To sie wyjaśniło!markos pisze: @ puma
pomyliles osoby i samochody, ale strona sie zgadza, tez tam jestem
![Very Happy :grin:](./images/smilies/biggrin.gif)
Niechce mi sie przeglądać wszystkich twoich postów, mosz ich okropnie dużo
![Laughing :lol:](./images/smilies/lol.gif)
To sie wyjaśniło!markos pisze: @ puma
pomyliles osoby i samochody, ale strona sie zgadza, tez tam jestem
?? nie rozumiem, de fakto potwierdziłeś moją opinie dotyczącą odprowadzania również pyłów i nieczystośći,-=kLaRi=- pisze:
>uczepilem sie tylko "glownej" funkcji okreslonej w poscie pumy,
to już sobie wyjaśniliśmy wszystko jesli chodzi o hample!markos pisze:ja pierdykam, nie badz taki drobiazgowy![]()
a moja corsa to ledwo lizniete 1.4 - jakies 97ps, a pelniejszy spec podejrzysz sobie jak c20rsa.com zacznie dzialac... jak bedziemy mieli ziomka w kielcach to moze czesciej beda wypady na mala petle i do lasu
minimalnie zloil mnie w sumarycznych czasach wszystkich przejazdow, ale najszybsze okrazenie w lublinie i tak bylo mojePumaRST pisze:drugi to "kuzu" i jesli chodzi o tor to jest jednym z najleprzych specjalistów![]()
Hehe czyli jednak cos bredze ,ale zupelnie nie swiadomie ;D hehe!markos pisze:klari, dawaj fote, bo cos bredzisz
http://www.federal-mogul.com/aftermarke ... odods.html
przypuszczalnie niczym-=kLaRi=- pisze:Powiedz mi tylko teraz czym sie roznily fer. per. od ds 2000 ??![]()
Miałem na myśli nasze śmieci!markos pisze:minimalnie zloil mnie w sumarycznych czasach wszystkich przejazdow, ale najszybsze okrazenie w lublinie i tak bylo mojePumaRST pisze:drugi to "kuzu" i jesli chodzi o tor to jest jednym z najleprzych specjalistów![]()
bardzo rowna walka, fajnie bylo
![]()
zeby go sklepac w kielcach musialbym miec pare koni wiecej i troche wiecej torowych kilometrow za soba![]()
Witam, dzieki za linke,Staneq pisze:No ladnie,ladnie..OT jak nic![]()
@Puma
małe Know how co zrobic aby Markos Cie pokochal:
1)wypruj corse ze srodka (ale sadzac z twoich ogloszen masz zamiar to zrobic)
2)zawiszenie na deske+heble 256
3)klatka
4)felgi pro race2 , czarne
4)konkretnie wydlubane 1.6
![]()
PS. wiele odpowiedzi na swoje pytania mozesz znalezc tu:
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=47119
BTW Witam na forum..
Nie bolało bo wypowiadam sie na tematy o których coś wiem a jak nie wiem to sie nie odzywamendo pisze:......mozna powiedziec, ze inicjacje masz juz za soba, mam nadzieje, ze zbytnio nie bolalo![]()
......
O KUR*A!!!! :0 fajny spec...PumaRST pisze:jest to Ford Fiesta z 1991 roku [...] Silnik: 1600ccm 8v Turbo [...] szpera 20% [...] Zimmermann Sport [...] Pagid Sport,
Stabilizatory na obu osiach, Zwieszenie Kyb UltraSR plus Eibach ProKit
nie jestem pewien czy to nie o Twoim projekcie opowiadał mi Mafiosek z fiestaklub ?? tylko tam to chyba nie wystrojone byłoPumaRST pisze: elektronika seryjna od FRST,
........
oprócz elektroniki bo nie mamy sprzetu do tego
Tak to o mnie mówił, a co do wystrojenia to nie w tym leżał problem, w czasie skłądania umkną mi jeden czójnik (że jest inny niż w xr2i) i jak sie piojawiło powyżej 0,3 bara głupiał. teraz jest ok do 0,65 bara na wiecej seryjna elektronika nie pozwala-=m&m=- pisze:nie jestem pewien czy to nie o Twoim projekcie opowiadał mi Mafiosek z fiestaklub ?? tylko tam to chyba nie wystrojone byłoPumaRST pisze: elektronika seryjna od FRST,
........
oprócz elektroniki bo nie mamy sprzetu do tegotak czy siak kupa roboty została włożona w autko
za pierwszym razem darujemy, a na przyszlosc korzystaj z imageshack.us i wklejaj kod miniaturki.PumaRST pisze:jesli wsadziłem fotki nie tak jak trzeba to przepraszam
Zmieniłem w troche inny sposób ale myśle że jest ok;)!markos pisze:za pierwszym razem darujemy, a na przyszlosc korzystaj z imageshack.us i wklejaj kod miniaturki.PumaRST pisze:jesli wsadziłem fotki nie tak jak trzeba to przepraszam
mozesz tez dokonac edycji postu i zmienic jego zawartosc wlasnie na klikalne miniaturki z imageshack.
fajna furka.. bez kitu ciekawy projekt.. respect!
no fakt, że wtedy nie szło mu najlepiej ale za to wykazywał duza wole walkiPumaRST pisze: A czy twoja Corsa to ta co lała mu bezlitośnie jego xr3i po swapie?????
nie dopiro sie uczeczester 1 pisze:te, a Ty godosz po naszemuPumaRST pisze: mosz ich okropnie dużo![]()
To masz szybką Corse-=m&m=- pisze:no fakt, że wtedy nie szło mu najlepiej ale za to wykazywał duza wole walkiPumaRST pisze: A czy twoja Corsa to ta co lała mu bezlitośnie jego xr3i po swapie?????na 100% to autko nie chodziło mu tak jak powinno bo róznica była ogromna
o wiele bardziej ciesze sie z objechania baq'a ( mk4 1,7) no ale w tym przypadku róznice nie siegaja paru długości
Dzieki za info, to mam już rozwiązany problem z kolektorem bo mam taki, a flansza to już nie problem.AdamXXL pisze:co do silnika łatwiej będzie postarać się o silnik z astry c16se (praktycznie to samo), a kolektor wydechowy jak najbardziej można przerobić.