klari cos tam krecil w pokoju tylko nikt nic nie pamieta
Zderzaki. Od A do Zet
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
w pokoju kręciliśmy kopciuszka... czester w roli glownej, zedyo i mike jako obstawa a ja jako ksiaze przymiezralem czesterowi buciki..
ps. caly dzien mnie na necie nie bylo tu taki fajowski fatek
a zeby nie bylo ot..to do zderzakow jest jedna regula powinny idealnie...
...
... pasować do ręki

ps. caly dzien mnie na necie nie bylo tu taki fajowski fatek
a zeby nie bylo ot..to do zderzakow jest jedna regula powinny idealnie...
...
... pasować do ręki
Było c14se
-
zijka
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ojej, ale sie temat rooozwinął!
Widze że czeka mnie sporo do napisania bo ja tutaj widzę, że Panowie się lekko wymknęli spod kontroli. A tak nie może być!
tutaj trzeba krótko trzymać ;]
niestety nie dam rady skomentować wszystkiego po kolei wiec napisze ogolne przemyslenia po przeczytaniu całości
W kwestii zderzaków <do samochodu> nie bede pisala nic, bo juz wszystko wiem.. chyba ;] a jak nie bede wiedziala, to oczywiscie bez wiekszego skrępowania sie zapytam
Nadkola - nie wiem o co chodzi, ale grunt że moj ojciec własny, prywatny, rodzony
zrozumial w lot swoją córeczkę i powiedzial że zajmie sie tym... aaaah ojcowie zawsze glupieją na punkcie córeczek.
Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządku
a juz zdecydowanie w lepszym niż w Corsie
Do dloni w prawdzie idealnie nie pasują.. no chyba że dłoń taka jaka duuuuuzia jest ;P W ogóle mnie nie zdziwiło samcze zachowanie i samcze skojarzenia, ba! zdziwiłam się że tak późno temat poszedl w tym kierunku, ale to chyba bylo dorosle podejscie do sprawy, najpierw cierpliwie wyjaśniliscie mi od A do Zet, a pozniej poszlo od A do D ;P
Czytając Wasze wypowiedzi na temat zlotów, łza w oku mi sie kreci, że mnie tam nie ma. Oczywiscie nie bede zabierala jakiś zbędnych męskich istot, bo tego to chyba jest w nadmiarze tutaj ;P A pozatym co to za przyjemnosc wszedzie ciągnąć faceta, dla ktorego tuninowany samochod, to głupota. A do tego nie wiadomo, jak długo on jest pociągnieeee... bo już tak zbieram mysli i słowa aby oddelegowac delikwenta z kwitkiem
Niestety jednak, kampania wrzesniowa, praca, studia i inne nie pozwolą mi w tym roku sie z Wami spotkać na większej imprezie. Ale :> jak znam siebie i swoją chęć do dobrych % spotkan, to bedzie mnie mieli jeszcze dość
No to chyba wszystko... aha i jeszcze jedno, ja dzisiaj nie zaginęłam, ja po prostu tresowalam dzisiaj psa i uczylam go chodzić na smyczy! nauczył się komendy 'siad!'.. a wlasciwie jak widzi że ide z jakimiś smakołykami w ręku to już sam przede mną siada
wiec nie wiem czy to dobra tresura, czy psie łakomstwo!
Uuuuuffff.. nigdy wiecej juz tak Was nie zaniedbam, bo pozniej sie nie wyrabiam z odpisywaniem
Wisełka mi przegrała... takie piękne mam miasto, a taką ch*** drużynę ;]
niestety nie dam rady skomentować wszystkiego po kolei wiec napisze ogolne przemyslenia po przeczytaniu całości
W kwestii zderzaków <do samochodu> nie bede pisala nic, bo juz wszystko wiem.. chyba ;] a jak nie bede wiedziala, to oczywiscie bez wiekszego skrępowania sie zapytam
Nadkola - nie wiem o co chodzi, ale grunt że moj ojciec własny, prywatny, rodzony
Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządku
Czytając Wasze wypowiedzi na temat zlotów, łza w oku mi sie kreci, że mnie tam nie ma. Oczywiscie nie bede zabierala jakiś zbędnych męskich istot, bo tego to chyba jest w nadmiarze tutaj ;P A pozatym co to za przyjemnosc wszedzie ciągnąć faceta, dla ktorego tuninowany samochod, to głupota. A do tego nie wiadomo, jak długo on jest pociągnieeee... bo już tak zbieram mysli i słowa aby oddelegowac delikwenta z kwitkiem
No to chyba wszystko... aha i jeszcze jedno, ja dzisiaj nie zaginęłam, ja po prostu tresowalam dzisiaj psa i uczylam go chodzić na smyczy! nauczył się komendy 'siad!'.. a wlasciwie jak widzi że ide z jakimiś smakołykami w ręku to już sam przede mną siada
Uuuuuffff.. nigdy wiecej juz tak Was nie zaniedbam, bo pozniej sie nie wyrabiam z odpisywaniem
Wisełka mi przegrała... takie piękne mam miasto, a taką ch*** drużynę ;]
-
UhU
- Nowy
- Kontakt:
Nie da rady upilnować stada Młodych Wilkówzijka pisze:Ojej, ale sie temat rooozwinął!Widze że czeka mnie sporo do napisania bo ja tutaj widzę, że Panowie się lekko wymknęli spod kontroli. A tak nie może być!
tutaj trzeba krótko trzymać ;]
a to już na zlocie...pogadamy zobaczymyzijka pisze:Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządkua juz zdecydowanie w lepszym niż w Corsie
Do dloni w prawdzie idealnie nie pasują.. no chyba że dłoń taka jaka duuuuuzia jest ;P
zijka pisze: Oczywiscie nie bede zabierala jakiś zbędnych męskich istot, bo tego to chyba jest w nadmiarze tutaj ;P
Przybyłem, przeczytałem, rozłożyłem się... (leże na cycachzijka pisze:A pozatym co to za przyjemnosc wszedzie ciągnąć faceta, dla ktorego tuninowany samochod, to głupota. A do tego nie wiadomo, jak długo on jest pociągnieeee... bo już tak zbieram mysli i słowa aby oddelegowac delikwenta z kwitkiem![]()
Mówisz o swoim chłopaku ?zijka pisze: ja dzisiaj nie zaginęłam, ja po prostu tresowalam dzisiaj psa i uczylam go chodzić na smyczy! nauczył się komendy 'siad!'.. a wlasciwie jak widzi że ide z jakimiś smakołykami w ręku to już sam przede mną siada![]()
-
zijka
- Świeżak
- Kontakt:
Drogi Uhu! 
Tresowalam psa, marki kundelek
ktory ma 8 tygodni. Jak wspomnialam wczesniej planuje odprawić mojego mężczyzne, wiec powiedz sam czy byłby sens tracić energię? Po co mam jakiejś następnej biedaczce życie ułatwia, niech się męczy!
Co do "zderzaków" to sprawa wygląda tak: "zderzaki" możesz tylko obczaić, a zderzaki nawet pozwolę Ci dotknąć
jak łapska umyjesz!
:D:D
)))))))))) <<< zreszta do tego czasu to może mi sie jakaś latarnia napatoczyć i po zderzakach moze zostać tylko wspomnienie ;P
Tresowalam psa, marki kundelek
Co do "zderzaków" to sprawa wygląda tak: "zderzaki" możesz tylko obczaić, a zderzaki nawet pozwolę Ci dotknąć
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
yeah!!pirat pisze:Polska bez Slaska!
no w koncuarts pisze:czester jak wyjdzie film na plytach to zalinkuj![]()
ale fajny watek o zderzakach ....
hmm.... :0 :0zijka pisze:....................Co do "zderzaków" to myślę, że nie trzeba tutaj niczego komentowac, bo IMHO wszystko jest w najlepszym porządkua juz zdecydowanie w lepszym niż w Corsie
Do dloni w prawdzie idealnie nie pasują.. no chyba że dłoń taka jaka duuuuuzia jest ;P W ogóle mnie nie zdziwiło samcze zachowanie i samcze skojarzenia, ba! zdziwiłam się że tak późno temat poszedl w tym kierunku, ale to chyba bylo dorosle podejscie do sprawy, najpierw cierpliwie wyjaśniliscie mi od A do Zet, a pozniej poszlo od A do D ;P..............
ps: ja tam się ciesze że Wisła przegrała
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
basistowy zderzak to oczywiscie Zender
No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowania
bo byc moze nie ma potrzeby wymiany
...... chcemy ci pomuc
No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowania
...... chcemy ci pomuc

- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
@ Pirat
zderzak to irmscher air dam
@all
watek pierwsza klasa dawno nie było na forum takiego jajcarskiego topicu, znów przypomnaił mi sie klimat zlotu
, żałuje że nie mam neta w domu bo chciałoby się na bieżąco pokomentować niektóre posty 
zderzak to irmscher air dam
@all
watek pierwsza klasa dawno nie było na forum takiego jajcarskiego topicu, znów przypomnaił mi sie klimat zlotu
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Tak tak, polejcie temu panu! Hehe... swietnie sie temat rozwinal !arts pisze: No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow![]()
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowaniabo byc moze nie ma potrzeby wymiany
![]()
...... chcemy ci pomuc
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
buhahahaarts pisze:basistowy zderzak to oczywiscie Zender![]()
No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow![]()
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowaniabo byc moze nie ma potrzeby wymiany
![]()
...... chcemy ci pomuc
tja nastał czas spokojnego kombi...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
uuu no to beda tjuningi jak sie patrzy, ja bym na twoim miejscu nie dawal tacie samochodu do robienia, bo jego gust moze nieco roznic sie od twojegozijka pisze:Nadkola - nie wiem o co chodzi, ale grunt że moj ojciec własny, prywatny, rodzonyzrozumial w lot swoją córeczkę i powiedzial że zajmie sie tym...
