Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panowie prosze zmiencie temat i nie robcie takich mikro-osobistych wycieczek bo to sie co najmniej zle czyta. chyba nie chodzi ot o zeby sie spotkac w miedzianej i powiedziec: o. to ten co sie mnie czepial! , tylko lepiej bedzie powiedzec: czesc stary, fajnie wreszcie zobaczyc Twoja morde i poklapac do siebie geba, a nie cwiczyc palce po klawiszach.
(poza tym cwiczyc palce/dlonie to trzeba raczej z dziewczyna. right?)
a ja powiem tak: znowu marudzicie jak stare babcie...wyluzowac i tyle
co do imprezy....ktos mowil ze w sobote gdzies w okolicach wieczorem spotyka sie kielecki klub tuningowy...moze wyslkoczymy wszyscy na spota do nich co?? Co Wy na to??
hymm co do alkochlomu musismy sie ugadac zeby nie bylo pica w ciagu dnia...tzn jak mamy pic to wszyscy zamkykamy smaochodu i balujemy...zeby uniknac nieprzyjemnych sytuacji...
propozycja Qomo zarowno pierwsza jak i druga dla mnie spoko, jestem za. w koncu bedzie nas troche, wiec taki wypad moglby byc fajny, ale pewnie wszystko ustali sie na miejscu
...chlopaki, a pogoda zaklepana?? przyznac sie kto byl w kosciele ostatnio i sie modlil w intencji udanego zlotu i dobrej slonecznej pogody. hmmm??? chyba trza w niedziele przed zlotem dac na ofiare dobrze
Wizja mojego przyjazdu jawi sie w coraz ciemniejszych kolorach...
...praca do dupy...najwyzjej przyjade okolo 16 w sobote....i z pewknieta szyba...szkoda gadac...na 90% bede. Lece do pracy. Pozdro i grzecznie tu na forum
qomo pisze:Wizja mojego przyjazdu jawi sie w coraz ciemniejszych kolorach...
...praca do dupy...najwyzjej przyjade okolo 16 w sobote....i z pewknieta szyba...szkoda gadac...na 90% bede. Lece do pracy. Pozdro i grzecznie tu na forum
No to dobrze,pojedziesz z nami w sobote...jazda bedzie
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
To kto jedzie w sobote, bo juz sie pogubilem, zgubek, qomo i ktos jeszcze? Ja tez bede sie staral, o ile nie bede musial jechac do Wlabrzycha. A nawet jesli to i tak tylko na 1 dzien podskocze.