..:MODLIN:.. tuż przed i zaraz po :)
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
chyba nic sie nie stalo bo potem mnie dogonili i przy 120km/h wymienialismy sie telefononamiendo pisze:A propos niefarta to czy ktos moze widzial czy koledzy z czerwonej corsy c zostali sciagnieci przez paly przy wyjezdzie? bo jak wyjezdzalismy to stali jakos na poboczu i nie wiem czy to nie przez te ciemne szybki z przodu..
corsa A & Audi S3
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
DZIEŃ DOBRY!!!!
wszystko jest ok.wróciłem dopiero wczoraj wieczorem. Z w-wy wyjechałem ok 15 po południu na drugi dzień a po drodze zachaczyłem o rodzinke w kieleckim. Skończyło się podobnie jak nad zalewem - właśnie może mnie ktoś napisać jak się to skończyło bo jak zwykle urwał mi sie film. Ostatni motyw co pamiętam to ktoś mnie poczęstował piwem(dzięki) a potem już nic nie pamiętam. Ok. 3 w nocy puka mi do auta mój szwagier i jest bez spodni , potem mi mówi że spał gdzieś na jakiejś łódce. Czy może ktoś z was coś wie???
wszystko jest ok.wróciłem dopiero wczoraj wieczorem. Z w-wy wyjechałem ok 15 po południu na drugi dzień a po drodze zachaczyłem o rodzinke w kieleckim. Skończyło się podobnie jak nad zalewem - właśnie może mnie ktoś napisać jak się to skończyło bo jak zwykle urwał mi sie film. Ostatni motyw co pamiętam to ktoś mnie poczęstował piwem(dzięki) a potem już nic nie pamiętam. Ok. 3 w nocy puka mi do auta mój szwagier i jest bez spodni , potem mi mówi że spał gdzieś na jakiejś łódce. Czy może ktoś z was coś wie???
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
obmyłem tylko twarz i ręce za dużo rybakówzgubek pisze:A jak tam poranna kapiel w "NAREWI"?To dobrze ze wszystko oki.Trzeba w niedlugim czasie bedzie zrobic jakis replay Pozdro.czester 1 pisze:prawda to była kiełbasa polewana piwemHiv pisze:Heehh... Toście pogrzali sobie... A arts tak się bronił, że to nie żadna popijawa była
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Hahahahahaha...ale jestescie niezli...przeciez bylo mowione ze opijemy zadyme na forum i opilismy hahaha...jak mysmy odjezdzali to Ty sie chyba ladowales do Corsiawki a kumpel to nie wiem za bardzo gdzie sie podzial...ale niezli juz byliscie Nie no replay musi byc,sklad byl "konkretny"czester 1 pisze:no ale powiedzcie mi jak odjeżdżaliście to my gdzie byli??
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Moja karkoweczka byla wysmienita,jak rok temu.Hiv bylo trzeba wiecej krecic sie przy innych Corsach a nie objadac sie przy Basiscie .Impra zajefajna,choc moja zaloga troche szalala przy mini spocie w Zegrzu Czester dales czadu ,jak ja odjezdzalem to jeszcze staliscie na nogach w spodniach .Man nadzieje ze to nie bedzie moj ostatni zlot w tym roku.
Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych
Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Hiv to sie wogole nie grilowal bo pochlonely go zawody . ja grilowalem w okolicach auta markosa, przy grilu gdzie staly fotele z golfika Balta. musze powiedziec ze wegiel i Grilowy, ktory dogladal kielbasek spisali sie wysmienicie bo byly one pyszne heheh. zaluje troche ze stracilem pare 'klubowych wydarzen' ogladajac wyscigi i auta, ale mam andzieije, ze sobie to odbije dosyc szybko
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
moze mi sie zdawalo, to pewnie przez to slonce,mialem go juz dosc,chowalem sie przed nim ile sie daloHiv pisze:Hmmm... Nic o objadaniu się przy Basiście nie pamiętam... A nic nie piłem prócz piwa... Basista chyba też mnie tam nie widział więc chyba mnie z kimś pomyliłeś...
Miedziana tuż, tuż...
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania