ale naprawde niebawem wkrotce wszystko bedzie wiadomo

...jak to jest to, co ja myślę, to będzie naprawdę superwow pisze:obiecuje i obiecuje.. sensacje robie.. ale nie moge znow wszystkiego wyspiewac bo plany jeszcze wisza na wlosku.. nie wiem czy wszystko, a jesli nie to ile i kiedy i wogole bedzie zrealizowane.. takze niestety sam musze jeszcze dlawic to w sobie i nie powiem jeszcze..
ale naprawde niebawem wkrotce wszystko bedzie wiadomo
wiesz co Ty sie nie dziw jak spadnie zainteresowanie c20rsa, nic nie mowisz ludzie juz ledwo wytrzymuja z niewiedzy zdradz chociaz cokolwiek bo normalnie......wrrwow pisze:a o czym myslisz pirat?![]()
po weekendzie wrocilem z jeszcze wiekszym optymizmem i jeszcze wieksza ochota na modyfikacje... oj, juz sie normalnie doczekac nie moge... aaaaaaaaaaaaaa...
wiesz co Ty sie nie dziw jak spadnie zainteresowanie c20rsa, nic nie mowisz ludzie juz ledwo wytrzymuja z niewiedzy zdradz chociaz cokolwiek bo normalnie......wrrwow pisze:a o czym myslisz pirat?![]()
po weekendzie wrocilem z jeszcze wiekszym optymizmem i jeszcze wieksza ochota na modyfikacje... oj, juz sie normalnie doczekac nie moge... aaaaaaaaaaaaaa...
hahahahaha... dobry tekst...Staneq pisze:Wow "człowieku meeen"in this case I can only say łał
plan jest mniej wiecej taki:pirat pisze:Zdradz nam jeszcze jak te plany sie rozloza w czasie? Da sie to jakos okreslic mniej wiecej, czy tylko tyle, ze do konca roku?
...a jeszcze niedawno Wow mowil, ze to bedzie samochod do normalnej jazdy, taka tam seria![]()
zmiana garazu... wracam do promotora... popelnili naprawde sporo udanych samochodow, widzialem efekty, widze jak poprawila sie jakosc rozwiazan i elementow i przekonalo mnie to. chojnacki byl troszke zawiedziony, ze nie bedzie n/a ale tylko troszke...kubelt pisze:Bardzo ladne planyZdradz tajemnice, gdzie to bedziesz robil? W dotychczasowym garazu czy zmieniasz front? Chojnacki juz o tym wie?
Turbinka bez pssssyk przy odjęciu gazu??? A ja tak to lubie...!markos pisze: @ hiv
w tych silnikach turbiny niestety prawie nie slychac (costam szumi, ale to wszystko), a dodatkowo nie ma opcji na zewnetrzny zawor upustowy![]()
troche trzeba bedzie poczekac zanim smt7 "nauczy sie" silnika, wtedy moze bedzie mozna pomyslec o pssssyk przy ujeciu gazu
w zupelnej teorii ta turbina powinna na to pozwolic, ale nic absolutnie na sile... zreszta nie nastawiam sie na to 300 - niech cos jeszcze pozostanie do zrobienia na sezon 2006arts pisze:cos mi sie wydaje ze bedzie dazenie do rownych medialnych 300ps
zaczekaj az sie przejedziemy na miedziance... puszka c20rsa na wache stoi poki co w domu ale znow ja zabiore do bagaznika, lolsierak pisze:No Maestro ... nie wiem co powiedzieć. Na razie zbieram szczękę z podłogi ...
(nie)stety to jest taka dziwna choroba ktora nie odpuszcza, a ja zdaje sie mam dosc ciezki jej przypadek...kyniek pisze:heh pamietam jak gadalismy to mowieles ze to Ci wystarczy ze juz odpuszczasz dalsze prace hehe tak samo jak Renowi combo mialo sluzyc tylko do pracy hehe
buhahahahaha... my to sie musimy na jakies piwo ustawic bo z rozkminek z Toba tez zawsze jakies optymistyczne mysli plyna i wkretowo sie silnie robi!endo pisze:Napisalbym cos motywujacego, ale coz.. tego Pana trzeba predzej hamowac bo napedzony jest zdrowo!!![]()
![]()
![]()
-=m&m=- pisze:Boże Wow Ty mnie przerażasz :0
gwizd turbinki pewnie bedzie ale z sapaniem troszke gorzej, ale jest do zrobienia i pewnie bedzie bo jakos nie-sapiace turbo jest jakies takie smutneHiv pisze:Turbinka bez pssssyk przy odjęciu gazu??? A ja tak to lubie...
Nie przypominaj mi lepiej prosze bo ja do tej pory jeszcze nie jechalem z Tobawow pisze:zaczekaj az sie przejedziemy na miedziance... puszka c20rsa na wache stoi poki co w domu ale znow ja zabiore do bagaznika, lol