Zderzaki. Od A do Zet
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Te temat to JEDNO WIELKIE OT 
Wiec spamujemy dalej...
@Kozzi
Czy widziales, ze jestes "doroslym fafikiem"???
Co do fanow Odry - zawsze mozna na nich liczyc
@Satan
Gdyby nie Twoje zderzakowe wstawki bylby problem z ogarnieciem tematu, a tak sa przynajmniej jakies zdjecia
@Zijka
Ty tak nie lansuj tego 3D, bo na to na pewno jeszcze przyjdzie pora
Pokaz lepiej jakies foty, a opadnie troche poziom testosteronu, a i moze temat trzeba bedzie zamknac
Wiec spamujemy dalej...
@Kozzi
Czy widziales, ze jestes "doroslym fafikiem"???
Co do fanow Odry - zawsze mozna na nich liczyc
@Satan
Gdyby nie Twoje zderzakowe wstawki bylby problem z ogarnieciem tematu, a tak sa przynajmniej jakies zdjecia
@Zijka
Ty tak nie lansuj tego 3D, bo na to na pewno jeszcze przyjdzie pora
Pokaz lepiej jakies foty, a opadnie troche poziom testosteronu, a i moze temat trzeba bedzie zamknac
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A moje fotki zderzakow, to co slepaku?ZEDYO pisze: @Satan
Gdyby nie Twoje zderzakowe wstawki bylby problem z ogarnieciem tematu, a tak sa przynajmniej jakies zdjecia![]()
Nie martw sie, zaraz Zijka swoje fotki wrzuci i bedzie jeszcze wiecej
No nie inaczejSatan pisze: Zdawało mi sie że to temat dotyczy: "Zderzaki. Od A do Zet"
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
ja tam się czuje co najmniej jak reksioZEDYO pisze:@Kozzi
Czy widziales, ze jestes "doroslym fafikiem"???![]()
![]()
no fajnie tylko czemu musiałem się z nimi bawić w ganianegoZEDYO pisze:Co do fanow Odry - zawsze mozna na nich liczyc![]()
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zboczeniecpirat pisze:W ramach zajec praktycznych z obslugi palki![]()
co do zdjecia mysle, ze nikt nie obrazi sie jak pokazesz wieksza fotke wieszajac ja na imageshack
a jakbys miala jakies watpliwosci czy aby napewno nam sie spodobasz, to skontaktuj sie z naszym specjalista od tuningu wirtualnego filipem teodorkiem, poprawi ewentualne niedociagniecia urody jednym pociagnieciem myszki
ja jednak nie watpie, ze nam sie spodobasz, w koncu jestes mloda kobieta zainteresowana tuningiem, masz corse, a do tego niebawem bedziesz miala fajne nowe zderzaki
mamy tez pewne (rozpatrywane w kategoriach czysto kolezenskich) atrybuty w postaci mniej lub bardziej podlubanych i czasem dziwnych samochodow, ktore moga spodobac sie jesli nie Tobie, to Twoim kolezankom przywiezionym przez Ciebie na nastepny zlot, albo nawet wczesniej na jakis regionalny spot
aaaaaaa!!! jeszcze pare stron i zdechne ze smiechu

- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
A ty bys nie byl przestrzaszony jak 20 chlopa nabuzowanych testosteronem gadalo o twoich zderzakach w corsie oczywiscieendo pisze:Ej, to ja pojade po Zijke do kraka i wpadniemy z kolezankami na warszawski spocik.. co Zijka? kiedy ostatnio bylas w stolicy? tylko nie daj sie prosic![]()
Ulegle (w tym wzgledzie afkoz) kolezanki tez beda mile widziane
![]()
![]()
PS. Zijka, a co Ty taka przestraszona na tej fotce??
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
!markos pisze: zboczeniec![]()
sam jestes zboczeniec!markos pisze: (...)jednym pociagnieciem myszki![]()
Tak tak, Endo jedz! Pokazemy dziewczynom zamek, Starowke, lazienki, Galerie Centrum, Galerie Mokotow, KDT, Stadion XXlecia... zorganizujemy spotaEndo pisze: Ej, to ja pojade po Zijke do kraka i wpadniemy z kolezankami na warszawski spocik.. co Zijka? kiedy ostatnio bylas w stolicy? tylko nie daj sie prosic Ulegle (w tym wzgledzie afkoz) kolezanki tez beda mile widziane
-
zijka
- Świeżak
- Kontakt:
A Ty bys sie nie wystraszył jakby Twoj rodzony ojciec krzyknął "TUUUUUUTAJ PAAAAAATRZ" i nagle jeb flesh po oczach ;]
A co do mojej ostatniej wizyty w stolicy, to bylam tam w niedziele <przejazdem>, a wczesniej to ze 2 tygodnia temu na zakupach
A to wszystko za sprawą mojej mamusi u której aktualnie przebywam na wakacjach <100 km od stolicy na południowy wschód ;] >
Na spot nie przyjade z kolezankami napewno bo
po 1. żeby je namowic na taki wyjazd musialabym przez poł roku codziennie im opowiadac jak to jest fajnie
po 2. po co mam Wam dawac kolezanki jak ja sama nie moge przyjechac [jezeli znajdziecie kogos kto pojdzie za mnie na egzamin, to spx przyjade]
po 3. moja corsa póki co nie jest aż tak piękna żeby pchać ją miedzy Wasze
po 4. zaczynam się Was bać rotfl ;P
Aha i jeszcze coś, aż taki ze mnie nie jest narcyz żeby wrzucąc Wam ogromne foto na forum
Ja póki co jestem taki mały kiełkujący narcyzek ;]
btw: nigdy w życiu nie podejrzewałam że można od zderzaków poprzez testosteron, przejść do pałki i myszki którą się robi wszystko na pulpicie ;D
A co do mojej ostatniej wizyty w stolicy, to bylam tam w niedziele <przejazdem>, a wczesniej to ze 2 tygodnia temu na zakupach
Na spot nie przyjade z kolezankami napewno bo
po 1. żeby je namowic na taki wyjazd musialabym przez poł roku codziennie im opowiadac jak to jest fajnie
po 2. po co mam Wam dawac kolezanki jak ja sama nie moge przyjechac [jezeli znajdziecie kogos kto pojdzie za mnie na egzamin, to spx przyjade]
po 3. moja corsa póki co nie jest aż tak piękna żeby pchać ją miedzy Wasze
po 4. zaczynam się Was bać rotfl ;P
Aha i jeszcze coś, aż taki ze mnie nie jest narcyz żeby wrzucąc Wam ogromne foto na forum
btw: nigdy w życiu nie podejrzewałam że można od zderzaków poprzez testosteron, przejść do pałki i myszki którą się robi wszystko na pulpicie ;D