CORSYKA A NA OPINIE WYSTAWIONA! ! ! !

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
CRITERS
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

CORSYKA A NA OPINIE WYSTAWIONA! ! ! !

Post autor: CRITERS »

Corsiawka prosi o obiektywną ocenę :D :D :D :-D :-D :-D . narazie jest temat postu (flipper ma mi zapodać zdjątka) Dziękuje z góry za opinie. Mam tylko nadzieję że będą szczere :D :D :-D :-D :-D :D :D :D

PS. Pozdrowienia z szarego Rzeszowa przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

To wyslij mi to ja je zaraz na forum wrzuce bo bym chętnie zobaczyl bo Flipper to dopiero w poniedziałek będzie. Czekam na maila.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

Dla mnie 5-. Minus za ten spojlerek nad szybą, ale to kwestia gustu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Reszta naprawde super.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Criters: dla mnie super, pełen cleen i wogóle zajebisty kolorek, bardzo mi się podoba, może i moja kiedyś będzie tak wygladać :). Pozdrawiam i dalej coś tam przy niej grzeb, nie spoczywaj na laurach :)
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Prosiłeś o szczere wypowiedzi: to autko zrobiło na mnie wrażenie.... bez tych klamek wygląda :P :P :P rewelacyjnie. spojler na klapie akurat mi się podoba, a rzeczy do których mam zastrzeżenia to gril. jakoś nie mogę się do niego przekonać, chociaż przyznam że pomysł jest orginalny :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony: jedna z ładniejszych corsiarek A jakie widziałem, popracowałbym jeszcze nad przedłużeniem maski.... :oko: czy zderzak z tyłu pochodzi od corsy b?
Obrazek
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

mnie tez sie podoba brawo za oryginalny pomysl :0 :0 :-D :-D :-D :-D
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

minus za ten spojler na dachu reszta SUPER, bardzo mi sie podoba - powiedz jak rozwiazales problem z otwieraniem drzwi ?
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
CRITERS
Nowy
Kontakt:

zderzak tylni pochodzi od astry 2 - jest to zmodyfikowana dokładka zespolona w całość, a co do patentu z otwieraniem dzwi to pisałem o tym szczególowo w poście clean look :-D :-D :-D :-D . Dziękuje za tak pozytywne wyniki - nie spodziewałem się aż tylu plusów. Na laurach napewno nie spocznę bo teraz chcę się zabrać za mechanikę corsyki - żeby przynajmniej dogonić to co reprezentuje sobą na zewnątrz.
Czekam na dalszy ciąg komentazrzy. :D :D :D :-D :-D :-D :-D

PS. pozdrowienia z Rzeszowa przesyła Criters
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

To może i ja się wypowiem.

Jak dla mnie super tylko spoiler na dachu nie jest w moim guście. Kolorek lśni wszystko ładnie no i te klamki - bomba. Felgi tylko nie mojego typu no ale każdy wybiera takie jak jemu się podobają no i bardzo dobrze bo w przeciwnym wypadu wszyscy jeździli by na takich samych.

Jedno pytanko - kiedy malowałeś auto i ile cię to wyszło. Jak nie chcesz ujawniać kosztów to zapraszam na priv'a.

No i oczywiście rob coś z silnikiem żebyś dołączył do czołówki.

Acha ... no i grill to zupełnie mi się nie podoba. Wolę patrzeć na nią z tyłu albo boku :)23 :)23
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Nie zmieniałem corsiawce lakieru jest to ten sam z którym wyjechała z salonu w 93 roku. kupiłem ją od wójka i wiem że nigdy na polu przez 9 lat nie stała - podobnie jest teraz u mnie. Jest to efekt polerowania co tydzień całej karoserii - mówie poważnie , a tajemnic przed wami nie mam o czym może swiadczyć wczorajszy post o ilości wypadków ( :-( :-( ). Może dlatego sieę też tak świeci że ostatnio były malowane jedne i drugie drzwi po zaspawaniu klamek. :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :-D :) :) :) .

Pozdrawiam Criters
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

No może ale to Twoja Corsi ma szczeście że sobie stoi pod daszkiem bo moja tak dobrze nie ma (przynajmniej na razie). Ale jak na 93 to imponujący efekt ... no może i te drzwi takie wrażenia dają. Moja czeka na lakierek bo wygląda duuużo gorzej.
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

No Criters BRAWO.Ogólnie podoba mi sie.Ja mam troche inny gust(przednia atrapa mi nie lezy,no i felgi wybralbym inne).Zajebisty kolorek.Super sie blyszczy.Fura robi wrazenie.BRAWO!!!
Pozdrawiam i zycze silniczka :-D
kristo
Weteran
Kontakt:

:grin: :grin: Musicie chyba przyznać że kiedy Criters jedzie swoją baby przez miasto to każdy ją zauważy, a dresom to już wogóle patrzałki z orbit wyskakują..... :grin: :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

sluchaj dla mnie bomba wszystko oki i nie przejmuj sie ze krytykuja twoj spojler (chlopaki bez urazy)ale oni krytykuja wszystko co jest na dachu :-D :-D :-D :-D :-D :-D
UcHO
Weteran
Kontakt:

_balt_ bardzo dobra odpowiedź, Criters dla mnie spojler akurat dla kanciastej sylwetki corsy A bardzo się podoba, natomiast grill jak dla mnie bomba, bo zaraz pod nim ten wlocik, super, jeszcze raz, sam bym tak chciał mieć zrobione moje cacuszko, a postaram się zaczać pracę wiosną :)
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Post autor: _balt_ »

ucho ty to staraj sie na rudniki robic autko a nie na wiosne :grin: :grin: :grin: a co do mnie to mam maly problem szukam proacy jak by ktos cos wiedzial bo ta spolka PKP w ktirej pracowalem dala mi 2 tygodniowe wypowiedzenie z powodu nierentownosci zakladu :( :placz: :placz: :placz: na razie nie mam kasy na tuning
Adam_x
Nowy
Kontakt:

Post autor: Adam_x »

Nie no SUPER!!! Miła furka, naprawdę jestem pod wrażeniem!

P.S.
Progi są super (gustowne :D ). A co co tej lotki na tylnej szybie to zostaw ją bo nie razi aż tak bardzo jak w innych furach :-D
UcHO
Weteran
Kontakt:

_balt_ ja będę robił będę jak kasę dostanę od starych, jest z nimi umowa więc jak kasa będzie to git, bo wnętrze powoli sobie robię :)
Jeżeli o mnie chodzi to Rudniki obowiazkowo ale nie te w maju :(, u mnie w grę wchodzą tylko te późniejsze. Szkoła i nie ma szans się wyrwać. Do maja to co najwyżej felgi założę nowe ale nic więcej niestety : :-( Tylko drugi termin rudnik odpowida, a my i tak się spotkamy, bo latem to u wója w Łomży będę robił Corsiawkę a z tamtad bliżej do Ostrołęki. pozdrawiam
kristo
Weteran
Kontakt:

UcHO pisze:_ Szkoła i nie ma szans się wyrwać. Do maja to co najwyżej felgi założę nowe ale nic więcej niestety : :-( Tylko drugi termin rudnik odpowida

:zakrecony: UcHO głowa do góry, jakoś to będzie. ważne że kaskę będziesz miał....... :zakrecony:
Pamiętaj że masz nas wsparcie duchowe :oko:
Obrazek
CRITERS
Nowy
Kontakt:

No chłopaki jestem w szoku :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D - to teraz będę się mógł pokazać napewno na jakimś zlocie i napewno nie przyniosę CTM wstydu - czekam tylko na naklejki klubowe i w drogę na zlocik..........(niedługo). A tak poza tym to czekam na więcej komentarzy tych osób co jescze sie tu nie wykazały (czyt. nie wpisały) :-D :-D :-D :-D .
PS. Pozdrowienia Criters
Jedrus
Swój
Kontakt:

Post autor: Jedrus »

Critters - dla mnie BOMBA - na piątke. Jedyny minus tak jak przedmówcy za spojler nad tylną szybą.

