II Zlot CTM w Miedzianej Gorze

Znajdż podobnych maniaków corsy w swoim regionie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

II Zlot CTM w Miedzianej Gorze

Post autor: Flipper »

Informuje, iz termin zlotu CTM na Torze Miedziana Gora (k/Kielc) jest potwierdzony na 09-11.07.2004.
Spotykamy sie w Piatek w godzinach popoludniowych. Na godzine 16ta w sobote mamy zarezerwowany tor (na 2godz).
Sobota wieczorem planujemy ognisko (zaopatrzenie we wlasnym zakresie :)23 ).

Generalnie z organizacja stawiamy na spontan. Mamy 3 dni + 2h na torze + ognisko. Reszte atrakcji stworzymy we wlasnym gronie na miejscu. Chyba, ze ktos ma jakies teorie juz teraz ? :)

Mozecie juz wplacac na konto Siraka ustalona sume.
My zabieramy sie za produkcje materialow (niestety ja troche jestem odciety - od piatku nie mam netu w domu :( ale damy rade :-) ).

Dalsze informacje niedlugo....
Ostatnio zmieniony 28 lip 2004, o 19:28 przez Flipper, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Zapraszam chętnych do wpłacania. Liczymy na Waszą obecność. Wszelkie pytania proszę kierować na maila sierak@ctm.pl .

I proszę nie "zaśmiecać" tego posta :grin:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
UcHO
Weteran
Kontakt:

Post autor: UcHO »

Ja chciałem jedynie zapytac do kiedy sa zapisy, gdyż mam 1 lipca examy na uczelnie i po prostu nie wiem co bedzie... myśle ze rozumiecie :oops:
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Przypominam że termin wpłacania kasy mija 10 czerwca. Jest to związane z tym że musimy wykonać materiały typu koszulki i nie będziemy czekać do ostatniej chwili.
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

Czy jezeli ktos sie zdecyduje powiedzmy 3-4 dni przed zlotem to juz dupa?
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

=JUHol= pisze:Czy jezeli ktos sie zdecyduje powiedzmy 3-4 dni przed zlotem to juz dupa?
Dokładnie o to samo mi chodzi, obejde sie bez koszulki i czegoś tam jeszcze, będzie sie liczyło tylko to ze przyjade :oops:
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

Hmmmmmmm......
Ostatnio zmieniony 19 maja 2004, o 01:35 przez Hiv, łącznie zmieniany 1 raz.
Może znów corsa...
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Gdyby ktokolwiek z zadajacych takie pytania zastanowil sie dluzej nad ich zasadnoscia doszedlby do wniosku, ze trzeba sie postawic na naszym miejscu.

Patrzac na liste tych pewniakow, ktorzy wplacili to wychodzi na to, ze znow wypadaloby aby zalozyc z kieszeni kase i czekac na wasze laskawe przybycie.
Jak mozemy cokolwiek planowac jak wszyscy nie chcieliby sie deklarowac az do konca....

Ja tez nie wiem czy uda mi sie byc, ale jezeli robimy cos dla klubu to to robmy cos dla klubu, a nie zawsze tylko dla siebie!

Kazdy kto przyjedzie z klubu na zlot - wjedzie po wplaceniu na terenie zlotu wpisowego... zastanowimy sie czy nie bedzie to wieksza suma! TO JEST WSZEDZIE STOSOWANE i nie wiem skad takie pytania?!
Jak mam wynajac tor (dla informacji - TOR JEST JUZ ZAREZERWOWANY I TRZEBA BEDZIE ZA NIEGO ZAPLACIC CZY BEDZIE ZLOT CZY NIE) i modlic sie czy bedziecie czy bede musial sam za niego zaplacic to lepiej przynajmniej takich pytan nie zadawajcie!
Znow przerabiamy temat z zeszlego roku.

TERMIN WPLAT JEST ZNANY. KROPKA!
KTO PRZYJEDZIE NA ZLOT NIE DEKLARUJAC SIE WCZESNIEJ - MOZE NIE DOSTAC KOSZULKI CZY INNYCH GADGETOW - BO MOZE ICH NIE BYC (nikt nie bedzie hurtowni otwieral i produkowal na wyrost .... przynajmniej nie ja bo mnie na to nie stac).

Tak juz na sam koniec - pisalem "prosze nie pisac kto moze kiedy kto nie moze"....a widze, ze niektorzy z Was maja to gleboko.....

Czy wyrzucilismy kogos z naszych spotkan bo sie wczesniej nie deklarowal, ze bedzie ? Wow, Hubert, Bernard.... mieli nie byc - przyjechali i bylo milo...... nie wiem skad takie pytania......
Obrazek
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

PS: Sieraka wlasciwie na 99% nie bedzie, a to on najbardziej sie aktualnie angazuje w ten zlot....... no comments.....
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Termin wpłacania jest ustalony ... na razie cienko z liczbą wpłat choć dostałem kilka maili z pytaniem o numer konta. Ale to i tak nie za wiele. Pożyjemy, zobaczymy ... liczę na więcej zgłoszeń oraz wpłat oczywiście.

Jednocześnie chciałbym uniknąc takich sytuacji, że przyjedzie ktoś kto nie wpłacił. Wiadomo, że przy wjeździe na tor nie będą sprawdzane bilety i nie będzie nikt pilnował tego czy osoba która wjeżdza zapłaciła czy się właśnie w ostatniej chwili zdecydowała. Licze na Waszą uczciowość - tego chyba nie muszę dodawać.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

sierak, jak chcesz moge w miedzianej stac na bramce i sprawdzac liste :grin:
ja tam zaplacilem :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Ja mysle, ze zostawimy Satana na bramce :-P :-D
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Ja was rozumiem, ale mysle ze nie zadaje tak ciezkich pytan... pytam sie jedynie o jedna rzecz, czy jak teraz wpłace (nie robi mi to problemu) i jak nie bede mogł przyjechac to czy otrzymam zwrot gotówki czy nie?? Napisałem ze nie interesują mnie żadne gadget typu koszulki itp. Chciałbym jedynie byc z wami i juz, a nie wiem na razie co i jak czy bede mógł, myślę ze jak raz odpowiecie na takie pytanie to inny czytając to nie zadadzą go ponownie :-P
p.s.
sam byłem 4 lata skarbnikiem i wiem ile z tym sie jest srania, wiec wspólczuje
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

@UcHO

Napisze Ci tak, jak wpłacisz kase a nie przyjedziesz to ci koszulkę przeslę pocztą a zwrot za tor pewnie dostaniesz choć nic nie obiecuje. Ale nie na takiej zasadzie, że na miejscu się okaże że Cię nie będzie bo to za dużo problemów. Muszę wiedzieć duuuużo wcześniej.
Awatar użytkownika
satan
Weteran
Kontakt:

Post autor: satan »

Flipper pisze:Ja mysle, ze zostawimy Satana na bramce :-P :-D
:grin: :-D :grin:
powered by PTT & VTG
shreek
Swój
Kontakt:

Post autor: shreek »

to sataniq musisz sobie telewizory ponosic troche przed miedzina zeby ladnie pasowac w bramke.... :-P
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

a ze Satan nie bedzie sam :oko: tylko z kolega o slusznej postawie i wadze :oko: to moze byc ciezko sie wslizgnac :grin:
UcHO
Weteran
Kontakt:

arts pisze:a ze Satan nie bedzie sam :oko: tylko z kolega o slusznej postawie i wadze :oko: to moze byc ciezko sie wslizgnac :grin:
który bedzie robił jako podpórka dla satana
my z markosem bedziemy robili za słupki od bramki :grin:
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

UcHO pisze:
arts pisze:a ze Satan nie bedzie sam :oko: tylko z kolega o slusznej postawie i wadze :oko: to moze byc ciezko sie wslizgnac :grin:
który bedzie robił jako podpórka dla satana
my z markosem bedziemy robili za słupki od bramki :grin:
BUAHAHAHAAHHA!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

dobra chlopaki, bo nas moderator wywali za zasmiecanie :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

