II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
moze nie bylem ale ciecham sie z wami a to z tego powodu iz delegacja w skladzie SATAN ART ZGUBEK i kolegao satana tak sie rozpedzili ze jajcznica nie zdarzyla wychamowac w wawce i trafila odrazu do ostroleki . Najbardziej na fotkach podobal mi sie CZESTER a zwlaszcza jak bardzo samodzielnie wsiadal do autka SORY chlopaki za EURO
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A ja dotarlem dopiero o 3-ej w nocy,odebralem Corsiawke od chlopa i po drodze jeszcze chlopcy niebiescy zabrali mi dowod,ot tak na dobre zakonczenie dnia
Zlot byl jednym slowem ZAJEBISTY i co tu duzo gadac, dzieki wszystkim za super spedzony czas a Satanowi,Artsowi i Rafikowi za wczorajsza pomoc, jeszcze raz wielkie dzieki. Chyba bedzie trzeba jeszcze cos w te wakacje zrobic...bo tak to nie moze byc
Zlot byl jednym slowem ZAJEBISTY i co tu duzo gadac, dzieki wszystkim za super spedzony czas a Satanowi,Artsowi i Rafikowi za wczorajsza pomoc, jeszcze raz wielkie dzieki. Chyba bedzie trzeba jeszcze cos w te wakacje zrobic...bo tak to nie moze byc
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o jaaaaaaaaaa... a ja w pracy, znow w warszawie i w ciezkim szoku po miedzianej...
wielkie dzieki! najlepsza samochodowa impereza na jakiej bylem w calym moim zyciu!!! ludzie!!! - jestescie wspaniali! zero niesnasek, bardzo ale to bardzo fajnie....
chcialbym od razu nadmienic, ze podziekowania za strony uroczych Dziewczyn sa bardzo mile sercu mojemu i c20rsy i ze cala przyjemnosc po mojej i c20rsy stronie
z mojej strony wyglada to tak: zgubilem dekielek, stracilem wspomaganie, bola mnie wszystkie miesnie ale jestem bardzo szczesliwy.
w sobote rano spotkalismy sie z puchem, markosem, gumisiem i osmanem na trasie w radomiu - bardzo przyjemnie podrozowalismy w konwoju (halo, tu czarna szmata do gumowej kaczki ) - dojazd na miejsce, bardzo cieple powitanie ze wszystkimi, tor ktory mimo tego ze jest sliski okazal sie mistrzem, wieczorna impreza na ktorej glupot bylo tyle ze trudno zliczyc - ogladalem zdjecia i lezalem prawie na plecach ze smiechu. brak mi slow - bylo mistrzowsko... potem spanie na pace w combo gumisia... ach, no i te mega koszulki!!! no i oczywiscie puszka zostala otwarta i skonsumowana - w sumie okolo 110 zlotych bylo do czego calkiem wydatnie przyczynil sie endo - dzieki meeen!
wielkie dzieki dla wszystkich za tak dobra zabawe... dlugo mozna wyliczac i az strach ze kogos sie pominie - wszyscy byliscie mistrzami (adas - super browar, chlopaki organizatorzy - mega impreza, scotty z mega party busem, markos osman gumis puch - ludzie ktorzy dopinguja i pomagaja i super sie z nimi podrozuje... nie noooo... zaraz kogos pewnie pomine... a szkoda by bylo...)
achas no i jeszcze pare rzeczy:
1. markos wygral w slalomie miedzy pacholkami
2. ja wykrecilem 3ci czas na pierwszej probie z tylko 0.03 sekundy straty do drugiego maroga (mimo ciezkiego silnika, na sliskim asfalcie gokartowego ciasnego toru) i niesetety nie moglem sie wykazac w drugiej, gdyz skonczylo mi sie wspomaganie...
3. wygralem sprincik, co mnie bardzo mile zaskoczylo bo dostalem dyplom i nagrody... yeah!
