Wysłano: 2 sty 2014, o 16:46
przez alban
...... ci w d*** fraj*** jak masz problem zapraszam do mnie to ci dołoże nie lubie fraj*** którym ty napewno jestes.
Wysłano: 2 sty 2014, o 19:22
przez czerwo
Takie zagrywki i groźby zachowaj dla równych sobie... handlarzyno, wciskasz ludziom badziewie to się nie dziw, że taka fama poszła. Masz problem, wypowiedz się publicznie. Dołożyć to możesz sobie pewnego paliwa kopalnego do pieca... Jeśli jeszcze raz otrzymam od Ciebie groźby pod moim adresem, zgłoszę to do administracji i na policję.
Bez pozdrowień, Robert
P.S. Pieniążki, które zarobiłeś na sprzedaży "igiełek", sugeruję wydać na zakup słownika poprawnej polszczyzny.
![Wink :oko:](./images/smilies/wink.gif)
Wysłano: dzisiaj, o 09:45
przez alban
...... ci w d*** sprzedawczyku i konfidencie straszysz policja głąbie powinieneś za to wpie*** dostac pajacu bo kto sprzedaje ten w ryj dostaje proste głąbie i sprzedawczyku .... Jakiś pajac pajac będzie mnie psami straszył myślisz że się ich boje głąbie i k*** policyjna. Mam wyj*** na to wiesniackie forum i na te zdechłe nic nie warte corsy już dawno mam golfa 5 a moja corsa gsi stoi bo to już jest spartańskie auto proste głąbie.
Wysłano: 5 minut temu
przez czerwo
Bogaty język... polecam słownik, nawet zwykłego slangu, bo chyba nie wiesz co oznacza słowo "konfident", "sprzedawczyk"... i przestań rozbić z siebie pajaca używając słów których znaczenia nie znasz... głąbie. Tylko pogratulować, że już się dorobiłeś swojego "Gofra V" na sprzedaży tego chujowego gruzu, który zachwalasz... obywatelu prowincji. A propos "wpi***", taki jesteś wygadany, zapraszam do Kielc, porozmawiamy sobie. Informuje, że screen wiadomości zawrę w temacie o Tobie, żeby ostrzec naiwnych klientów przed zakupami u Ciebie
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
Bez pozdrowień...
Jednocześnie kieruję prośbę do administracji, by usunęła tego człowieka z listy użytkowników, gdyż wykazuje przejawy nieuczciwości, sprawia wrażenie, że zarejestrował się tu wyłącznie w celach "handlowych", jeśli można to tak nazwać.
Pozdrawiam, Robert
Edit: Jeśli administracja uzna, że tekst zwierający wulgaryzmy nie powinien być zamieszczony, proszę o kontakt, zostanie on ocenzurowany.