UcHO pisze:Ja was rozumiem, ale mysle ze nie zadaje tak ciezkich pytan... pytam sie jedynie o jedna rzecz, czy jak teraz wpłace (nie robi mi to problemu) i jak nie bede mogł przyjechac to czy otrzymam zwrot gotówki czy nie?? Napisałem ze nie interesują mnie żadne gadget typu koszulki itp. Chciałbym jedynie byc z wami i juz, a nie wiem na razie co i jak czy bede mógł, myślę ze jak raz odpowiecie na takie pytanie to inny czytając to nie zadadzą go ponownie :-P
p.s.
sam byłem 4 lata skarbnikiem i wiem ile z tym sie jest srania, wiec wspólczuje
...a czy dostaniemy zwrot gotowki za wynajety tor?
...a czy ktos nam odda za wydrukowane koszulki?
...a czy czytasz co pisze doslownie pare postow przed Twoim?

NIKT NAM NIE ODDA ZA TO CO CHCEMY ZROBIC.... DLA WAS... DLA NAS, a ty pytasz czy "my" oddamy..... czy Tobie sie wydaje, ze my ta kase w kieszeni bedziemy trzymac?! Jak zostanie to bedzie mozna rozmawiac, ale przy tej frekwencji to czarno widze, zeby koszty pokryc i wtedy jak mi zadasz takie pytanie to stary, jaki jestem spokojny, ale chyba nie wytrzymam...... dlatego wlasnie nie chce skladek....z powodu takich pytan....

Nie robimy tego aby zarabiac. Jak zostanie kasa to nie pojdzie na browar dla Mafii (chociaz przyznam, ze po takiej akcji z Iszym zlotem w Miedzianej to byloby najlepsze wyjscie :)23 ) tylko na klub....

Ponawiam pytanie: co dostaliscie w Modlinie za 30 czy 40 wjazdu i 40 na dwa przejazdy..... CO ?! Jakbyscie nie przyjechali to ciekawe czy ich tez byscie zarzucali takimi pytaniami ?! Nie sadze.........

Blagam, Wow, Basista, Marog, Ren, Pooh i inni stali bywalcy zlotow..... HELP ! Moze Wam sie uda to wytlumaczyc co sie tutaj dzieje....
Obrazek
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

Flipper pisze:
Blagam, Wow, Basista, Marog, Ren, Pooh i inni stali bywalcy zlotow..... HELP ! Moze Wam sie uda to wytlumaczyc co sie tutaj dzieje....
eee...ok

wiec tak,

ZWROTOW KASY NIE BEDZIE!
i juz.

Jezeli zaplacicie przed 10 czerwca to dostaniecie koszulke itd, ale jezeli ktos nie przyjedzie, to sorki, ale jego strata.
Ew kasa ktora zostanie pojdzie na naklejki/hosting strony/flage klubowa - to sie jeszcze okaze.

Osoba ktora nie zaplacila ale przyjedzie oczywiscie zostanie wpuszczona na zlot.... po wczesniejszym wplaceniu na miejscu kasy( nie bramkarzom do reki tylko skarbnikowi :-P)
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

Flipper pisze:[

Nie robimy tego aby zarabiac. Jak zostanie kasa to nie pojdzie na browar dla Mafii (chociaz przyznam, ze po takiej akcji z Iszym zlotem w Miedzianej to byloby najlepsze wyjscie :)23 ) tylko na klub....

....
no jakże by inaczej :-D :lol:
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Flipper: ja kumam o co Ci chodzi, ale nie musisz sie rzucac od razu, widziałęs sam ze podobne pytanie zadało kilka osób wiec jak raz udzieliliscie odpowiedzi mysle ze wystarczy, a co do czytania to czytam Mysle ze i nam, wplacającym nie chodzi o oszukanie kogokolwiek, kazdy jest po prostu ciekawy.
I nikt nie napisał ze to wpisowe to duzo, jedyne o co pytamy to, to czy bedzie mozna sie zapisac przed zlotem(odpowiedz wiem brzmi NIE)gdyż juz parę osób zadeklarowało ze im koszulki nie potrzebne
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

peeps... chodzi o to, ze organizacja wiekszej imprezy tak aby wszyscy byli zadowoleni i mieli atrakcje i bylo fajnie jest upierdliwa: telefony, zalatwianie, rezerwowanie, przedplaty, itp. chwala, ze sa ludzie ktorzy moga i ktorzy chca...

