Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
Wiosna idzie a z wiosną porządki i małe pozimowe naprawy... dla informacji jakby ktoś szukał kosztów
- końcówki drążków, komplet 74 PLN
- filtr kabinowy 24 PLN
- uszczelka pomiędzy puszką a przepustnicą 13 PLN
Mam pytanko, zauważyłem, że spod odmy przy przepustnicy mam mały wyciek (oleju) odkręciłem odme i zauważyłem, że dookoła przepustnicy mam syf i troche oleju. Czy to jest normalne ? Dzisiaj zakupie uszczelke pod odmą i troche ją przeczyszcze.... jakby ktoś miał jakieś konstruktywne sugestie to poproszę, thx
Ostatnio zmieniony 9 mar 2006, o 14:03 przez D12, łącznie zmieniany 1 raz.
Foxaro pisze:Ładnie teraz a co do kontroli to sie nie zniechecaj
prawie zawsze mozesz sie dogadac (prawie robi wielka roznice)
prawie ROBI wielką rożnicę -co prawda u mnie bylo calkiem ciemnno co nie zmienia faktu ze gdyby bylo tak jak Ty masz to i tak musiałbym zrywac ale ogolnie calkiem ladnie serio serio
Mam szyber i troche więcej światła wpada do środka i jest jaśniej więc troche mniej widać przyciemnienie. Oczywiście boje się kontroli, problemów z związanych z zabraniem dowodu.
D12 w watku Marcina pisze:Sorki mi to wygląda na pojemnik po albo jakimś lekarstwie albo po zmywaczu po Paznokci, wygląda jak druciarstwo ale to ma działać a nie wyglądać.
D12 w watku Marcina pisze:Sorki mi to wygląda na pojemnik po albo jakimś lekarstwie albo po zmywaczu po Paznokci, wygląda jak druciarstwo ale to ma działać a nie wyglądać.
waz ogrodowy to juz co innego
to mnie kosztowało prawie 14 PLNów, węże ogrodowe były duuużo tańsze a poza tym ten bardziej mensko wyglądał
węże ogrodowe nie są "menskie" bo są miękkie i łatwo się załamują, zwłaszcza jak już się rozgrzeją
lepiej kupować takie od gazowników lub w składnicach z częściami do maszyn rolniczych
!markos pisze:taaaaaa, cos ty? jeszcze nie przeszlo?
zdaje sie, ze ucieklo ci gdzies te fabryczne dodatkowe 12Nm, a w tym silniku to juz ladny procent straty, nie sadzisz? i o to wlasnie mi chodzilo..
Panie dokładny 88 Nm w serii - 74 Nm które wyszło z hamowni to 14 Nm. Liczyć nie potrafisz a się wymądrzasz. Zhamowałem autko aby sprawdzic jak silnik po ponad 10 latach się trzyma kondycyjne bez żadnych przeróbek.
D12 pisze:
Tak utrzymuje się ta cena a przy ilości aut conajmniej 10 cena wynosi 75 PLNów
w takim razie wiem gdzie sprawdze frankiego :] powiedz mi jeszcze czy ta cena jest za jeden przejazd czy mozna 3 razy np na rolkach sie przejechać z róznymi setupami
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
D12 pisze:
Tak utrzymuje się ta cena a przy ilości aut conajmniej 10 cena wynosi 75 PLNów
w takim razie wiem gdzie sprawdze frankiego :] powiedz mi jeszcze czy ta cena jest za jeden przejazd czy mozna 3 razy np na rolkach sie przejechać z róznymi setupami