Wiesz jeśli nie chcesz samochodu tylko dlatego że to troche daleko to mnie to troche dziwi... Bo jesli naprawdę szukasz auta i trafia sie okazja (może przesadziłem z tą okazją bo cena dosyć wysoka ale biorąc pod uwagę ilość ogłoszeń z turbo dieslami to może i jest okazjatitto pisze:na oko tak, trochę daleko ;/ i koleor taki trochę![]()
ale to kwestia gustu..
titto
corsa A 15td i d
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
UhU
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie chcesz wiedziec po co i jak daleko klubowicze jezdzaUhU pisze:Wiesz jeśli nie chcesz samochodu tylko dlatego że to troche daleko to mnie to troche dziwi... Bo jesli naprawdę szukasz auta i trafia sie okazja (może przesadziłem z tą okazją bo cena dosyć wysoka ale biorąc pod uwagę ilość ogłoszeń z turbo dieslami to może i jest okazjatitto pisze:na oko tak, trochę daleko ;/ i koleor taki trochę![]()
ale to kwestia gustu..
titto) to nie powinien ci przeszkodzić dłuższy wyjazd... W końcu Polska nie taka duża a samochód sie kupuje raz na jakiś czas
No a kolor według mnie jest fajny... Pozatym można z czasem zmienić.
corsa A & Audi S3

-
UhU
- Nowy
- Kontakt:
Czyżby po 2.0 16V ?qomo pisze:nie chcesz wiedziec po co i jak daleko klubowicze jezdzaUhU pisze:Wiesz jeśli nie chcesz samochodu tylko dlatego że to troche daleko to mnie to troche dziwi... Bo jesli naprawdę szukasz auta i trafia sie okazja (może przesadziłem z tą okazją bo cena dosyć wysoka ale biorąc pod uwagę ilość ogłoszeń z turbo dieslami to może i jest okazjatitto pisze:na oko tak, trochę daleko ;/ i koleor taki trochę![]()
ale to kwestia gustu..
titto) to nie powinien ci przeszkodzić dłuższy wyjazd... W końcu Polska nie taka duża a samochód sie kupuje raz na jakiś czas
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
hehe i po nadwozia np po 700kmUhU pisze:Czyżby po 2.0 16V ?qomo pisze:nie chcesz wiedziec po co i jak daleko klubowicze jezdzaUhU pisze: Wiesz jeśli nie chcesz samochodu tylko dlatego że to troche daleko to mnie to troche dziwi... Bo jesli naprawdę szukasz auta i trafia sie okazja (może przesadziłem z tą okazją bo cena dosyć wysoka ale biorąc pod uwagę ilość ogłoszeń z turbo dieslami to może i jest okazja) to nie powinien ci przeszkodzić dłuższy wyjazd... W końcu Polska nie taka duża a samochód sie kupuje raz na jakiś czas
corsa A & Audi S3

-
titto
- Świeżak
- Kontakt:
hehe spokojnie wiem jak się krąży po kraju w poszukiwaniu aut
co do ogłoszeń to fakt że wszystkie które ją o ile już są to zwykłe diesle...
a to że daleko, chodziło mi bardziej o ewent. koszty i czas potrzebny zorganizowanie wycieczki
ps. poprzenia coras była żłóta z czarnym (cześciowo) dachem więc ta może być nawet różowa
titto
co do ogłoszeń to fakt że wszystkie które ją o ile już są to zwykłe diesle...
a to że daleko, chodziło mi bardziej o ewent. koszty i czas potrzebny zorganizowanie wycieczki
ps. poprzenia coras była żłóta z czarnym (cześciowo) dachem więc ta może być nawet różowa
titto
-
titto
- Świeżak
- Kontakt:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=32711157
ciekawy kolore
poprzednio pisałem że moze być nawet różowa
cóż, to się niedługo okarze
pzdr