c20seh półosie
- szajboos
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
c20seh półosie
Mam silnik jak w temacie. Skrzynia F13 z kadetta i trochę gratów z niego(półosie, kolumny i itp.) Jak przerobić te półosie, żeby pasowały do CA? Jak należy przerobić łapyz kadzia, żeby podpasować je do CA do tego silnika?
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Problem z c20seh.
jeśli chcesz to pakować na F13 to półosie zostawiasz z corsy przerabiasz koło zamachowe i zostanie zrobienie/przerobienie łapy. wszystko jest już napisane przy swapowaniu c20ne. opcja szukajszajboos pisze:Mam silnik jak w temacie. Skrzynia F13 z kadetta i trochę gratów z niego(półosie, kolumny i itp.) Jak przerobić te półosie, żeby pasowały do CA? Jak należy przerobić łapyz kadzia, żeby podpasować je do CA do tego silnika?
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- Sznaps
- Nowy
800 tysia wow. Szacuneczek.
No bubbles no beer
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
-
- Swój
Re: Problem z c20seh.
A jakie masz kolumny, bo ja kiedyś woziłem altusyszajboos pisze:Mam silnik jak w temacie. Skrzynia F13 z kadetta i trochę gratów z niego(półosie, kolumny i itp.)
Corsa A 1.2i 93r.
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
Przede wszystkim mega kosmiczne zmęcznie budy... Albo dac ja od nowa poskładać, bo nie sądzę żeby to sie po takim przebiegu wszystko trzymało, albo za tą samą kasę kupić "mniej dojechaną". Mam 2.0 i szczerze mówię, że bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu! Silnik naprawde mocno wyrywa do przodu i chciałbym tylko ostrzec przed zrobieniem błędu!
Poza tym trzeba trochę więcej wymienić: bak + cały układ paliwowy, wydoechowy i elektryczny
Poza tym trzeba trochę więcej wymienić: bak + cały układ paliwowy, wydoechowy i elektryczny