z jakim zamkiem...ślepy jestem, a fotki świetne!pirat pisze:ta z zamkiem jakims mistrz!
Może ja jej nie widze...
Popraw kadrowanie. Polowa konika polnego dyskwalifikuje ta fotke. Jesli uzywasz wyswietlacza LCD do robienia zdjec to przestan, zacznij korzystac z normalnego wizjera.
Again kadrowanie. To juz osobista opinia ale nie podoba mi sie, ze nagle znikad wyrastaja jakies galazki czy jak to tam zwal. IMHO powinienes tak uchwycic obiekt (kwiatka) by na zdjeciu byla zawarta spojnosc.
W 2 fotkach faktycznie gdzieś zaginął po obróbce w PS. W slimaku i pszczole jest A foce "poczciwym" Fuji s5500 + Raynox DCR250kubelt pisze:@ Hiv - ty tez usunales EXIF`a Ta woda jest super, pamietasz moze, jakie nastawy mial aparat? Czym w ogole pstrykasz?
Dokładnie! Myślę, że za tą cenę ciężko dostać coś lepszego. Mnie niestety coraz bardziej brakuje możliwości lustra...sierak pisze:@hiv
Ja wlasnie kupilem razem z Marysia s5500 i uwazam ze ma bardzo duzo mozliwosci jak dla tzw. amatora z zacieciem do lepszych zdjec. Na razie sie ucze ale mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogl sie pochwalic czyms.