Zdjęcia, fotki, produkcja własna...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Zdjęcia, fotki, produkcja własna...
Kiedys mielismy fajny temat, do ktorego wrzucalismy fajne zdjecia, ktore zrobilismy sami. Postanowilem reanimowac ten temat. Ponizej kilka moich fotek:
pzdr
pzdr
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
http://www.imageshack.ussopel358 pisze:tez bym znalaz pare fajnych wlasnorecznie robionych
tylko komu zapodac zeby wrzucil na serwer ??
Może znów corsa...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ło kurwa te pierwsze to konkretne :0 Masz chlopaku talent
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Weteran
- Imię: Marcin
eeeee........ seriopirat pisze: ...bo widzisz moj drogi, dla tej wrazliwszej na piekno przyrody czesci spoleczenstwa, zycie nie sklada sie wylacznie z fur i dup
piracik zdjęcia rewelka
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
hehekozzi pisze:gdzie Ty byłeś :0 na K2??cyberpooh pisze:ostatni dlugi weekend
..............
no prawie
czorsztyn,pieniny, polska
polecam.
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
- Swój
- Kontakt:
Nie mam zbytnio czym, ostatnio czasu na wszystko brakuje. Nawet nie obejrzalem waszych fotek dokladnie tylko zapostowalem od razu - postaram sie zaraz nadrobic. Teraz idzie ladna pogoda, pare dni wolnego, moze sie cos uda ustrzelicpirat pisze:Szczerze przyznam, ze czekalem, az Kubelt pochwali sie swoimi zbiorami!
-
- Swój
- Kontakt:
Dzieki za cieple slowa, mi rowniez fotografia zaczyna sprawiac coraz wieksza frajde
@ endo - przed urlopem mi sie nie udalo bo siedzialem od switu do zmrou w robocie zamykajac sprawy przed wyjazdem. Teraz znow mam zapieprz oczywiscie, bo zastalem bajzel tak wiec mam nadzieje, ze uda mi sie na szybcika cos zrobic z tymi fotkami. Szczerze mowiac wolalbym jednak przekazac foty na plytce markosowi tak jak sie umowilismy, by on to juz dalej ciagnal bo wy na mnie czekacie a ja nie moge znalezc czasu...
@ Hiv - To jest poczciwy Olympus 5060 WZ z tuleja oraz fitrami HOYA UV i HOYA polaryzacyjny + oczywiscie statyw w pewnych przypadkach. To byla pozegnalna sesja wyjazdowa, aparat ma juz nagranego kupca a ja.... ale to jeszcze tajemnica, nie bede zapeszal
@ pirat - chodzi ci o ta nocna fotke, 2 od gory? To jest katedra i w tle z prawej strony krzywa wieza w Pizzie. Fotka robiona o polnocy.
EDIT
Fotki sa wykastrowane i zmiejszone gdyz pojemnosc mojego serwera na neostradzie (sic!) jest licha a i transfer nie najlepszy a wiele osob ta galerie oglada. Fotek zrobilem ponad 700, udostepnione oczywiscie te wybrane, bo gdzie bym niby reszte pomiescil.
Dla zainteresowanych tutaj wiecej http://www.kubelt.neostrada.pl/zdjecia/wlochy/
@ endo - przed urlopem mi sie nie udalo bo siedzialem od switu do zmrou w robocie zamykajac sprawy przed wyjazdem. Teraz znow mam zapieprz oczywiscie, bo zastalem bajzel tak wiec mam nadzieje, ze uda mi sie na szybcika cos zrobic z tymi fotkami. Szczerze mowiac wolalbym jednak przekazac foty na plytce markosowi tak jak sie umowilismy, by on to juz dalej ciagnal bo wy na mnie czekacie a ja nie moge znalezc czasu...
@ Hiv - To jest poczciwy Olympus 5060 WZ z tuleja oraz fitrami HOYA UV i HOYA polaryzacyjny + oczywiscie statyw w pewnych przypadkach. To byla pozegnalna sesja wyjazdowa, aparat ma juz nagranego kupca a ja.... ale to jeszcze tajemnica, nie bede zapeszal
@ pirat - chodzi ci o ta nocna fotke, 2 od gory? To jest katedra i w tle z prawej strony krzywa wieza w Pizzie. Fotka robiona o polnocy.
EDIT
Fotki sa wykastrowane i zmiejszone gdyz pojemnosc mojego serwera na neostradzie (sic!) jest licha a i transfer nie najlepszy a wiele osob ta galerie oglada. Fotek zrobilem ponad 700, udostepnione oczywiscie te wybrane, bo gdzie bym niby reszte pomiescil.
Dla zainteresowanych tutaj wiecej http://www.kubelt.neostrada.pl/zdjecia/wlochy/
-
- Swój
- Kontakt:
Ciiiicho szaa jak przyjdzie ten moment to sie pochwaleHiv pisze:Czyżbyś planował przeżucić sie na lustro?
Bardzo ladne fotki, lubie tego typu zabawy z glebia ostrosci. Tez sie zastanawiam nad kadrowaniem zdjec, chyba zaczne. Jakas ramka, czy cus... ino mi sie nie chce
Preferujesz fotografie natury czy tak po prostu wybrales fotki?