Ogarniam rdzę w corsie
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ogarniam rdzę w corsie
małe sprzątanie i kilka fotek, żeby nie zdziwić kogoś jak przyjadę "Łaciatą" na zlot. w tych miejscach często ukrywa się wróg publiczny nr1.
jako, że miałem progi przyklejone na sylikon (zwykły bezbarwny) trzeba było je przed robotą usunąć ... cholerstwa strasznie się trzymały, więc żyłką i powoli zabawa..
nie potrzeba bawić się klejem do szyb bo to dziadostwo trzyma się świetnie .. i jak to teraz usunąć, żeby nie rysować lakieru??
tak to wygląda jak poodginałem sobie kiedyś nadkola na razie trzymają się dobrze.
nie wiem kiedy do mnie strzelali, ale z tymi dziurami coś trzeba zrobić
to dlatego moje toczydełko zacząłem nazywać "Łaciata". czy zawsze dobre farby na rdzę muszą robić w rdzawym kolorze ?? pewnie dlatego dłużej nie widać rdzy
oczywiście od środka też jest wszystko czyszczone i malowane, a na górę pójdą nowe plasticzki w najładniejszym kolorze.. będą czarne jak poprzedniczki
umieszczę kiedyś jeszcze inne fotki, bo pewnie pod zderzakami i z przodu też coś się znajdzie , aw przyszłym miesiącu trzeba będzie się zabrać za podwozie ....
jako, że miałem progi przyklejone na sylikon (zwykły bezbarwny) trzeba było je przed robotą usunąć ... cholerstwa strasznie się trzymały, więc żyłką i powoli zabawa..
nie potrzeba bawić się klejem do szyb bo to dziadostwo trzyma się świetnie .. i jak to teraz usunąć, żeby nie rysować lakieru??
tak to wygląda jak poodginałem sobie kiedyś nadkola na razie trzymają się dobrze.
nie wiem kiedy do mnie strzelali, ale z tymi dziurami coś trzeba zrobić
to dlatego moje toczydełko zacząłem nazywać "Łaciata". czy zawsze dobre farby na rdzę muszą robić w rdzawym kolorze ?? pewnie dlatego dłużej nie widać rdzy
oczywiście od środka też jest wszystko czyszczone i malowane, a na górę pójdą nowe plasticzki w najładniejszym kolorze.. będą czarne jak poprzedniczki
umieszczę kiedyś jeszcze inne fotki, bo pewnie pod zderzakami i z przodu też coś się znajdzie , aw przyszłym miesiącu trzeba będzie się zabrać za podwozie ....
Ostatnio zmieniony 12 lip 2005, o 00:32 przez AdamXXL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
heh jakby ci sie chciało troche..to na http://www.ctm.pl znalazłbyś sobie sam Adasiowe auto=JUHol= pisze: pokaz corse!!!!
Było c14se
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie jest moim celem drastyczna zmiana wyglądu ma być inna/niepowtarzalna , a zarazem taka sama jak inne. ma mi się podobać nie ważne co pomyślą inni - nie pomaluje plastików w kolor! ewentualnie przy zmianie koloru całości.
http://www.ctm.pl/imprezy/2004kielce/hiv/011.jpg od tego okresu zmieniły się lampy przednie. zmieni się przed jesienią zderzak i parę pierdół, które przeciętna osoba nie zauważy i tak zostanie. no chyba, że ...
http://www.ctm.pl/imprezy/2004kielce/hiv/011.jpg od tego okresu zmieniły się lampy przednie. zmieni się przed jesienią zderzak i parę pierdół, które przeciętna osoba nie zauważy i tak zostanie. no chyba, że ...
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
z tego co zauważyłem rdza pojawia się w miejscach gdzie przechodzą śruby. te właśnie cholerstwa (śruby) rdzewieją pierwsze, a że często dotykają w jakimś stopniu karoserii kaleczą lakier i "zakażenie" gotowe myślę nad pomalowaniem ich lub przymocowaniem listew na sam sylikon
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd