Jest mały problem u mnie w aucie. Gdy wchodze w zakręt z prędkoscia 40-50 km/h przy pełnym skrecie czasami zamróga mi kontrolka od ręcznego hamulca (taka czerwona z wykrzyknikiem) nie wiem co jest tego powodem ?
Świecąca kontrolka hamulca ręcznego na zakrętach
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Świecąca kontrolka hamulca ręcznego na zakrętach
Siemanko
Jest mały problem u mnie w aucie. Gdy wchodze w zakręt z prędkoscia 40-50 km/h przy pełnym skrecie czasami zamróga mi kontrolka od ręcznego hamulca (taka czerwona z wykrzyknikiem) nie wiem co jest tego powodem ?
czekam na wasze opinie
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Hamulec reczny dziala??Sprawdz czy jest naciagnieta linka od recznego,moze w ogole zerwalo Ci linke.Druga rzecz to sprawdz przy raczce recznego jest wlacznik-jak zaciagasz reczny wtedy on sie wlacza,on wyglada podobnie jak ten przy drzwiach,moze przewod wypadl i zwiera

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Popieram zgubka w 100% to na pewno to, u mnie przez pewien czas było to samo
dolałem płynu i dalej się paliła, okazało się że czujka ta co siedzi w zbiorniczku na nakrętce, coś jej odbiło i pokazywała że nie ma płynu, odłączyłem ją na jakieś 2 dni, później ponownie włączyłem i jak datąd wszystko działa
tfu tfu tfu