Autko naprawdę z gustem zrobione ja pewnie przyciemniłbym szyby delikatnie i już nic więcej bym nie robił
foty robiłem lustrzanką i pewnie wyszły coś lepsze, ale w photoshopie tylko zmniejszałem rozmiar bez podbijaniaCorsaCG pisze:PS. Odbijające się chmury i krajobraz w lakierze to efekt polerki czy fotoshopa ?
mógłby ciekawie wyglądać ten kolor, ale jakoś myślałem tylko o czarnym lub srebrnym... nie wiem czemu!markos pisze:To koło od samego początku powinno być w brązowym macie i szczerze dziwię się, że nikt po drodze włącznie z właścicielem nie wpadł na ten pomysł. Nie ma lepszego koloru do takiego czarnego samochodu.
niby pyłu z klocków nie widać, ale kurz widać mocnoPeter pisze:Ja tam lubię czarne koło bo przynajmniej nie widać na nim pyłu z klocków...
tak, jeszcze to zostało, ale teraz całe fundusze idą na nową zabawkę, V8Adam84 pisze:Silnik rozumiem nadal x14xe ?
tylko za te pieniądze jestem w stanie się z nią rozstaćSTELMI pisze:mimo, że bardzo mi się podoba to i tak myślę, że z ceną okrutnie popłynąłeś