szafa zamknieta
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
szafa zamknieta
szafa zamknieta
wczoraj polecialem combo 200km/h na czwartym biegu no i skonczyl sie licznik
trzeba bedzie kolowac jakies zegary do 220km/h
c20mboT
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Poprawka DIGITAL wyskalowany jest do 299 a wyświtla się 288 ponieważ 2 na pierwszym miejscu jest największą cyfrą mozliwą na tej pozycji , a dwie ósemki na kolejnych miejscach są dlatego wyświetlane ponieważ wykazują sprawność poszczególnych kresek na liczniku - Cyfra osiem jest złożona z wszystkich mozliwych kresek
-
| |
-
| |
-
-
| |
-
| |
-
Pozdrowienia przesyła Criters
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
A ja proponuje na wzor bawarek czy meskow zalozycz elektorniczne ograniczenie predkosci. Tylko ze ustawic je nie na 250km/h lecz na 200 i predkosciomierz bedzie w sam raz. A jaka frajda bedzie jezdzic z zamknietym budzikiem. Mniam mniam 
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
nie koniecznie musi sie cos rozleciec dawane sa duze maginesy bezpieczenstwa , a dodatkowo w cobo niektóre elementy sa dane nawet dwa razy grubsze
wiec jerzeli tylko szystko zostało złozone dobrze
to sie nie rozleci
ponadto kit ktorego uzył REN ma homologacje TUV wiec myśle ze spoko
a skoro ludzie wkładaja silniki 2,5 l do corsy to mozna stac spokojnie
P.s.
wysłałem list do tego kolesia z eBAY i on ma tak ta corse ze 4 lata i nic nie peka wiec
spijcie spokojnie NAto czuwa
(bhahahhahahaaa)
to sie nie rozleci
ponadto kit ktorego uzył REN ma homologacje TUV wiec myśle ze spoko
a skoro ludzie wkładaja silniki 2,5 l do corsy to mozna stac spokojnie
P.s.
wysłałem list do tego kolesia z eBAY i on ma tak ta corse ze 4 lata i nic nie peka wiec
spijcie spokojnie NAto czuwa
-
Lukiso
- Nowy
- Kontakt:
Re: szafa zamknieta
Ren w ktorym miejscu tak wygrzales bo ojciec jest ciekawy ile jego samochod wyciagnieREN pisze:szafa zamknietawczoraj polecialem combo 200km/h na czwartym biegu no i skonczyl sie licznik
CTM -->187<--
-
Rav
- Nowy
- Kontakt:
Re: szafa zamknieta
Mnie się wczoraj skończył na 220 na IV biegu....ehh uroki długiej skrzyni..REN pisze:szafa zamknietawczoraj polecialem combo 200km/h na czwartym biegu no i skonczyl sie licznik
Też trza zmienić
Rav
Opel Vectra A 2.0i 16V Cosworth '92
Vectra Unlimited #001
http://www.vectra-unlimited.pl - Strona Polskiego Klubu Opla Vectry
Vectra Unlimited #001
http://www.vectra-unlimited.pl - Strona Polskiego Klubu Opla Vectry
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Arts: granatowa perełka, moja perełka, teraz tylk muszę kilka rzeczy pomalować pod kolor i zrobić polerkę całego samochodu i wtedy lekko szybki przeciemnić, tylko nie wiem czy czarną czy niebieską ciemną folią? Ale i tak ten kolorek jest najładniejszy, tylko strasznie na nim brud znać, szczególnie kurz...
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
to widze ucho ze masz podobny problem jak ja, ten cholerny kurz ... dobija czasami, ja mam wszystko pod kolor ale polerka przedemna, z tymi szybami tzez sie zastanawiam caly czas niebieskie czy lekko przydymione, z tego co ogladalem to niebieskie sa za jasne jak na moj gust, jaka masz felge i zawias ? 
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Felgi już miałem zamawiać 15" ale udało mi się, założyłem wczoraj fele od braciaka 15" z oponką 195/45/15 idealnie pasują, pojeździłem z 2h i doszedłem do wniosku że jednak zostaję przy moich 13", bez wspomagania na takiej oponce strasznie kierę trzeba trzymać, to nie dla mnie, czasem trzeba się lekko odprężyć a tu nie ma jak. Zmienie sobie w 13" oponki na inny profil tak aby wygladało dobrze, to nic że będą kółka mniejsze ale czego się nie robi... A co do zawiechy to właśnie będę zamawiał i zmieniał, tylko potrzebuję trochę czasu by się ogarnąć z tym wszystkim... 
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A ja ostatnio myślałem właśnie o takich kólkach. Też nie mam wspomagania, więc Twojego posta wezmę sobie do serca. Mi się podobają felgi 14'' AEZ na oponkach 185. Myślicie, że będzie ciężko w trasie i na parkingu?UcHO pisze:Felgi już miałem zamawiać 15" ale udało mi się, założyłem wczoraj fele od braciaka 15" z oponką 195/45/15 idealnie pasują, pojeździłem z 2h i doszedłem do wniosku że jednak zostaję przy moich 13", bez wspomagania na takiej oponce strasznie kierę trzeba trzymać, to nie dla mnie, czasem trzeba się lekko odprężyć a tu nie ma jak. Zmienie sobie w 13" oponki na inny profil tak aby wygladało dobrze, to nic że będą kółka mniejsze ale czego się nie robi... A co do zawiechy to właśnie będę zamawiał i zmieniał, tylko potrzebuję trochę czasu by się ogarnąć z tym wszystkim...
A ile może kosztować wspomaganie do Corsy B? Pozdrawiam