BTW - Rzeszów chyba obecnie biały a nie szary (w czwartek dosypało wam równo sniegu :-D )
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) :)
CTM#119
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Zapadła decyzja odnośnie silniczka - podziękowania w szczególności dla Rena, który wczoraj troszkę rozjaśnił mi sytuację a dzisiaj klamka zapadła a mianowicie jezdziłem Roverem 620 Ti (a razczej brat mnie przewióżł) jest to straszna furka 2.0 silniczek na turbinie z intercoolerem- 200PS normalnie aż się bałem czy wychamuje jak się zabardzo rozbujamy....... uhhhhhhhhhh ale była jazda. Więc od dzisiaj drżyjcie wszystkie bawarskie fury na widok Corsy...... hehehehehehe :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Jędruś śniegu za oknem ani grama to tylko jak fotki trzaskałem to dzień wczesniej tak posypało że normalnie masakra. Wczoraj jak kolegę przewiozłem (wydawało mu się że corsa jest miękka) to na szybie wylądował parę razy, a jeżdze na letnich oponkach więc suchutko jest. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
UcHO
Weteran
Kontakt:

Taaaaaaaaaa a ja jeżdżę na zimówkach i się jeszcze ślizgam, ruszyć nie można normalnie, a o hamowaniu już nie wspomnę, u nas jak nie popada, nowego nie nasypie, to stary lezy dość długo by znów nowy zaczął sypać. Krótko mówiąć ślizgawica :)
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

To fakt u nas śnieg to zmora.Nie chce sie topic.Ślisko jak cholera.Im bliżej SYberii tym gorzej :-D
Awatar użytkownika
AdamXXL
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: AdamXXL »

powiem tylko tyle, że mi się podoba :-D
bartosz37
Świeżak
Kontakt:

Post autor: bartosz37 »

wszystko pasuje. Utrzymałeś jeden stonowany styl i to mi się podoba
nitrous coming soon
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

:)2 :)2 :)2 :)2 :)2
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Retox
Nowy

Post autor: Retox »

Ode mnie też duuuży plus za dobry smak w tuningowaniu corsy. Twoja fura przecież nie jest tu całkiem świeża, bo przecież jej zdjęcia dawno już były na liście klubowiczów. I powiem Ci, że na tamtych felach lepiej się prezentowała. Co do grilla to na początku wywołało to u mnie :0 , ale potem się przyzwycziłem i nawet zaczął mi się podobać 8-) . Napewno jest to oryginalne i to się liczy.
Spojler dachowy ,jak nie lubię takich rozwiązań , tu mi się podoba i całkiem ładnie komponuje.
Szkoda tylko, że robiąc cleanlook nie wywaliłeś tego "badyla" z tylnej szyby jakim jest wycieraczka. Byłoby bardziej "gładko" :D
sierak pisze: No i oczywiście rob coś z silnikiem żebyś dołączył do czołówki.
Rób coś z silnikem, żebyś w ogóle dołączył :-D

Ogólnie świetna fura i tak trzymaj :)2
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Coś to mało tego wszystkiego usłyszałem od was koledzy :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D ale skoro mam nie spoczywać na laurach to już mam parę nowych pomysłów do spełnienia. Teraz uwziąłem sie na środek samochodu. Biedna mała Cosiarka ale ja tam pozmieniam................................ to się wywali(niepotrzebne) :grin: :grin: :-D :-D :grin: :grin: :-D :grin:, to się powycina (zawadza) :-D :-D :grin: :grin: :-D :-D , to się przyszlifuje (będzie się też swiecić) :D :-D :grin: :grin: :grin: :-D :-D :grin: :-D :-D no i jeszcze by tu dużo pisał hjeheheheheh.....................

PS. pozdrowienia z już zasypanego Rzeszowa przesyła Criters
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”