Opony 175/50 R 16, zakup
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Opony 175/50 R 16, zakup
Czy łatwo znaleźć takie opony nowe czy szukać należy na rynku wtórnym. Wogóle jaka firma robi takie opony w przyzwoitej cenie 

STOP Pijanym kierowcom
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Staneq dobrze pamiętał, mam 1.2 8V
moje auto ma wyglądać, większe walce niż 185 powodują, że moję auto hamuje jeszcze bardziej
Obecnie mam 185/55 R14
chce więcej cali ale niewielką średnice. Fakt jak się z kapcia zrobi profil trapezu tym lepiej
Akurat moge mieć 16" od astry III za 160 zł
komplet 

STOP Pijanym kierowcom
-
- Weteran
- Imię: Marcin
buahahahahahaha jak walec normalnie jak walec!markos pisze:martwisz sie szerokoscia 10mm roznica w szerokosci opony, a nie wziales pod uwage faktu, ze komplet seryjnych aluminiowych 16" z astry wazy jedyne 36kg![]()
zastanow sie 25 razy zanim je kupisz i wlozysz do corsy z takim silnikiem

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
widzisz.. mi takie hamulce byly potrzebne, bo samochod jezdzi rowniez na torze, a nie tylko po ulicy, gdzie rzeczywiscie sa najczesciej zupelnie zbedne.. a twoja fura ktorymi bulwarami sie toczy?
nie potrzebuje narazie tego wiekszego silnika, zeby zloic ci dupsko na pierwszym lepszym zakrecie i na kazdym kretym torze innym niz poznan
narazie nie stac mnie na wlozenie go, lezy i czeka na moja kolejna podwyzke, ktora bycmoze pojawi sie juz w styczniu

nie potrzebuje narazie tego wiekszego silnika, zeby zloic ci dupsko na pierwszym lepszym zakrecie i na kazdym kretym torze innym niz poznan

narazie nie stac mnie na wlozenie go, lezy i czeka na moja kolejna podwyzke, ktora bycmoze pojawi sie juz w styczniu

- !markos
- M A S T E R
a zauwazyles czyje byly rekordy okrazen? michal jest lepszym kierowca, bo nie popelnia zadnych bledow. ma kilkuletnie doswiadczenie torowo/kjs-owe i nie mam z nim szans nawet jak wsadza nas do takich samych samochodow. oraz jazda po prostej kompletnie mnie nie jara, bo to nie wyscig kierowcow, a samochodow. teraz jasniej?
torow faktycznie niewiele, wystarczy, ze ja je dostrzegam, ty nie musisz. twoja fura jest do szybkiego wozenia dupy (najlepiej po prostej i bez hamowania, nie mowiac juz o redukcji), moja jest dla KIEROWCY, do jezdzenia i do zabawy. taka miedzy nimi roznica.
torow faktycznie niewiele, wystarczy, ze ja je dostrzegam, ty nie musisz. twoja fura jest do szybkiego wozenia dupy (najlepiej po prostej i bez hamowania, nie mowiac juz o redukcji), moja jest dla KIEROWCY, do jezdzenia i do zabawy. taka miedzy nimi roznica.

- !markos
- M A S T E R
a ja mysle, ze jakbys wsadzil mielcarka do integry mocniejszej od astry o pare ladnych koni, to nie wygralby w profi, bo w wygranej pomaga mu nie tylko refleks i opanowanie, a przede wszystkim doskonale przygotowana fura, ktora nigdy sie nie popsula.
nigdy nie zmienie zdania o cwiartce, to walka samochodow i kasy, nie kierowcow.
nigdy nie zmienie zdania o cwiartce, to walka samochodow i kasy, nie kierowcow.