4. samochod osmana jest super - nie straszna mu a ni corsa a gsi, ani b gsi, ani nawet c gsi nierostrzygniety jest jedynie pojedynek z astra gsi.
i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy mi sie przypomni...
jeszcze raz super bylo! wszyscy byliscie niesamowici!
...warszawka plonie
wielkie dzieki! najlepsza samochodowa impereza na jakiej bylem w calym moim zyciu!!! ludzie!!! - jestescie wspaniali! zero niesnasek, bardzo ale to bardzo fajnie....
chcialbym od razu nadmienic, ze podziekowania za strony uroczych Dziewczyn sa bardzo mile sercu mojemu i c20rsy i ze cala przyjemnosc po mojej i c20rsy stronie
z mojej strony wyglada to tak: zgubilem dekielek, stracilem wspomaganie, bola mnie wszystkie miesnie ale jestem bardzo szczesliwy.
w sobote rano spotkalismy sie z puchem, markosem, gumisiem i osmanem na trasie w radomiu - bardzo przyjemnie podrozowalismy w konwoju (halo, tu czarna szmata do gumowej kaczki ) - dojazd na miejsce, bardzo cieple powitanie ze wszystkimi, tor ktory mimo tego ze jest sliski okazal sie mistrzem, wieczorna impreza na ktorej glupot bylo tyle ze trudno zliczyc - ogladalem zdjecia i lezalem prawie na plecach ze smiechu. brak mi slow - bylo mistrzowsko... potem spanie na pace w combo gumisia... ach, no i te mega koszulki!!! no i oczywiscie puszka zostala otwarta i skonsumowana - w sumie okolo 110 zlotych bylo do czego calkiem wydatnie przyczynil sie endo - dzieki meeen!
wielkie dzieki dla wszystkich za tak dobra zabawe... dlugo mozna wyliczac i az strach ze kogos sie pominie - wszyscy byliscie mistrzami (adas - super browar, chlopaki organizatorzy - mega impreza, scotty z mega party busem, markos osman gumis puch - ludzie ktorzy dopinguja i pomagaja i super sie z nimi podrozuje... nie noooo... zaraz kogos pewnie pomine... a szkoda by bylo...)
achas no i jeszcze pare rzeczy:
1. markos wygral w slalomie miedzy pacholkami
2. ja wykrecilem 3ci czas na pierwszej probie z tylko 0.03 sekundy straty do drugiego maroga (mimo ciezkiego silnika, na sliskim asfalcie gokartowego ciasnego toru) i niesetety nie moglem sie wykazac w drugiej, gdyz skonczylo mi sie wspomaganie...
3. wygralem sprincik, co mnie bardzo mile zaskoczylo bo dostalem dyplom i nagrody... yeah!
4. samochod osmana jest super - nie straszna mu a ni corsa a gsi, ani b gsi, ani nawet c gsi nierostrzygniety jest jedynie pojedynek z astra gsi.
i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy mi sie przypomni...
jeszcze raz super bylo! wszyscy byliscie niesamowici!
...warszawka plonie
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a jeszcze chcialem dodac ze byla swietna atmosfera !
fajnie
fajnie
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
wlasnie soc mi sie przypomnialo:
BASISTA wrzuc gdzies lub tutaj ten :0 kawalek czeskiego eminema , napewno wszyscy maja na niego chrapka
dodadm po raz drugi ze nie bylem na takiej imprezce jeszcze, bylo wspaniale a dzien a torze zaowocowal tym ze liczba rakow w obozie wzrosla-ludzie spaleni na czerwono, prawie jak w modlinie
BASISTA wrzuc gdzies lub tutaj ten :0 kawalek czeskiego eminema , napewno wszyscy maja na niego chrapka
dodadm po raz drugi ze nie bylem na takiej imprezce jeszcze, bylo wspaniale a dzien a torze zaowocowal tym ze liczba rakow w obozie wzrosla-ludzie spaleni na czerwono, prawie jak w modlinie
Ostatnio zmieniony 12 lip 2004, o 12:15 przez Porszak, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Swój
- Kontakt:
7.4x to slaby cza jak na te auto ;Pwow pisze:aaaaaaaaa.. no i osman przywiozl g-tech'a wiec kazdy (w sumie to przejalem go na dosc dlugi czas ja) mogl zmierzyc sobie 0-60mph na profi urzadzeniu.
