Zainteresowales mnie swoim zainteresowaniem w tym temacie. Pytasz z jakiegos konkretnego powodu?qomo pisze:planujesz LPG?
Różnice w Corsie A GSI
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- YAQB
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ciezko mi sie wypowiedziec, bo nie mam warsztatu i nie serwisuje samochodow na LPG, ale ta Corsa ktora jezdze ma prawie 160kkm z czego te 60kkm na gazie, tesciu ma Forda, w ktorym przejechal ponad 120kkm na gazie (teraz w sumie ma ponad 170) i osoby, ktore znam tez jezdza bez problemu, wiec ja nie widze podstaw do narzekania. Moze wynika to z nie fachowej instalacji albo z nie przestrzegania podstawowych zasad uzytkowania ... nie wiemwow pisze:gaz to rak ktory toczy silnik
To jest tanio w perspektywie - jak ktos jezdzi samochodem malo lub szybko go sprzedaje, to wcale nie jest tanio=JUHol pisze:jakos tak mi sie cisnie na usta... Nie ma dobrze i tanio
Ciezko do samochodu np za 8.000 miec instalacje za 4.000 ....=Kubrat pisze:ale tylko sekwencyjny
CTM #204
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
gaz jest super! bo:
najtańszy tuning jest na gazie -> wywalasz i masz już przyrosty bez niczego
tłukąc blisko ~400km tygodniowo zaoszczędziłem pewnie na dwa silniki i jak się zesra to kupię następny. podstawa to dobra regulacja jak ktoś me żle ustawione, to niech się nie dziwi, że wypalone zawory i inne cyrki są. Nie spotkałem na swojej drodze zakładu który dobrze by to wyregulował. -> chcesz mieć dobrze poczytaj i ustaw sobie sam
na przyszłość dwie drogi : sekwencyjny wtrysk, lub jeśli będę mniej jeździł nie włanczanie instalki (wyciągnięcie miksera).
Na dzień dzisiejszy, nie wyobrażam sobie jazdy bez gazu, pewnie jak każdy kto ma to dziadostwo w autku.
najtańszy tuning jest na gazie -> wywalasz i masz już przyrosty bez niczego
tłukąc blisko ~400km tygodniowo zaoszczędziłem pewnie na dwa silniki i jak się zesra to kupię następny. podstawa to dobra regulacja jak ktoś me żle ustawione, to niech się nie dziwi, że wypalone zawory i inne cyrki są. Nie spotkałem na swojej drodze zakładu który dobrze by to wyregulował. -> chcesz mieć dobrze poczytaj i ustaw sobie sam
na przyszłość dwie drogi : sekwencyjny wtrysk, lub jeśli będę mniej jeździł nie włanczanie instalki (wyciągnięcie miksera).
Na dzień dzisiejszy, nie wyobrażam sobie jazdy bez gazu, pewnie jak każdy kto ma to dziadostwo w autku.
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd