ale nuda straszna na forumie i moze jakies smaczki pokazecie coooo... kilka zdjatek chociaz, slow, czegokolwiek zeby umilic czas. jak dla mnie to ta zima moglaby jeszcze trwac z pol roku (moze zrobilbym cos z samochodem wtedy), ale niestety tak nie jest i pewnie Wasze projekty posuwaja sie do przodu. prosze prosze...
spy shots...
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
spy shots...
nie nie... zadne spaj szoty z prac nad c20rsa nie beda tu grane
ale nuda straszna na forumie i moze jakies smaczki pokazecie coooo... kilka zdjatek chociaz, slow, czegokolwiek zeby umilic czas. jak dla mnie to ta zima moglaby jeszcze trwac z pol roku (moze zrobilbym cos z samochodem wtedy), ale niestety tak nie jest i pewnie Wasze projekty posuwaja sie do przodu. prosze prosze...
c20rsa, czlowieku meeen!
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
u mnie projekt stoi w miejscu, jak chcesz to moge wrzucic zdjecia zdjętej głowicy i pustego bloku
dzisiaj wsadzam tłoki a jutro jade odebrac uszczelke i sruby 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
znaczy się ścinałeś troszkę tłoki ?? przypominam (dopiero teraz
), że można zmienić wałek wydechowy na ssący, a ssący zostawić i będzie już x16xe prawie
- -=m&m=-
- Website Admin

- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nieAdamXXL pisze:znaczy się ścinałeś troszkę tłoki ??
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja narazie nie pokazuje nic w swoim watku bo moj projekt troche zszedl na 2plan ,ale w chwili wolnego troche dzialam
-glowica jest juz skonczona, elementy silnika juz wyczyszczone i pomalowane -bardzo fajnie zreszta... o kolorze dowiecie sie w swoim czasie i ogolnym wygladzie
... co tam jeszcze ,aha kupilem nowa kiere 30cm ,Victor-a ,szukam Power-Cap-a ,mysle nad kublami i szelkami,felgami ehh ,kolor na samochod juz wybrany (mozna powiedziec lakier testowy ,jak sie sprawdzi to zostanie jak nie to co innego*-awaryjny -napewno bedzie pieknie wygladal!) ,nawet juz stoi w puszcze w garazu:) ,autko bedzie pomalowane jak skoncze swapa (choc specjalnie mi sie teraz z tym nie spieszy) chcialbym wyjechac w kwietniu gotowym autem-zobaczymy jak wyjdzie... moze bedzie wczesniej),oczywicie przed wlozeniem silnika bedzie pomalowana komora
wszystko bedzie pieknie zrobione ,mam swoja wizje i sie jej trzymam ,jak wszystko pojdzie z planem to bedzie cudnie;)
Co do blacharki to bedzie badlook ,zastanawiam sie co zrobic z tylnia klapa... (napewno bedzie daszek od gsi) ,przod zderzak oczywiscie tez od gsi ,klameczki z viki
bez zamkow juz mam
aha ,z tylu beda tarcze 
No to tyle planow ,jeszcze kilka mialem ale zapomnialem
,Z tymi wszystkimi modami musze sie uporac do kwietnia;) )
Aha ,jesli chodzi o felgi to coraz bardziej przekonuje sie do 16" z niskim profilem opony ,byc moze rant...
Co do blacharki to bedzie badlook ,zastanawiam sie co zrobic z tylnia klapa... (napewno bedzie daszek od gsi) ,przod zderzak oczywiscie tez od gsi ,klameczki z viki
No to tyle planow ,jeszcze kilka mialem ale zapomnialem
Aha ,jesli chodzi o felgi to coraz bardziej przekonuje sie do 16" z niskim profilem opony ,byc moze rant...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
markos kupisz mi komplet dunlopa 9000 w rozmiarze 195 40 16 ? za 420Euroskow ? bo tyle kosztuje 4 szt
wiadomo ze wolal bym nowki ale cena z dupy troche ... wogle rozmiar tez z dupy okroponie w uzywce praktycznei nie do dostania... 195/45 nie zaloze bo to kartofel.. jak nic nie znajde to sie ustatysfakcjonuje kompletem nowek
a wogle to tez nie wiem czy nie zmienie rozmiaru felgi na inny 

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie kupie. nawet jakbym mial 400eur na opony dla siebie, to napewno nie kupilbym sp9000. jezdzilem i nie lubie jej niezaleznie od ceny.arts pisze:markos kupisz mi komplet dunlopa 9000 w rozmiarze 195 40 16 ? za 420Euroskow ?
no widzisz.. bo dla ciebie musi wygladac, a nie jechacarts pisze:195/45 nie zaloze bo to kartofel..
a do kartofla bardzo daleka droga..
w twoim wypadku zamiana na mniejsze raczej nie wchodzi w grearts pisze:a wogle to tez nie wiem czy nie zmienie rozmiaru felgi na inny
oraz trudno nie zgodzic sie z tym, ze DUZO wiekszy wybor jest w 195/50/15, co w polaczeniu z cena wg. mnie tworzy idealny rozmiar opon do corsy

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ja muszę trochę w pokoju posprzątać
więc to, co zalega od października, chcę w końcu dać go spawania

wykonanie na bazie kolektora z x16xe
ps. wszystkiego nie widać bo jest to spy shot

wykonanie na bazie kolektora z x16xe
ps. wszystkiego nie widać bo jest to spy shot
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
No niezle Adas
)
Co do felg to jeszcze to przemysle
Dzieki za pozytywna sugestie!
Co do felg to jeszcze to przemysle
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
obiecywałem sobie, że nic nie napiszę na forum i totek nie będzie do skończenia, ale dzisiaj mam baaardzo szczęśliwy dzień
i może inni też coś umieszczą.
- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
no tak gratulacje zamkniecia semestru AdamAdamXXL pisze:obiecywałem sobie, że nic nie napiszę na forum i totek nie będzie do skończenia, ale dzisiaj mam baaardzo szczęśliwy dzieńi może inni też coś umieszczą.
no i z tym szampanem nie przesadz
@Klari dawaj chociaz jedna mini fote jak pomalowany jest 20xe
@wow a c20rsa dalej zimuje pod kocykiem?
Było c14se
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
w kazdym gwincie te sprezyny sa tak samo ze ciensza na dole a grubsza u gory??
[edit] juz wiem zalezy od firmy....
Ostatnio zmieniony 19 lut 2006, o 15:02 przez kamiloooo, łącznie zmieniany 1 raz.