UcHO pisze:Ja was rozumiem, ale mysle ze nie zadaje tak ciezkich pytan... pytam sie jedynie o jedna rzecz, czy jak teraz wpłace (nie robi mi to problemu) i jak nie bede mogł przyjechac to czy otrzymam zwrot gotówki czy nie?? Napisałem ze nie interesują mnie żadne gadget typu koszulki itp. Chciałbym jedynie byc z wami i juz, a nie wiem na razie co i jak czy bede mógł, myślę ze jak raz odpowiecie na takie pytanie to inny czytając to nie zadadzą go ponownie
p.s.
sam byłem 4 lata skarbnikiem i wiem ile z tym sie jest srania, wiec wspólczuje
...a czy dostaniemy zwrot gotowki za wynajety tor?
...a czy ktos nam odda za wydrukowane koszulki?
...a czy czytasz co pisze doslownie pare postow przed Twoim?
NIKT NAM NIE ODDA ZA TO CO CHCEMY ZROBIC.... DLA WAS... DLA NAS, a ty pytasz czy "my" oddamy..... czy Tobie sie wydaje, ze my ta kase w kieszeni bedziemy trzymac?! Jak zostanie to bedzie mozna rozmawiac, ale przy tej frekwencji to czarno widze, zeby koszty pokryc i wtedy jak mi zadasz takie pytanie to stary, jaki jestem spokojny, ale chyba nie wytrzymam...... dlatego wlasnie nie chce skladek....z powodu takich pytan....
Nie robimy tego aby zarabiac. Jak zostanie kasa to nie pojdzie na browar dla Mafii (chociaz przyznam, ze po takiej akcji z Iszym zlotem w Miedzianej to byloby najlepsze wyjscie
![Twisted Evil :)23](./images/smilies/spiteful.gif)
) tylko na klub....
Ponawiam pytanie: co dostaliscie w Modlinie za 30 czy 40 wjazdu i 40 na dwa przejazdy..... CO ?! Jakbyscie nie przyjechali to ciekawe czy ich tez byscie zarzucali takimi pytaniami ?! Nie sadze.........
Blagam, Wow, Basista, Marog, Ren, Pooh i inni stali bywalcy zlotow..... HELP ! Moze Wam sie uda to wytlumaczyc co sie tutaj dzieje....