o jaaaaaaaaaa... a ja w pracy, znow w warszawie i w ciezkim szoku po miedzianej...
wielkie dzieki! najlepsza samochodowa impereza na jakiej bylem w calym moim zyciu!!!
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
ludzie!!! - jestescie wspaniali! zero niesnasek, bardzo ale to bardzo fajnie....
chcialbym od razu nadmienic, ze podziekowania za strony uroczych Dziewczyn sa bardzo mile sercu mojemu i c20rsy i ze cala przyjemnosc po mojej i c20rsy stronie
z mojej strony wyglada to tak: zgubilem dekielek, stracilem wspomaganie, bola mnie wszystkie miesnie
![Laughing :lol:](./images/smilies/lol.gif)
ale jestem bardzo szczesliwy.
w sobote rano spotkalismy sie z puchem, markosem, gumisiem i osmanem na trasie w radomiu - bardzo przyjemnie podrozowalismy w konwoju (halo, tu czarna szmata do gumowej kaczki
) - dojazd na miejsce, bardzo cieple powitanie ze wszystkimi, tor ktory mimo tego ze jest sliski okazal sie mistrzem, wieczorna impreza na ktorej glupot bylo tyle ze trudno zliczyc - ogladalem zdjecia i lezalem prawie na plecach ze smiechu. brak mi slow - bylo mistrzowsko... potem spanie na pace w combo gumisia... ach, no i te mega koszulki!!! no i oczywiscie puszka zostala otwarta i skonsumowana - w sumie okolo 110 zlotych bylo do czego calkiem wydatnie przyczynil sie endo
![Very Happy :grin:](./images/smilies/biggrin.gif)
- dzieki meeen!
wielkie dzieki dla wszystkich za tak dobra zabawe... dlugo mozna wyliczac i az strach ze kogos sie pominie - wszyscy byliscie mistrzami (adas - super browar, chlopaki organizatorzy - mega impreza, scotty z mega party busem, markos osman gumis puch - ludzie ktorzy dopinguja i pomagaja i super sie z nimi podrozuje... nie noooo... zaraz kogos pewnie pomine... a szkoda by bylo...)
achas no i jeszcze pare rzeczy:
1. markos wygral w slalomie miedzy pacholkami
2. ja wykrecilem 3ci czas na pierwszej probie z tylko 0.03 sekundy straty do drugiego maroga (mimo ciezkiego silnika, na sliskim asfalcie gokartowego ciasnego toru) i niesetety nie moglem sie wykazac w drugiej, gdyz skonczylo mi sie wspomaganie...
3. wygralem sprincik, co mnie bardzo mile zaskoczylo bo dostalem dyplom i nagrody... yeah!
4. samochod osmana jest super - nie straszna mu a ni corsa a gsi, ani b gsi, ani nawet c gsi
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
nierostrzygniety jest jedynie pojedynek z astra gsi.
i pewnie jeszcze wiele innych rzeczy mi sie przypomni...
jeszcze raz super bylo! wszyscy byliscie niesamowici!
...warszawka plonie