z czym to moze byc zwiazane, opony gowniane, ale w zime nie piszczaly czy to przez negatyw na kolach i cienkie oponki (bo przy felgach tez nic nie piszczalo)....czy moze cos jeszcze innego.....
Opony czy zbieżność
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Opony czy zbieżność
Jest taki maly problemik... otoz zawieszenie jest obnizone, zbieznosc byla ustawiana po zalozeniu i ustawione sa kola lekko w negatyw.... zime jezdzilem na stalowkach i opony wielosezon i bylo ok..... zalaozylem felfi aluminiowe, pojezdizlem na nich 2-3 tygodnie i zalozylem stalowki.... i teraz na tych stalowkach na zakretach przy dosc malych predkosciach kola piszcza....
z czym to moze byc zwiazane, opony gowniane, ale w zime nie piszczaly czy to przez negatyw na kolach i cienkie oponki (bo przy felgach tez nic nie piszczalo)....czy moze cos jeszcze innego.....

- Marcin99
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A może masz DĘBICA navigator - to są właśnie wielosezonówki.
Piszczą niemiłosiernie już w temperaturze ok 10st nawet przy małych prędkościach na większych zakrętach. Ja też się zastanawiam czy to może zbieżność ale u mnie może być spowodowane tym że wymieniałem gałke kierowniczą i na sprawdzenie\ustawienie trzeba będzie jechać - chociaż dopiero teraz przestało ściągać w lewo, a opony wcześniej też piszczały
Piszczą niemiłosiernie już w temperaturze ok 10st nawet przy małych prędkościach na większych zakrętach. Ja też się zastanawiam czy to może zbieżność ale u mnie może być spowodowane tym że wymieniałem gałke kierowniczą i na sprawdzenie\ustawienie trzeba będzie jechać - chociaż dopiero teraz przestało ściągać w lewo, a opony wcześniej też piszczały