PS. Pozdrowienia z szarego Rzeszowa przesyła Criters
CORSYKA A NA OPINIE WYSTAWIONA! ! ! !
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
CORSYKA A NA OPINIE WYSTAWIONA! ! ! !
Corsiawka prosi o obiektywną ocenę
. narazie jest temat postu (flipper ma mi zapodać zdjątka) Dziękuje z góry za opinie. Mam tylko nadzieję że będą szczere
Pozdrowienia przesyła Criters
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To wyslij mi to ja je zaraz na forum wrzuce bo bym chętnie zobaczyl bo Flipper to dopiero w poniedziałek będzie. Czekam na maila.

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Prosiłeś o szczere wypowiedzi: to autko zrobiło na mnie wrażenie.... bez tych klamek wygląda
rewelacyjnie. spojler na klapie akurat mi się podoba, a rzeczy do których mam zastrzeżenia to gril. jakoś nie mogę się do niego przekonać, chociaż przyznam że pomysł jest orginalny
jedna z ładniejszych corsiarek A jakie widziałem, popracowałbym jeszcze nad przedłużeniem maski....
czy zderzak z tyłu pochodzi od corsy b?

-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
zderzak tylni pochodzi od astry 2 - jest to zmodyfikowana dokładka zespolona w całość, a co do patentu z otwieraniem dzwi to pisałem o tym szczególowo w poście clean look
. Dziękuje za tak pozytywne wyniki - nie spodziewałem się aż tylu plusów. Na laurach napewno nie spocznę bo teraz chcę się zabrać za mechanikę corsyki - żeby przynajmniej dogonić to co reprezentuje sobą na zewnątrz.
Czekam na dalszy ciąg komentazrzy.
PS. pozdrowienia z Rzeszowa przesyła Criters
Czekam na dalszy ciąg komentazrzy.
PS. pozdrowienia z Rzeszowa przesyła Criters
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To może i ja się wypowiem.
Jak dla mnie super tylko spoiler na dachu nie jest w moim guście. Kolorek lśni wszystko ładnie no i te klamki - bomba. Felgi tylko nie mojego typu no ale każdy wybiera takie jak jemu się podobają no i bardzo dobrze bo w przeciwnym wypadu wszyscy jeździli by na takich samych.
Jedno pytanko - kiedy malowałeś auto i ile cię to wyszło. Jak nie chcesz ujawniać kosztów to zapraszam na priv'a.
No i oczywiście rob coś z silnikiem żebyś dołączył do czołówki.
Acha ... no i grill to zupełnie mi się nie podoba. Wolę patrzeć na nią z tyłu albo boku

Jak dla mnie super tylko spoiler na dachu nie jest w moim guście. Kolorek lśni wszystko ładnie no i te klamki - bomba. Felgi tylko nie mojego typu no ale każdy wybiera takie jak jemu się podobają no i bardzo dobrze bo w przeciwnym wypadu wszyscy jeździli by na takich samych.
Jedno pytanko - kiedy malowałeś auto i ile cię to wyszło. Jak nie chcesz ujawniać kosztów to zapraszam na priv'a.
No i oczywiście rob coś z silnikiem żebyś dołączył do czołówki.
Acha ... no i grill to zupełnie mi się nie podoba. Wolę patrzeć na nią z tyłu albo boku
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Nie zmieniałem corsiawce lakieru jest to ten sam z którym wyjechała z salonu w 93 roku. kupiłem ją od wójka i wiem że nigdy na polu przez 9 lat nie stała - podobnie jest teraz u mnie. Jest to efekt polerowania co tydzień całej karoserii - mówie poważnie , a tajemnic przed wami nie mam o czym może swiadczyć wczorajszy post o ilości wypadków (
). Może dlatego sieę też tak świeci że ostatnio były malowane jedne i drugie drzwi po zaspawaniu klamek.
.
Pozdrawiam Criters
Pozdrawiam Criters
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No może ale to Twoja Corsi ma szczeście że sobie stoi pod daszkiem bo moja tak dobrze nie ma (przynajmniej na razie). Ale jak na 93 to imponujący efekt ... no może i te drzwi takie wrażenia dają. Moja czeka na lakierek bo wygląda duuużo gorzej.
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
_balt_ ja będę robił będę jak kasę dostanę od starych, jest z nimi umowa więc jak kasa będzie to git, bo wnętrze powoli sobie robię 
Jeżeli o mnie chodzi to Rudniki obowiazkowo ale nie te w maju
, u mnie w grę wchodzą tylko te późniejsze. Szkoła i nie ma szans się wyrwać. Do maja to co najwyżej felgi założę nowe ale nic więcej niestety :
Tylko drugi termin rudnik odpowida, a my i tak się spotkamy, bo latem to u wója w Łomży będę robił Corsiawkę a z tamtad bliżej do Ostrołęki. pozdrawiam
Jeżeli o mnie chodzi to Rudniki obowiazkowo ale nie te w maju
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
No chłopaki jestem w szoku
- to teraz będę się mógł pokazać napewno na jakimś zlocie i napewno nie przyniosę CTM wstydu - czekam tylko na naklejki klubowe i w drogę na zlocik..........(niedługo). A tak poza tym to czekam na więcej komentarzy tych osób co jescze sie tu nie wykazały (czyt. nie wpisały)
.
PS. Pozdrowienia Criters
PS. Pozdrowienia Criters
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Zapadła decyzja odnośnie silniczka - podziękowania w szczególności dla Rena, który wczoraj troszkę rozjaśnił mi sytuację a dzisiaj klamka zapadła a mianowicie jezdziłem Roverem 620 Ti (a razczej brat mnie przewióżł) jest to straszna furka 2.0 silniczek na turbinie z intercoolerem- 200PS normalnie aż się bałem czy wychamuje jak się zabardzo rozbujamy....... uhhhhhhhhhh ale była jazda. Więc od dzisiaj drżyjcie wszystkie bawarskie fury na widok Corsy...... hehehehehehe

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Retox
- Nowy
Ode mnie też duuuży plus za dobry smak w tuningowaniu corsy. Twoja fura przecież nie jest tu całkiem świeża, bo przecież jej zdjęcia dawno już były na liście klubowiczów. I powiem Ci, że na tamtych felach lepiej się prezentowała. Co do grilla to na początku wywołało to u mnie :0 , ale potem się przyzwycziłem i nawet zaczął mi się podobać
. Napewno jest to oryginalne i to się liczy.
Spojler dachowy ,jak nie lubię takich rozwiązań , tu mi się podoba i całkiem ładnie komponuje.
Szkoda tylko, że robiąc cleanlook nie wywaliłeś tego "badyla" z tylnej szyby jakim jest wycieraczka. Byłoby bardziej "gładko"
Ogólnie świetna fura i tak trzymaj
Spojler dachowy ,jak nie lubię takich rozwiązań , tu mi się podoba i całkiem ładnie komponuje.
Szkoda tylko, że robiąc cleanlook nie wywaliłeś tego "badyla" z tylnej szyby jakim jest wycieraczka. Byłoby bardziej "gładko"
Rób coś z silnikem, żebyś w ogóle dołączyłsierak pisze: No i oczywiście rob coś z silnikiem żebyś dołączył do czołówki.
Ogólnie świetna fura i tak trzymaj
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Coś to mało tego wszystkiego usłyszałem od was koledzy
ale skoro mam nie spoczywać na laurach to już mam parę nowych pomysłów do spełnienia. Teraz uwziąłem sie na środek samochodu. Biedna mała Cosiarka ale ja tam pozmieniam................................ to się wywali(niepotrzebne)
, to się powycina (zawadza)
, to się przyszlifuje (będzie się też swiecić)
no i jeszcze by tu dużo pisał hjeheheheheh.....................
PS. pozdrowienia z już zasypanego Rzeszowa przesyła Criters
PS. pozdrowienia z już zasypanego Rzeszowa przesyła Criters