nowe markosowe gadzety :P
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nie no Corsiawka wymiata teraz Naprawde zajebiscie to wyglada, czarna stalowa fela w wiekszym rozmiarze a na niej niskoprofilowa oponka
Naprawde pasuja do tego furacza, jak jeszcze pojdzie na to czarna maseczka to bedzie naprawde kozak Zadne alu nie sa potrzebne furacz ma swoj styl
Teraz tylko zrobic zeby jezdzila jak sie nalezy i bedzie jedna z fajniejszych Cors w CTM-ie
Z teoretyka w praktyka-to mysl przewodnia
Naprawde pasuja do tego furacza, jak jeszcze pojdzie na to czarna maseczka to bedzie naprawde kozak Zadne alu nie sa potrzebne furacz ma swoj styl
Teraz tylko zrobic zeby jezdzila jak sie nalezy i bedzie jedna z fajniejszych Cors w CTM-ie
Z teoretyka w praktyka-to mysl przewodnia
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Kurde... Mój silniczek!markos pisze:chyba nie sadzisz, ze dam ci sie sklepac co?
patrz na to: http://www.malter-motorsport.de/videos/Motor_111.avi
tak smiga nadlubane 150 konne 1.6 :0
to rozwiercone do 1.69 c16se, ale moc ta sama...
A ja chciałem c20xe wkładać...
Coś bym napisał o stalufelgach... ale nie będę się wyłamywał...
Może znów corsa...
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
hm... ciekawe jakby wypadła konfrontacja jeszcze takiego stupięćdziesięciokonnego 1,6 Corsa A GSI. btw zawsze chcialem takie cos miec a nie tam jakies wtryski!markos pisze:chyba nie sadzisz, ze dam ci sie sklepac co?
patrz na to: http://www.malter-motorsport.de/videos/Motor_111.avi
tak smiga nadlubane 150 konne 1.6 :0
to rozwiercone do 1.69 c16se, ale moc ta sama...
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
to żeby nie było tak kolorowo to powiem, że średnio mi się podobaja tzn kolor rozsądny i pasują do auta, natomiast ja jestem zwolennikiem aluminiowych felg
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert