co do kupie sprzedam mam tylko jedna, za to zajebiscie konkretna propozycje. kazde, powtorze - KAZDE ogloszenie jest blokowane zaraz po tym jak sie pojawi bez mozliwosci udzielenia odpowiedzi przez kogokolwiek. ogloszenia niespelniajace warunkow okreslonych w regulaminie kasowane sa bez ostrzezenia i nie ma co do tego ZADNYCH odstepstw. skasujesz 20 ogloszen to sie tluczki naucza co w nich powinno byc. tyle w kwestii kupie/sprzedam.
co do bialych zegarow.. hmm.. zastanawialem sie troche co z tym fantem zrobic i.. i nie doszedlem do zadnego konstruktywnego wniosku

nie jestesmy tak ogromnym forum jak street, nie mamy miliona uzytkownikow, wiec nie mozemy w sumie jebac kazdego za to, ze wykazal sie skrajna ignorancja i nie chcialo mu sie zajrzec kilkanascie postow nizej, czy tez odpalic szukajke.. trzeba tu wypracowac jakis kompromis pomiedzy jebaniem, a odpisywaniem w nieskonczonosc na te same problemy/zapytania, ale nie mam niestety pomyslu jaki
ukryj moja obecnosc powiadasz? no moze i masz racje..
i na koniec: ja moderatorem byc nie moge z bardzo prostego powodu - jak widac z dotychczasowej mojej historii na forum sieje postrach nie majac moderatora. jesli dolozysz mi funkcje moderatora, to polowa z ludzi, ktorzy teraz pisza "wyzywasz sie na mnie", "nie lubisz mnie", albo mysla "nie napisze, bo markos mnie zjebie", tudziez "napewno bedzie wiedzial lepiej, wiec nic nie bede pisal" - przestanie pisac w ogole.
nie chce nikogo stad odstraszac, reaguje nerwami (ostatnio rowniez smiechem) tylko na skrajna glupote, ciemnogrod, albo totalny brak znajomosci zasad poruszania sie po forum internetowym. drazni mnie to, ze komus nie chce sie wbic do wyszukiwarki, albo na google, bo przeciez latwiej zadac pytanie na forum i czekac az ktos cos odpisze, zamiast wklepac cos w google/wyszukiwarke i znalezc to samo w 5-10 minut nie zadajac zbednych pytan.
podsumowujac:
- odpowiedz na ogarniecie kupie/sprzedam juz masz, mozesz mnie tam zrobic moderatorem, tam nie ma miejsca na dowolna interpretacje zasad, jest prosty regulamin
- nie mam jednak pomyslu na moderowanie technicznego, podejrzewam, ze moglbym sie w tym sprawdzic, ale dlaczego sie tego nie podejme - tez juz wiesz
- cos pominalem?