arts ty swinio!!! pamietaj, ze masz zalegly wpierdol za obmacywanie mojej ukochanej
caly watek:

-
zijka
- Świeżak
- Kontakt:
cały istnieje w Was tylko męska część. Czy możesz mi powiedziec po co MI sposób na blachare?Hiv pisze:Może faktycznie niech ktoś to pod "sposób na blachare" podczepi![]()
strasznie niejasno sie wyraziłeś. Zdjecie zderzaków bedzie jak je wymienie, bo to ze wymienic je trzeba nie podlega żadnej dyskusji. A "zderzaki".. no cóż takie rzeczy podobnież najlepiej ogląda się w przestrzeni 3Darts pisze:No no nareszcie jakas swieza krew w wydaniu zenskim i do tego z takim impetem i energia ..... i do tego kwitki chce rozdawac, od razu sie rozruszalo forum achhh co te kobitki robia z facetow icon_lol.gif
Jako glowny zbereznik proponuje zamiescic fotki tych hmmm zderzakow w celu komisyjnego obejzenia wymierzenia oblukania i zweryfikowania icon_lol.gif bo byc moze nie ma potrzeby wymiany icon_wink.gif
Moja i energia i impet ba! ;] oczywiscie że to zjawisko niesamowite. Kwitek juz sie powoli drukuje, jeszcze tylko pieczątke podbić i powinno byc po sprawie. Mam nadzieje, że delikwent nie bedzie sie opieral zbytnio ;]
A krew swieza.. oj swieza.. powiedzialabym nawet że za swieza ;P bo czasami mam problemy z serii 'Pani jest za młoda'
no cóż pozostaje tylko współczuć takiej porządnościkozzi pisze:no nie, widze same "świnie" na tym forum icon_lol.gif
ja tylko taki poządny razz.gif
Zaczynam sie zastanawiąć dlaczego dopiero teraz Corse kupiłam
- Porszak
- Support Team Leader

- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
taa bo normalnie to my tylko o bialych tarczach i o alukolpakach gadamyHiv pisze:Hahahhh... myślisz, że tu codziennie takie tematy?zijka pisze:Zaczynam sie zastanawiąć dlaczego dopiero teraz Corse kupiłamJakbym zrobila to wczesniej, to i wczesniej bym poćwiczyła swoje mięśnie brzuszka
![]()
Masz dar do rozluźniania obyczajów na forum CTM
-
kozzi
- Weteran
współczuć?? a czego tu współczuć??zijka pisze:no cóż pozostaje tylko współczuć takiej porządnościkozzi pisze:no nie, widze same "świnie" na tym forum icon_lol.gif
ja tylko taki poządny razz.gifrotfl
![]()
![]()
![]()
![]()
dar?? a ja myslę że to kwestja szczęścia, bo nasz obersztundbanfirer !Markos i jego hans-klos ze śląska vel. Staneq gdzieś są w rozjazdach i nie siedzą na necie całymi dniamiHiv pisze:Hahahhh... myślisz, że tu codziennie takie tematy?zijka pisze:Zaczynam sie zastanawiąć dlaczego dopiero teraz Corse kupiłamJakbym zrobila to wczesniej, to i wczesniej bym poćwiczyła swoje mięśnie brzuszka
![]()
Masz dar do rozluźniania obyczajów na forum CTM
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
-
zijka
- Świeżak
- Kontakt:
Tematy jaknajbardziej istotne i godne uwagi, niemniej jednak bez rozluźnienia idzie zwariować ;D
A jeżeli takie luzniaste tematy nie są na porządku dziennym, to przynajmniej dowiedziałam się jednego, drzemie w Was poczucie humoru, które pomiędzy Ulterami i OZ-etami powinno z Was emanować
<może nie tak przesadnie jak ze mnie, bo wtedy ludzie na ulicy sie dziwnie patrzą
>
Edit.
@kozzi: czyżbyś pisał o jakieś grupie trzymającej władzę?
a współczuć takiej porządności
w XXI wieku, to nie uchodzi ;]
A jeżeli takie luzniaste tematy nie są na porządku dziennym, to przynajmniej dowiedziałam się jednego, drzemie w Was poczucie humoru, które pomiędzy Ulterami i OZ-etami powinno z Was emanować
Edit.
@kozzi: czyżbyś pisał o jakieś grupie trzymającej władzę?
a współczuć takiej porządności