Ren w ktorym miejscu tak wygrzales bo ojciec jest ciekawy ile jego samochod wyciagnieREN pisze:szafa zamknietawczoraj polecialem combo 200km/h na czwartym biegu no i skonczyl sie licznik
trzeba bedzie kolowac jakies zegary do 220km/h
Mnie się wczoraj skończył na 220 na IV biegu....ehh uroki długiej skrzyni..REN pisze:szafa zamknietawczoraj polecialem combo 200km/h na czwartym biegu no i skonczyl sie licznik
trzeba bedzie kolowac jakies zegary do 220km/h
A ja ostatnio myślałem właśnie o takich kólkach. Też nie mam wspomagania, więc Twojego posta wezmę sobie do serca. Mi się podobają felgi 14'' AEZ na oponkach 185. Myślicie, że będzie ciężko w trasie i na parkingu?UcHO pisze:Felgi już miałem zamawiać 15" ale udało mi się, założyłem wczoraj fele od braciaka 15" z oponką 195/45/15 idealnie pasują, pojeździłem z 2h i doszedłem do wniosku że jednak zostaję przy moich 13", bez wspomagania na takiej oponce strasznie kierę trzeba trzymać, to nie dla mnie, czasem trzeba się lekko odprężyć a tu nie ma jak. Zmienie sobie w 13" oponki na inny profil tak aby wygladało dobrze, to nic że będą kółka mniejsze ale czego się nie robi... A co do zawiechy to właśnie będę zamawiał i zmieniał, tylko potrzebuję trochę czasu by się ogarnąć z tym wszystkim...