Ostrzegam przed użytkownikiem alban

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
czerwo
Swój
Imię: Robert
Podziękował;: 19 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Ostrzegam przed użytkownikiem alban

Post autor: czerwo »

Witam, już kiedyś pojawił się na forum podobny temat, ale zdecydowałem się założyć własny, dla potomnych, coby uważali na tego "użytkownika". Jakiś czas temu podałem link do tematu zawierający ostrzeżenie przed alban'em nowemu użytkownikowi, gdy ten zauważył mój wpis zaczęły się groźby i wyzwiska, poniżej załączam screen korespondencji, zachowując oryginalną pisownię, by pokazać poziom jaki prezentuje:

Wysłano: 2 sty 2014, o 16:46
przez alban
...... ci w d*** fraj*** jak masz problem zapraszam do mnie to ci dołoże nie lubie fraj*** którym ty napewno jestes.

Wysłano: 2 sty 2014, o 19:22
przez czerwo
Takie zagrywki i groźby zachowaj dla równych sobie... handlarzyno, wciskasz ludziom badziewie to się nie dziw, że taka fama poszła. Masz problem, wypowiedz się publicznie. Dołożyć to możesz sobie pewnego paliwa kopalnego do pieca... Jeśli jeszcze raz otrzymam od Ciebie groźby pod moim adresem, zgłoszę to do administracji i na policję.

Bez pozdrowień, Robert

P.S. Pieniążki, które zarobiłeś na sprzedaży "igiełek", sugeruję wydać na zakup słownika poprawnej polszczyzny. :oko:

Wysłano: dzisiaj, o 09:45
przez alban
...... ci w d*** sprzedawczyku i konfidencie straszysz policja głąbie powinieneś za to wpie*** dostac pajacu bo kto sprzedaje ten w ryj dostaje proste głąbie i sprzedawczyku .... Jakiś pajac pajac będzie mnie psami straszył myślisz że się ich boje głąbie i k*** policyjna. Mam wyj*** na to wiesniackie forum i na te zdechłe nic nie warte corsy już dawno mam golfa 5 a moja corsa gsi stoi bo to już jest spartańskie auto proste głąbie.

Wysłano: 5 minut temu
przez czerwo
Bogaty język... polecam słownik, nawet zwykłego slangu, bo chyba nie wiesz co oznacza słowo "konfident", "sprzedawczyk"... i przestań rozbić z siebie pajaca używając słów których znaczenia nie znasz... głąbie. Tylko pogratulować, że już się dorobiłeś swojego "Gofra V" na sprzedaży tego chujowego gruzu, który zachwalasz... obywatelu prowincji. A propos "wpi***", taki jesteś wygadany, zapraszam do Kielc, porozmawiamy sobie. Informuje, że screen wiadomości zawrę w temacie o Tobie, żeby ostrzec naiwnych klientów przed zakupami u Ciebie ;)

Bez pozdrowień...

Jednocześnie kieruję prośbę do administracji, by usunęła tego człowieka z listy użytkowników, gdyż wykazuje przejawy nieuczciwości, sprawia wrażenie, że zarejestrował się tu wyłącznie w celach "handlowych", jeśli można to tak nazwać.

Pozdrawiam, Robert

Edit: Jeśli administracja uzna, że tekst zwierający wulgaryzmy nie powinien być zamieszczony, proszę o kontakt, zostanie on ocenzurowany.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2014, o 12:12 przez czerwo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Peter
Nowy
Imię: Piotr
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Re: Ostrzegam przed użytkownikiem alban

Post autor: Peter »

No grubo :) Teraz ty możesz wnieść sprawę z powództwa cywilnego za te groźby i wyzwiska :lol:
Awatar użytkownika
gregor9144
Nowy
Imię: Gregor
Podziękował;: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: gregor9144 »

Kod: Zaznacz cały

Mam wyjebane na to wiesniackie forum i na te zdechłe nic nie warte corsy już dawno mam golfa 5 a moja corsa gsi stoi bo to już jest spartańskie auto proste głąbie.
To mnie zabolało :sad:
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

To jest zapis Waszych prywatnych rozmów przez komunikator internetowy czy za pośrednictwem forum?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
czerwo
Swój

Zapis rozmów za pośrednictwem forum, innego nie śmiałbym wstawiać.
Awatar użytkownika
maximo
Nowy
Imię: Dariusz
Otrzymał podziękowań: 0

Post autor: maximo »

