MANTZEL POWER BOX FOTKI Sa wykresy w hamowni :))))
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ladne te wykresiki, plaski moment, ciagnie juz od 2000
, chyba fajnie sie jezdzi.. tylko dwa pytania: czemu hamowany jest dopiero od prawie 2000 obrotow i na tym wykresiku przed podlaczeniem smt6 ten wykres jest taki powyginany bo komp sobie nie radzil?
Ogolnie
, bardzo fajny efekt po tak niewielkich modyfikacjach!
Ogolnie

-
osman14
- Swój
- Kontakt:
tak zanim zostal podlaczony smt6 bylo jak widac na wykesach nie rowno strasznie i doly po 20Nm w momencie ...endo pisze: i na tym wykresiku przed podlaczeniem smt6 ten wykres jest taki powyginany bo komp sobie nie radzil?
jestem tez spokojny bo przed strojeniem afr strasznie wariowal a teraz podobno mam ustawiony na 14,7 a wiadomo co sie moza stac jak jest za ubogo
u mnie dalo to spora poprawe ciekawe co by sie dzialalo w x16xe :0
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
kiedys ktos sie chwalil na forum ze wklada to sama zabaweczke do 1.6, i nawet byly jakies fotki ... ale potem sluch zaginol a szkoda bo wynikl mogl by byc ciekawy, mysle ze 140ps w zasieguosman14 pisze:tak zanim zostal podlaczony smt6 bylo jak widac na wykesach nie rowno strasznie i doly po 20Nm w momencie ...endo pisze: i na tym wykresiku przed podlaczeniem smt6 ten wykres jest taki powyginany bo komp sobie nie radzil?
jestem tez spokojny bo przed strojeniem afr strasznie wariowal a teraz podobno mam ustawiony na 14,7 a wiadomo co sie moza stac jak jest za ubogo![]()
u mnie dalo to spora poprawe ciekawe co by sie dzialalo w x16xe :0
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Tak pamiętam ten temat, gość był z Poznania. Napisał 2 posty i słuch po nim zaginął. Ale to chyba też był x14xe- tak na 90%.arts pisze:
kiedys ktos sie chwalil na forum ze wklada to sama zabaweczke do 1.6, i nawet byly jakies fotki ... ale potem sluch zaginol a szkoda bo wynikl mogl by byc ciekawy, mysle ze 140ps w zasiegu

-
osman14
- Swój
- Kontakt:
markos miales gdzies na kompie nasze wykresy jak mozesz to wklej moj ten z 94hp
w sumie mantzel zalecal odciecie na 7500 ale jakos nawet P Choinacki jak robili mi przeniesienie kazal zrobic na 7000 a ten czlowiek raczej wie co robi a ozatym moj samochodzik ma mnie wozic do szkoly
wiec podzielam lekki lek markosa
jak mnie tak dalej bedziecie podpuszczac to rakiete zbuduje niedlugo

w sumie mantzel zalecal odciecie na 7500 ale jakos nawet P Choinacki jak robili mi przeniesienie kazal zrobic na 7000 a ten czlowiek raczej wie co robi a ozatym moj samochodzik ma mnie wozic do szkoly
wiec podzielam lekki lek markosa
jak mnie tak dalej bedziecie podpuszczac to rakiete zbuduje niedlugo
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
hymm jak bedzie kasa to spokokristo pisze:Nie nie robiłem tego. Ale mam ochotę scignąć się z Tobą w Modlinie- Przyjmujesz wyzwanie??? Rzucam TOBIE oficjalnie rękawiczkę!!!qomo pisze:kristo moze wazyles kiedys ile da wyjecie kanapy siedzenia pasazera dwanow bagaznika itp??(oczywiscie o wage chodzi)
masz 1.2 nz?? - zaznaczam u mnie jest seria 4 biegi 46 tys przebiegu...
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To jak się ustawicie to będzie już 2 wyścig bo jak Flipper przyjedzie to ja mu jestem winien rewanż za ostatnie ściganie. Coż, chłopak chce mnie po prostu pogonić bo szans raczej nie mam a wtedy to fart był 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ja wyjmujac tylko kanape cala tylna , polke, zapas i koszyk w ktorym woze rozne pierdólki wyjalem prawie 50kg, ale ja mam B. zaostala cala tapicerka z tylu , siedzenie pasazera i wszystkie mocowania kanapy i pasy rowniez. ale o 140 kg odchudzic corse? chyba musialbym zobaczyc zeby uwiezyc, albo dostac pozadne argumenty 
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
nie napisalem ze odchudze o 140 kilo corse tylko ze dobrze by bylo to zrobic bo moj konkurent wazy 800 kilo :0Porszak pisze:ja wyjmujac tylko kanape cala tylna , polke, zapas i koszyk w ktorym woze rozne pierdólki wyjalem prawie 50kg, ale ja mam B. zaostala cala tapicerka z tylu , siedzenie pasazera i wszystkie mocowania kanapy i pasy rowniez. ale o 140 kg odchudzic corse? chyba musialbym zobaczyc zeby uwiezyc, albo dostac pozadne argumenty
moze 100 uda sie wyjac ale tez sceptycznie do tego podchodze
co sie da to sie wywali bo masa to najgorszy wrog