wysylales mi kiedys taki fajny schemat moze na jego przykladzie wyjasnisz mi co mam zniemic??:)
dzieki za podpowiedz moze sie poprawi ...
jest to prawda! jednak Osman możesz spać spokojnie. Aby wykasować eprom musi dostać większą dawkę. Robi się to najczęściej pod świetlówką przez około 20min. Czy na kości są jakieś oznaczenia? Można zgrać eprom do pliku, żeby czasem w oplu nie wymienili na zwykły, bo przeprogramować eprom, nie można bez kasowania.Budzio pisze:Pamietajmy ze promienie sloneczne tez maja ultrafiolet![]()
Arts nie pomyliles sie bylo by jeszcze wiecej jak 120 bo mantzel zaleca odcina na 7500 a ja nie chcialem przeginac i zrobilismy tylko na 7000arts pisze:niezle osman, wielkie gratulacje ze Corsiawka zaczela jedzic tak jak potrzeba, 118 ps pieny wynik ... pomylilem sie w typowaniu o 2ps
wez pod uwage parametry wyjsciowe swojego silnika i naszych.. stad ta wlasnie roznicawow pisze:mnie przy bardziej hardcore'owych modyfikacjach nie udalo sie dojsc do 118![]()

dzieki stary, mam juz wykonawceendo pisze:Markos, pomoc Ci cos??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

heheh ale sie szybko informacje rozchodzawow pisze:no pochwal sie jeszcze troche osman, bo mnie slinka leci...serio, serio...
nie wiem czy ktos juz o tym napisal i byc moze wysypie sie z ta informacja za szybko, ale osmanowoz przyspiesza teraz 0 do 100 w 8.5 sek. zgodnie z g-tech'em
niestety musze cie poprawic... dolewa tylko dla pelnego otwarcia przepustnicy... w polozeniach posrednich korekcja odbywa sie w zamknietej petli sondy lambda i tu smt nie moze korygowac mapy paliwa, ale prawdopodobnie moze i robi korekcje mapy zaplonu - u mnie z unichipem tak wlasnie bylo...osman14 pisze:hehe nic dziwnego bo bo smt6 dolewa jak moze wszystkie zakresy pracy przepustnicy