to najpierw mi pokaz B GSi w dobrym stanie??Hiv pisze:Myślę, że 1.6 to będzie już ok. Ja mam 100KM i bardzo mi z tym dobrzeJak miałbym dać 10k na swapa to wolalbym sprzedac A GSi i kupic B GSi w swietnym stanie z 110KM pod maską i wtedy dopiero zacząć zabawę
![]()
poprosimy foty i relacjeHiv pisze:Tak w ogóle zauważyłem, że jesteś z Łodzi więc nawet blisko Bełchatowa. Z Porszakiem i m&m'sem organizujemy spocik niedługo w Lodzi albo e Bełchatowie wiec mozesz sie dołączyć. We czterech zawsze raźniej
zgadzam sie: Retox mail taki i nie mialem wogole polotu przy tym...to jezdzilo jak golfy 1.8....(tyle mi odchodzil)=JUHol= pisze:to sa naprawde zajebiste silniczki...... o wiele lepiej chodza niz 1.4i :0Anal pisze:A co myślicie nad wstawieniem silnika 1.3s(75km!!) taki silnik można wyrwać dosłownie za grosze, podciągnąć można go spokonie do tych 100km i tak wyjdzie taniej niż kupić jakieś zajechanie c16nz,16se. Co wy na to?
Wlasnie zamierzam wsadzic do siebie taki silnik (13SB-70KM-roznica w gaznikach),mam nadzieje ze do konca czerwca sciagne ten silnik do siebie.Co do przerobek to niestety koszt jest troche spory jezeli chce sie wyciagnac te 100KM.Anal pisze:A co myślicie nad wstawieniem silnika 1.3s(75km!!) taki silnik można wyrwać dosłownie za grosze, podciągnąć można go spokonie do tych 100km i tak wyjdzie taniej niż kupić jakieś zajechanie c16nz,16se. Co wy na to?
właśnie widziałem jedna corse A z takim silnikiem we Wrocławiu i miała jakieś oznaczenie GT chyba=JUHol= pisze:to sa naprawde zajebiste silniczki...... o wiele lepiej chodza niz 1.4i :0Anal pisze:A co myślicie nad wstawieniem silnika 1.3s(75km!!) taki silnik można wyrwać dosłownie za grosze, podciągnąć można go spokonie do tych 100km i tak wyjdzie taniej niż kupić jakieś zajechanie c16nz,16se. Co wy na to?
w tej sprawie zajrzyj na f.t.pl i na f.sr.pl tam byly takie tematy ostatnio. generalnie ilosc kolopotow jest wprost proporcjonalna od kompetencji urzednikow na ktorych trafiszAnal pisze:A jak jest z rejstracją zakupionego silnkia, jakie potrzebne są dokumenty aby zarejstrować nowy silnik, czy są z tym jakieś kłopoty?