u nas vectra z takim silnikiem lapie 7.00
wiec 6,5x przed toba :0
ja lapie 8.4
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
- Swój
- Kontakt:
mi sie tez strasznie podobalo wszyscy mili naprawde itd .... ekstra.. nie w sposob wspomniec warszafki Rena heheh, p..... denvera pffhih, maili ktora o maly wlos wpadla by mi pod kola auta gdy obrocilo ja na zakrecie, wowika ktory wymiata czarna szmata a pozniej gdy czarnej szmacie sie znudzilo wzial sie za docieranie 206rc.... ehehehe, niesamowite. sory hjeszcze raz ze w nocy mi sie nudzilo tym lanosem, na drugi raz bede myslec co robie
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
a tym co nie chceli pić mojego piffka takie coś TU iwow pisze:.... (adas - super browar, ....
http://www.bier.pl/newsart.jpg
Ostatnio zmieniony 12 lip 2004, o 13:09 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 2 razy.
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Fajnie, że coś o tym wiedziałem. O mnie nikt nie pomyślał żebym sobie zmierzył.wow pisze:aaaaaaaaa.. no i osman przywiozl g-tech'a wiec kazdy (w sumie to przejalem go na dosc dlugi czas ja) mogl zmierzyc sobie 0-60mph na profi urzadzeniu.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Świeżak
- Kontakt:
Mimo tego że oficjalnie nie naleze do klubu .
Chciałbym wam pogratulować "mafii" która potrafiła zrobic tak wiele za tak niewiele...
hmm...
Musze kupic Kojse wtedy do was dołącze jako pełnoprawny klubowicz.
jesteście niesamowici ludzie którzy w gruncie żeczy sie nie znają dak doskonale sie ze sobą bawią.... bez agresjii kłótni ... Brawa.
Zlot nr.2 >>>> SIUUUUUUUUUUUUUUPERRRRR
obiecajcie ze w przyszłym roku bedzie 3 razy wiecej niż w tym ...
Pozdro dla wszystkich .
Chciałbym wam pogratulować "mafii" która potrafiła zrobic tak wiele za tak niewiele...
hmm...
jesteście niesamowici ludzie którzy w gruncie żeczy sie nie znają dak doskonale sie ze sobą bawią.... bez agresjii kłótni ... Brawa.
Pozdro dla wszystkich .
Zmrożony sok Miedziana Góra. Sam go robiłem ))
I zrobię raz jeszcze ;]
I zrobię raz jeszcze ;]
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
co niektorzy unikneli agresji heeheheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeOxymoron pisze:Mimo tego że oficjalnie nie naleze do klubu .
hmm...
Pozdro dla wszystkich .
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
Niestyety nie bylem ale dorzuce swoje pare groszy podziekowania dla FLIPERA stary zrobiles cos wielkiego . poanowie jeszcze wzyciu nie widzialem tylu pozytywnych opini az mi ciary po plecach przeszly z radosci ze bylo tak wspaniale ,jak to czytam to nawet nie wiecei jak zaluje ze mnie tam nie bylo i az nie wiem jak to opisac moje uczucia w tej chwili (przeczytalem wszystkie komentarze), wytlumacze sie czemu mnie nie bylo "BALT SIE ZENI " w ta sobote . pozdrawiam wszystkich i chyba przez miedzianke nie zasne bo zazdrosze wam zajebiscie takich wspomnien
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
cyberpooh pisze: ...Aro szkoda ze pojechales bo masz do odebrania nagrode...
no właśnie, pytanie do "Mafii" - jeżeli niestety nie było mnie już na rozdaniu nagród to jest jakaś szansa żebym jeszcze ją dostał? chociaż dyplomik...plizzzwow pisze: ...wygralem sprincik, co mnie bardzo mile zaskoczylo bo dostalem dyplom i nagrody...