Moja zdchla i nic nie warta corsa jest pewnie drozsza niz swietny i mge nowoczesny golf V zreszta pewnie nie tylko moja. Ja jak bym mial blisko to bym sie przejechal sprawdzic czy mi dolozy bo ksieciuniem w internetach kazdy da rade byc :D
Obrazek
Bagged c20rsa on DrIIIve
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

czerwo pisze:A propos "wpierdolu", taki jesteś wygadany, zapraszam do Kielc, porozmawiamy sobie.
Wyjaśnij, bo nie rozumiem 2 rzeczy:
- W którym miejscu jesteś od tego typa lepszy zapraszając go na wpierdol do Kielc? Dobrało się 2 klawiaturowych fajterów...
- Co chciałeś osiągnąć wklejając czyjeś bluzgi? Jest burakiem. I co z tego? Gdzie masz opisany problem, który miałeś z jakimiś częściami od niego? Bo ja tu widzę tylko stek wyzwisk i Twoje kompletnie niepotrzebne odpowiedzi.
Obrazek
czerwo
Swój

!markos pisze:
czerwo pisze:A propos "wpierdolu", taki jesteś wygadany, zapraszam do Kielc, porozmawiamy sobie.
Wyjaśnij, bo nie rozumiem 2 rzeczy:
- W którym miejscu jesteś od tego typa lepszy zapraszając go na wpierdol do Kielc? Dobrało się 2 klawiaturowych fajterów...
- Co chciałeś osiągnąć wklejając czyjeś bluzgi? Jest burakiem. I co z tego? Gdzie masz opisany problem, który miałeś z jakimiś częściami od niego? Bo ja tu widzę tylko stek wyzwisk i Twoje kompletnie niepotrzebne odpowiedzi.
!markos, proszę odpowiedzi:
1: Zaprosiłem go na rozmowę, nie na "wpierdol".
2: Rozmowa została skopiowana i wrzucona w całości, bluzgi wrzucone, aby pokazać co człowiek sobą reprezentuje, gdy trafi na słowa krytyki; jesteś dumny z tego, że ktoś taki jest na forum i wciska ludziom kit, tym bardziej, że to nie jego pierwszy wyskok? Osobiście nie miałem z nim problemów, bo nie zamawiam nic u takich ludzi, "rozmowa" zaczęła się od linku z ostrzeżeniem przed nim, który umieściłem w ogłoszeniu jednego z użytkowników.

Wyluzuj trochę, bo bardzo się spinasz ;)

Pozdrawiam, Robert

Edit: Jeśli tak Cię to kole w oczy, w niedługim czasie ocenzuruję tekst ;)
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

czerwo pisze:1: Zaprosiłem go na rozmowę, nie na "wpierdol".
Oczywiście :crazy:
czerwo pisze:Wyluzuj trochę, bo bardzo się spinasz ;)
Myślę, że jesteś tu jedną z bardziej spiętych osób... Wrzucasz wątek, z którego nie wynika nic poza tym, że jakiś koleś Ci nabluzgał, bo jest burakiem, a Ty mu odszczekujesz tylko odrobinę ładniej. Zero linków, zero konkretów, gdzieś jakiś link, jakaś rozmowa, ja np. nadal nie wiem czego sprawa dotyczy i nie zamierzam wertować forum w poszukiwaniu tego, co chciałeś przekazać.

Co miałaby zrobić administracja forum z powodu tego, że ktoś Ci bluzgał? Admin nie jest stroną przy zawieraniu żadnej transakcji, użytkownicy muszą dogadywać się we własnym zakresie. Jeśli ktoś postępuje nieuczciwie, na co powinieneś przedstawić w tym własnie wątku dowody, to można takiego kogoś z forum usunąć, albo wręczyć mu np. zakaz pisania i nic więcej nie da się zrobić.

Mi np. kiedyś Basista, wieloletni uzytkownik tego forum, napisał PW o takiej treści:
Gosciu prosisz sie przy pierwszej lepszej okazji pogadamy po mojemu PAJACU !!!!
I jakoś nigdy nie robiłem z tego powodu afery :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
ja37
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Model auta: Astra H GTC
Silnik: Z20LEH
Podziękował;: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy

Post autor: ja37 »

Dobrze ci pojechał PAJACU :)
Pozdro Markos, ale na albana trza uważać.

Mam nadzieję, że rozładowałem atmosferę ;)
czerwo
Swój

Aj, !markos ;) nie zamieszczałem tego dla spiny i z powodu że mi "nawrzucał" ;), tylko żeby ostrzec potomnych przed PAJACEM i coby pokazać jak traktuje klientów. Tu masz linka do tego temat, od którego zaczęła się "konwersacja" post1051325.html#p1051325. Rozmowa poszła w całości, bo straciłaby kontekst ;) Peace, Bracie forumowy :)

P.S. ja37, rozładowałeś, rozładowałeś :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”