Podczas hamowania wali w pedał
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Podczas hamowania wali w pedał
kola do wywazenia (dokladnego!), zwroc uwage szczegolnie na tyl.. moze pomoze 

- Szwagier
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
dobrze gada polac mu,znam wiele przypadkow,gdzie kolesie wymieniali tarcze,klocki,bebny,okladziny,wywazali kola i dalej bilo a pozniej okazywalo sie ze nie mieli pierscieni centrujacych i dlatego bylo bicie.Wiem ze nie do kazdych fel musza byc pierscienieUcHO pisze:A masz felgi aluminiowe czy stalówki?? Jak alumki to napisz czy masz pierścienie centrujące, to najczestrzy przypadek gdy bije pedał od hamulca, zaraz po niewyważonych felgach

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
- Weteran
- Kontakt:
Ja dokładnie szedłem taką drogą, ale mi kiedyś Jedrus powiedział o co chodzi... za duzy ring centralny, a na 4rech srubach nie wyregulujesz dobrze felgi, nigdy nie bedzie dobrze założona, wiec potrzebne są pieścienie , prawidłowy otwór to bodajrze 56,6 dobrze pamiętam?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2004, o 13:17 przez UcHO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Hej zaraz zaraz!!!!!! O co chodzi z tymi pierścieniami??? Bo ja mam alusy a nic nie mam oprucz gołej felgi na bębnie a też coś słyszałem o jakiś podkładkach czy "cuś". A mnie bije jak chamuje tak miedzy 90 a 70 najbardziej! Flipper, ty miałeś takie felgi jak ja kiedyś! Miałeś tam coś jeszcze????? :0
Może znów corsa...