my mozemy sobie klepac posty na forum, a w rzeczywistym swiecie kiedy rezerwuje sie tor, hamownie, sale, cokolwiek... nie robi sie z geby cholewy i kiedy przychodzi czas zaplaty rachunku placi sie, a nie marudzi ze ktos nie przyjechal, mniej ludzi odwiedzilo impreze... albo wogole rachunek trzeba zaplacic rezerwujac juz miejsce. to co flipper i sierako maja wylozyc kase a potem modlic sie, zeby przyjechala odpowiednia ilosc ludzi? w zeszlym roku to bylo mozliwe, ale enough is enough.

dlatego potrzebne sa pieniadze z gory. potrzebne sa deklaracje ludzi, ale takie za ktorymi idzie kasa i tyle. jesli ktos ma jeszcze watpliwosci niech postawi sie na miejscu organizatora. tyle...

jesli ktos ma chociaz 50% pewnosci, ze sie pojawi winien wplacac i to szybko... jesli nie uda mu sie przyjechac - trudno... nie ma co klepac postow tylko robic przelewy! po imprezie bedziemy myslec co zrobic z ewentualna nadwyzka!
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

ja tez jeszcze nie mam pewnosci czy sie pojawie.. nie zmienia to faktu, ze jestem jedna z 2 osob, ktore zaplacily.. a lista wplacajacych nadal wyglada bardzo marnie..
Obrazek
czarnuch
Świeżak
Kontakt:

Post autor: czarnuch »

czy placimy za samochod czy za liczbe osob w nim?bo ja mam zamiar przyjechac z dziewczyna.
:-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Ja tylko dodam, ze dzisiaj nie mam skrzyni biegow (rozsypala sie) .... i nie bede juz wiecej komentowal.

Termin imprezy znany, koszty znane, termin wplacania znany, co bedzie za ta kwote wiemy, a na kogo mozemy liczyc - to bedzie sierako nas informowal.

Moze zrobmy zlot i wpisowe zawrzemy w kwocie "co laska" ... bedzie wszystko od poczatku jasne.

We wczesniejszych postach bylo co wchodzi w cene i za co jest oplata. Jezeli ktos z pasazerow bedzie koszystal z tego za co we wlasnym zakresie placic bedziecie to dlaczego mamy pobierac za to oplaty??

Wypadaloby przygotowac 100 wersji dla kazdej osoby, zeby wszyscy byli zadowoleni.

UcHO: zorganizuj 1 zlot to zrozumiesz dlaczego Twoje pytania sa irytujace.
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

Flipper pisze:Ja tylko dodam, ze dzisiaj nie mam skrzyni biegow (rozsypala sie) ....
to widze, ze bedzie trzeba postawic 2 puszki (kubeczki z maka, czy cos w ten desen :-P) na datki w miedzianej. jedna dla ciebie na nowa skrzynke, druga dla wowa na powerflexa :grin:

o! mam pomysl na trzecia puszke! dla mnie na itb! :lol:
Obrazek
UcHO
Weteran
Kontakt:

Flipper pisze: UcHO: zorganizuj 1 zlot to zrozumiesz dlaczego Twoje pytania sa irytujace.
nie czepiaj sie ja sie tylko pytam, a kto pyta nie bładzi, teraz wiem co i jak bo mi Sierak na spokojnie wytłumaczył... :oko:
Corstek
Nowy
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: Corstek »

!markos pisze: o! mam pomysl na trzecia puszke! dla mnie na itb! :lol:
O co chodzi z itb, bo nie mam pojecia, a chyba nie o chodzi o intercoller babe :lol:, takie pierwsze skojarzenie
B x14sz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Regionalne spotkania oraz Zloty”