REN pisze:nie chce mi sie prowadzic dyskusji na ten temat, niech kazdy robi swoje, szkoda tylko ze nawiecej krzycza ludzie ktorzy jeszcze nic nie zrobili, moge Was zapewnic, ze jak cos zrobie nowego w samochodzie to napewno sie tutaj nie pochwale, coraz mniej laczy mnie z tym klubem, kiedys bylem taki jak Wy, teraz do czegos doszedlem i nagle stalem sie inny, typowa polska zawisc, pewnie duzo z Was zyczy mi zebym rozbil samochod to sie przestane chwalic, ehhh szkoda mi Was
przykro mi że tak piszesz..... ale widać że taki jesteś. Nie chce być złośliwy ale stałeś się inny. Wywyższasz się bo masz na to fundusze, a czepiesz się kogoś kto nie ma kasy na samochodowy tuning. Ja mam auto już cały roczek i pół i naprawde bym chciał coś przy nim zrobić ale mnie na to nie stać.
Muwisz że:
"panowie qomo, shreek, hiv i inni zamiast krytykowac, ze jestem zarozumialy wezcie sie do roboty i cos stworzcie co bedzie naprawde zajebiste, ja w tej materi juz do czegos doszedlem co doceniaja ludzie ... pora na was"
I spoko masz racje, ale myślisz że jak ty masz kase to ją inni mają.... ale niestety musze Cię zmartwić TAK nie jest...
Co do rozbicia Cobolota to ja nigdy bym Tobie tego nie życzył. Jak ostatnio sie robiłem to się rozpłakałem

jak zobaczyłem co się stało mojej Corsiawce choć tyle pracy w nią włożyłem to wszystko chój strzelił.
A dla Ciebie było by to jeszcze gorsze....
Przepraszam jeżeli poczułeś się urażony
Dziekuje skończyłem