulitrowy motor z Optimy Turbo, ale wiesz.. Duza kasa, slaba dostepnosc i takie tam

A tak na powaznie to mam kilka pojechanych pomyslow na ten samochod. Powiedzmy, ze ostatnio zaczalem sie zastanawiac, ze moze by tak zamiast 2 samochodow - jednego normalnego i jednego do wyglupow, zrobic jeden, za to nowy/oryginalny/fajny i jednoczesnie bez sensu. Jest pewien plan, taki na kilka lat, ale co z tego wyjdzie i czy po drodze 784 razy nie zmieni mi sie wizja, to dopiero sie okaze.