Ja narazie nie pokazuje nic w swoim watku bo moj projekt troche zszedl na 2plan ,ale w chwili wolnego troche dzialam

-glowica jest juz skonczona, elementy silnika juz wyczyszczone i pomalowane -bardzo fajnie zreszta... o kolorze dowiecie sie w swoim czasie i ogolnym wygladzie

... co tam jeszcze ,aha kupilem nowa kiere 30cm ,Victor-a ,szukam Power-Cap-a ,mysle nad kublami i szelkami,felgami ehh ,kolor na samochod juz wybrany (mozna powiedziec lakier testowy ,jak sie sprawdzi to zostanie jak nie to co innego*-awaryjny -napewno bedzie pieknie wygladal!) ,nawet juz stoi w puszcze w garazu:) ,autko bedzie pomalowane jak skoncze swapa (choc specjalnie mi sie teraz z tym nie spieszy) chcialbym wyjechac w kwietniu gotowym autem-zobaczymy jak wyjdzie... moze bedzie wczesniej),oczywicie przed wlozeniem silnika bedzie pomalowana komora

wszystko bedzie pieknie zrobione ,mam swoja wizje i sie jej trzymam ,jak wszystko pojdzie z planem to bedzie cudnie;)
Co do blacharki to bedzie badlook ,zastanawiam sie co zrobic z tylnia klapa... (napewno bedzie daszek od gsi) ,przod zderzak oczywiscie tez od gsi ,klameczki z viki

bez zamkow juz mam

aha ,z tylu beda tarcze

No to tyle planow ,jeszcze kilka mialem ale zapomnialem

,Z tymi wszystkimi modami musze sie uporac do kwietnia;) )
Aha ,jesli chodzi o felgi to coraz bardziej przekonuje sie do 16" z niskim profilem opony ,byc moze rant...